Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
παντος η πιο απαραδεκτη απο ολες ειναι η μονικα.εκεινη η ξανθια που εχει το στομα συνεχως ανοικτο και τα δοντια εξω,και περπατημα σαν τραβελι.![]()
![]()
![]()

παντος η πιο απαραδεκτη απο ολες ειναι η μονικα.εκεινη η ξανθια που εχει το στομα συνεχως ανοικτο και τα δοντια εξω,και περπατημα σαν τραβελι.![]()
![]()
![]()

αρχιδια τους αρεσει.απλά την λυπατε η καγια,γιατι εχει περαση και αυτη,την ιδια αρρωστια με αυτην.μολις σφιξουν τα πραγματα θα τις δωσουν δρομο κανονικα.το ταιλανδακι που εδιωξαν ηταν 1000 φορες καλυτερο,απο εκεινο το σκουποξυλο.στη κριτικη επιτροπη αρεσει ομως, δν ειναι θεμα εμφανισης ειναι ποσο καλα τα παει ως μοντελο
η μονικα φιλοι μου ειναι για τον π ο υ τ σ ο!!!!!!!!!!!!! θεα ειναι η δημητρα. τι στρινγκαρες εχει . μιλαμε για το μπουρδελοοοοοοοοοοοο....
μαλλον θα ενσωματωθη στην ομαδα σιανιδη,μολις αποφοιτηση απο το next top vizita.έτσι έστι!!!!!!!!!
την Δημητρούλα την βλέπω να κάνει μέγα βιζιτο καριερα!

![]()
![]()

μαλλον θα ενσωματωθη στην ομαδα σιανιδη,μολις αποφοιτηση απο το next top vizita.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ενα ζωο που εχει συνεχεια ανοιχτο το στομα ειναι.λες και την πινει ολη μερα ειναι.Αν ειναι αυτη που φανταζομαι η τυπισσα ειναι εντελως για το πουτσο.
και νομιζει οτι ειναι και μοντελο.![]()

αυτό το τρυπάκι με τα wannabe models το εχουμε σκυλοβαρεθει
ποια ειναι η αγαπημενη σου σταση ;;;
Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη στάση που να είναι η αγαπημένη μου. Θα μπορούσα να πω η ιεραποστολική η στα 4, στις οποίες έχω κάποια προτίμηση αλλά και πάλι θα λεγα ψέματα.
έλεος ρε πουστη μου , αντε να πλεινετε κανα πιατο σουργελα![]()

Τωρα που το λες,αυτη τη μαυρουλα νομιζω οτι την ειχα πετυχει πριν κανα χρονο πισω απο το Δημαρχειο!!!παντως και την μαυρη την βλεπω να κανει καλη καριερα στο βιζιτοπροσκηνιο.
εχει πολλους ανωμαλιαριδες που γουσταρουν τετοιες.![]()
![]()
![]()
![]()