Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
οχι δεν πηγα, με ειδες σε καμια οντισιον?  :P
δεν τις ειδα τις οντισιον.αλλα προχθες ειχε σε μια εκπομπη την καγια,και ειπε οτι καμια 200 κοπελες τις εστειλαν απευθειας,γιατι ηταν μαπα εντελως.
μηπως ησουνα μεσα στην 200αδα αυτη? :think: :think: :think: :think: :think:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν τις ειδα τις οντισιον.αλλα προχθες ειχε σε μια εκπομπη την καγια,και ειπε οτι καμια 200 κοπελες τις εστειλαν απευθειας,γιατι ηταν μαπα εντελως.
μηπως ησουνα μεσα στην 200αδα αυτη? :think: :think: :think: :think: :think:

δν νομιζω να ειπε ποτε αυτο η καγια, ειναι πολυ προσεχτικη σ αυτα που λεει αλλα και παλι αφου επιμενεις οχι, δν πηγα ποτε και ουτε θα πηγαινα σε ριαλιτι για μοντελα με μερικους κριτες να μου λενε να αδυνατισω και να μαθω να κουναω πιο πολυ το κωλο μου  :P

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
10.880
Πόντοι
17.085
catwoman20 δες pm.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.238
Πόντοι
1.486
δν νομιζω να ειπε ποτε αυτο η καγια, ειναι πολυ προσεχτικη σ αυτα που λεει αλλα και παλι αφου επιμενεις οχι, δν πηγα ποτε και ουτε θα πηγαινα σε ριαλιτι για μοντελα με μερικους κριτες να μου λενε να αδυνατισω και να μαθω να κουναω πιο πολυ το κωλο μου  :P
Οι μοντέλες είναι καταδικασμένες σε μια ζωή στερημένη από υλικές απολαύσεις..Μόνο κόκα και κοκό!!!!Μην τρως ,μην πίνεις,κουνήσου,λυγίσου και άντε και γ@@@σου!!! :2funny: :2funny:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οι μοντέλες είναι καταδικασμένες σε μια ζωή στερημένη από υλικές απολαύσεις..Μόνο κόκα και κοκό!!!!Μην τρως ,μην πίνεις,κουνήσου,λυγίσου και άντε και γ@@@σου!!! :2funny: :2funny:

I know that! καλα για τη κοκα δεν ξερω να πω με σιγουρια οτι κανουν ολες αλλα οτι μενουν νηστικες ειναι σιγουρο! εγω παλι το μεσημερι θα φαω σουβλακια  :grin: :grin:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

ενω ειναι προτιμοτερο να βγαζεις γυμνες φωτο και να παρακαλας για ψηφο σε φορουμ με ενα καρο μαλακες (εμου συμπεριλαμβανομενου) να σε κρινουν και να σε κραζουν

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
168
Πόντοι
166
ενω ειναι προτιμοτερο να βγαζεις γυμνες φωτο και να παρακαλας για ψηφο σε φορουμ με ενα καρο μαλακες (εμου συμπεριλαμβανομενου) να σε κρινουν και να σε κραζουν

Εμείς πάντως γουστάραμε.
Και στην βίζιτα αν έβγαινε θα έβγαζε τα κέρατα της...

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

θα πω για αλλη μια φορα οτι δεν παρακαλεσα κανενα. οσοι ηθελαν με ψηφισαν,ειτε μαλακες ειτε οκ παιδια, παντου υπαρχουν ολα τα ειδη οπως και στη κοινωνια. τις φωτο μου τις πιο πολλες τις γουσταρω πολυ, γυμνες,ημιγυμνες,ντυμενες, αρκει να ναι ωραιες αισθητικα! αν εμπαινα στο ριαλιτι δεν θα με εκριναν και θα με εκραζαν ακομη περισσοτερο? μια χαρα ειμαι εδω που ειμαι και δεκτη η κριτικη του καθενος  :)

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
απλα την πηρες χαμπαρι οτι δεν σε επαιρνε να εμφανιστης στο ριαλιτι και δεν πηγες.
καλα ξηγηθηκες παντως.
καλυτερα πρωτη στο χωριο,παρα τελευταια στην πολη. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

εννοειται πως δεν μ επερνε
αφου δεν εχω μεσο στον ant1 :P
και δν ειμαι πρωτη σε κανενα χωριο γιατι δεν εχω μεσο ουτε στους αλλους διαγωνισμους που συμμετειχα  :P

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
17.754
Πόντοι
33.365
I know that! καλα για τη κοκα δεν ξερω να πω με σιγουρια οτι κανουν ολες αλλα οτι μενουν νηστικες ειναι σιγουρο! εγω παλι το μεσημερι θα φαω σουβλακια  :grin: :grin:

Ελα θεσσαλονικη ξερω που εχει τα καλυτερα :P

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εννοειται πως δεν μ επερνε
αφου δεν εχω μεσο στον ant1 :P
και δν ειμαι πρωτη σε κανενα χωριο γιατι δεν εχω μεσο ουτε στους αλλους διαγωνισμους που συμμετειχα  :P
δεν πιστευω να παιζει να παιζει μεσω μεσο στο παιχνιδι.
τα περισσοτερα γκομενακια ειναι ωραια.
αλλα επειδη εχω δει και τις δικες σου τις φωτο,γνωμη μου ειναι οτι δεν φτουρας μπροστα σε εκεινα τα γκομενακια.
για τοπικα καλιστεια του στυλ μις-καρδιτσα-πανηγυρη-ωραια του χωριου εισαι καλη,αλλα για παραπανω δεν εισαι.

sitl

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αλλα επειδη εχω δει και τις δικες σου τις φωτο,γνωμη μου ειναι οτι δεν φτουρας μπροστα σε εκεινα τα γκομενακια.
για τοπικα καλιστεια του στυλ μις-καρδιτσα-πανηγυρη-ωραια του χωριου εισαι καλη,αλλα για παραπανω δεν εισαι.

Σιγά τα μπάζα ρε μαλάκα! Μια χαρά φτουράει!
Μπάζο και αυτή, μπάζακια και εκείνες :2funny: :2funny: :2funny:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

δεκτη η γνωμη σου
αλλα θα σου πω και τη δικη μου
το εχω παρακολουθησει το παιχνιδι και εχω ξεχωρησει καποιες κοπελες που μ αρεσουν πολυ αλλες που δν μ αρεσουν και τοσο
επειδη ομως εχω ασχοληθει λιγακι μ αυτα τα πραγματα εχω καταλαβει οτι για την οποιαδηποτε δουλεια, ποσο μαλλον για κατι τοσο μεγαλο, στο οποιο παιζουν καναλια, χορηγοι, διαφημισεις, και τοσα χρηματα, το αποτελεσμα ειναι στημμενο. λετε αυτη η διοργανωση να διαφερει? ας το ελπισουμε.
εγω απ τη πλευρα μου ποτε δεν δηλωσα μοντελο και σιγουρα δεν μπορω να συγκριθω μ αυτα τα κοριτσια που κατ'εμε καποιες ειναι καλλονες και εχουν πολυ περισσοτερη εμπειρια απ'εμενα  :)

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αρα η λυση ειναι μια για εσενα ωστε να κονομησεις και φραγκα.

θα πας και θα κανεις την κουμπαρα σε οpening συνοικιακων μαγαζιων.
και καμια βιζιτα στην ζουλα για να συμπληρωνετε το μεροκαματακι και θα περνας ζαχαρη.

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αρα η λυση ειναι μια για εσενα ωστε να κονομησεις και φραγκα.

θα πας και θα κανεις την κουμπαρα σε οpening συνοικιακων μαγαζιων.
και καμια βιζιτα στην ζουλα για να συμπληρωνετε το μεροκαματακι και θα περνας ζαχαρη.

γιατι αλλες δουλειες δεν υπαρχουν? :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom