Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έλα ζηλεύεις την Δημητρούλα,παραδέξου το !Απλα αντιπαραθερω τα επιχειρηματα μου καλο μου μιας και ειπες κατι που δεν ευσταθει
Τωρα το τι θα πιστευεις ειναι δικο σου θεμα ;)

Έλα ζηλεύεις την Δημητρούλα,παραδέξου το !![]()
κανει κατι γκριματσες σνομπιστικες και χαλαει ολο το συνολο
για χύσε μία να δούμε αν θα φτάσουν μέχρι εδώ![]()
![]()
![]()

τζίφος τελικά, κι εγώ μια αγωνία την είχα αλλά παπάρια :-

Ποστάρετε κάνα μουνί ξέμπαρκο τότε. Το θέλω, το'χω ανάγκη πολύ!![]()

πάρε μάνα μ' ένα καλλιτεχνικό
και έναν καναπέ για να ξεκουράζεσαι![]()

Δε βαριέσαι...
Κατ σόρρυ αλλά η μπόμπα σ'έφαγε στη στροφή. Ξέρει από καλό μουνί. 29 κατασκευαστές καπότας τη συνιστούν.![]()

εννοεις αν μου ζηταγαν να διαφημησω καποιο αντικειμενο
γιατι αυτο εγινε αν ειδες καλα
αν ημουν απλα με μια μπανανα στο χερι θα την ετρωγα
τωρα απ την αλλη ως επαγγελματιας μοντελο (που δεν ειμαι αλλα λεμε τωρα) δν νομιζω να ειναι η δουλεια μου να περναω σεξουαλικα υπονοουμενα σε καθε μου φραση
και στη τελικη, αν οντως την εκανα τη διαφημηση οπως η Δημητρα, που ηταν πιασαρικη, δεν θα πηγαινα μετα να πω με υφακι "ο ταδε τη δαγκωσε τη μπανανα! και σιγα μη δεν το κανε! αφου την ειχα δαγκωσει πρωτη εγω"![]()
![]()
Οκ το ξερουμε οτι ειναι θεα και σεξοβομβα, γιατι ομως περνει συνεχεια αυτο το υφακι?![]()
Είσαι ήρωας!Καθησα και διαβασα 20 (!!) σελίδες που βριζεστε ενθεν κακείθεν.Ρωτάω λοιπόν:γιατί τα βαζετε με τη Μαριαννα?Η κοπέλα έχει κάποιες φιλοδοξίες.Μπορεί να μην της έκατσε η ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο της σαν μοντέλο,είναι όμως μια πολύ καλή φωτογράφος.Και ωραίο κορίτσι απ'ότι είδα.Προς τι ρε παιδιά αυτές οι επιθέσεις? Σύμφωνοι, πίσω από το πληκτρολόγιο είμαστε ανώνυμοι αλλά,να λέμε και τα πράγματα με το ονομά τους..Για μενα είναι πιο αξιοπρεπής από κάτι άλλες "διάσημες" που το παίζουν "ανέβηκα με την αξία μου" ...πχ Σασες,Ζέτες κλπ ξέκωλα.Αυτά...
Πάμε γερά τωρα!!!!FORZA στην Καβάλα μωρή αρρώστεια!!!!Είσαι ήρωας!![]()

Έλα στο θρεντ για να μηνΠάμε γερά τωρα!!!!FORZA στην Καβάλα μωρή αρρώστεια!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
άλλες 20 σελίδες κι εμείς εδώ ! 
Καθησα και διαβασα 20 (!!) σελίδες που βριζεστε ενθεν κακείθεν.Ρωτάω λοιπόν:γιατί τα βαζετε με τη Μαριαννα?Η κοπέλα έχει κάποιες φιλοδοξίες.Μπορεί να μην της έκατσε η ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο της σαν μοντέλο,είναι όμως μια πολύ καλή φωτογράφος.Και ωραίο κορίτσι απ'ότι είδα.Προς τι ρε παιδιά αυτές οι επιθέσεις? Σύμφωνοι, πίσω από το πληκτρολόγιο είμαστε ανώνυμοι αλλά,να λέμε και τα πράγματα με το ονομά τους..Για μενα είναι πιο αξιοπρεπής από κάτι άλλες "διάσημες" που το παίζουν "ανέβηκα με την αξία μου" ...πχ Σασες,Ζέτες κλπ ξέκωλα.Αυτά...

Τον χαβαλέ της κάνει η Δημητρούλα, φαίνεται και απ' το τρόπο που μιλάει.
Bitch που γαβγίζει, δεν δαγκώνει. Τις σιγανοπαπαδιές να φοβάστε...
ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα ποσες φορες θα πω οτι δεν φιλοδοξω να γινω μοντελο???
ουτε εχω ψαχτει με δουλειες που μου τυχαν αλλα παντα δεν ενδιαφερομουν ν'ασχοληθω, ουτε ειχα ποτε καποιο συμβολαιο με καποιο πρακτορειο, ουτε καν εχω παει σε μια οντισιον στη ζωη μου!!! και μην ακουσω παλι για τους διαγωνισμους, μπηκα σ'αυτο το τριπακι γιατι ειχα ενα προφιλ στο φεισ με 5000 κοσμο και αλλους τοσους στα υπολοιπα προφιλ και θεωρησα πως αφου οι διαγωνισμοι ειναι μεσω διαδικτυου, υπαρχει κοσμος να ψηφισει!
Απλα σε καθε διαγωνισμο τελευταια στιγμη σου εμφανιζαν και κατι αλλο. Ψηφοφορια μεσω κινητου (τα ποσοστα της οποιας ποτε δεν μαθαμε) η σε αλλο διαγωνισμο ενω ψηφιζε κανονικα ο κοσμος, στο τελος μας ειπαν πως στη τελικη καταταξη η ψηφοφορια του κοινου μετραει μονο κατα 20%![]()