δεν τις ειδα τις οντισιον.αλλα προχθες ειχε σε μια εκπομπη την καγια,και ειπε οτι καμια 200 κοπελες τις εστειλαν απευθειας,γιατι ηταν μαπα εντελως.οχι δεν πηγα, με ειδες σε καμια οντισιον?![]()
μηπως ησουνα μεσα στην 200αδα αυτη?
δεν τις ειδα τις οντισιον.αλλα προχθες ειχε σε μια εκπομπη την καγια,και ειπε οτι καμια 200 κοπελες τις εστειλαν απευθειας,γιατι ηταν μαπα εντελως.οχι δεν πηγα, με ειδες σε καμια οντισιον?![]()
δεν τις ειδα τις οντισιον.αλλα προχθες ειχε σε μια εκπομπη την καγια,και ειπε οτι καμια 200 κοπελες τις εστειλαν απευθειας,γιατι ηταν μαπα εντελως.
μηπως ησουνα μεσα στην 200αδα αυτη?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε τι θεμα θες να χωθω? στα κοκκινα σπιτακια?![]()
Οι μοντέλες είναι καταδικασμένες σε μια ζωή στερημένη από υλικές απολαύσεις..Μόνο κόκα και κοκό!!!!Μην τρως ,μην πίνεις,κουνήσου,λυγίσου και άντε και γ@@@σου!!!δν νομιζω να ειπε ποτε αυτο η καγια, ειναι πολυ προσεχτικη σ αυτα που λεει αλλα και παλι αφου επιμενεις οχι, δν πηγα ποτε και ουτε θα πηγαινα σε ριαλιτι για μοντελα με μερικους κριτες να μου λενε να αδυνατισω και να μαθω να κουναω πιο πολυ το κωλο μου![]()

Οι μοντέλες είναι καταδικασμένες σε μια ζωή στερημένη από υλικές απολαύσεις..Μόνο κόκα και κοκό!!!!Μην τρως ,μην πίνεις,κουνήσου,λυγίσου και άντε και γ@@@σου!!!![]()
![]()
δν νομιζω να ειπε ποτε αυτο η καγια, ειναι πολυ προσεχτικη σ αυτα που λεει αλλα και παλι αφου επιμενεις οχι, δν πηγα ποτε και ουτε θα πηγαινα σε ριαλιτι για μοντελα με μερικους κριτες να μου λενε να αδυνατισω και να μαθω να κουναω πιο πολυ το κωλο μου![]()
καλαμακια κοτοπουλο?I know that! καλα για τη κοκα δεν ξερω να πω με σιγουρια οτι κανουν ολες αλλα οτι μενουν νηστικες ειναι σιγουρο! εγω παλι το μεσημερι θα φαω σουβλακια![]()
![]()

ενω ειναι προτιμοτερο να βγαζεις γυμνες φωτο και να παρακαλας για ψηφο σε φορουμ με ενα καρο μαλακες (εμου συμπεριλαμβανομενου) να σε κρινουν και να σε κραζουν
catwoman20 δες pm.
απλα την πηρες χαμπαρι οτι δεν σε επαιρνε να εμφανιστης στο ριαλιτι και δεν πηγες.εγινε ;)

ενω ειναι προτιμοτερο να βγαζεις γυμνες φωτο και να παρακαλας για ψηφο σε φορουμ με ενα καρο μαλακες (εμου συμπεριλαμβανομενου) να σε κρινουν και να σε κραζουν
απλα την πηρες χαμπαρι οτι δεν σε επαιρνε να εμφανιστης στο ριαλιτι και δεν πηγες.
καλα ξηγηθηκες παντως.
καλυτερα πρωτη στο χωριο,παρα τελευταια στην πολη.![]()
![]()
![]()
I know that! καλα για τη κοκα δεν ξερω να πω με σιγουρια οτι κανουν ολες αλλα οτι μενουν νηστικες ειναι σιγουρο! εγω παλι το μεσημερι θα φαω σουβλακια![]()
![]()
δεν πιστευω να παιζει να παιζει μεσω μεσο στο παιχνιδι.εννοειται πως δεν μ επερνε
αφου δεν εχω μεσο στον ant1
και δν ειμαι πρωτη σε κανενα χωριο γιατι δεν εχω μεσο ουτε στους αλλους διαγωνισμους που συμμετειχα![]()
δεν πιστευω να παιζει να παιζει μεσω μεσο στο παιχνιδι.
τα περισσοτερα γκομενακια ειναι ωραια.
αλλα επειδη εχω δει και τις δικες σου τις φωτο,γνωμη μου ειναι οτι δεν φτουρας μπροστα σε εκεινα τα γκομενακια.
για τοπικα καλιστεια του στυλ μις-καρδιτσα-πανηγυρη-ωραια του χωριου εισαι καλη,αλλα για παραπανω δεν εισαι.

δεν πιστευω να παιζει να παιζει μεσω μεσο στο παιχνιδι.
τα περισσοτερα γκομενακια ειναι ωραια.
αλλα επειδη εχω δει και τις δικες σου τις φωτο,γνωμη μου ειναι οτι δεν φτουρας μπροστα σε εκεινα τα γκομενακια.
για τοπικα καλιστεια του στυλ μις-καρδιτσα-πανηγυρη-ωραια του χωριου εισαι καλη,αλλα για παραπανω δεν εισαι.
αρα η λυση ειναι μια για εσενα ωστε να κονομησεις και φραγκα.
θα πας και θα κανεις την κουμπαρα σε οpening συνοικιακων μαγαζιων.
και καμια βιζιτα στην ζουλα για να συμπληρωνετε το μεροκαματακι και θα περνας ζαχαρη.