mou_ta_kanate_tsourekia
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Tι μαλακία είναι αυτή που το παρουσιάζεις και σαν επιχείρημα;
Ζίροου ήταν η κόκα κόλα;
καταλαβες καθολου τι ειπα η μπα?

Tι μαλακία είναι αυτή που το παρουσιάζεις και σαν επιχείρημα;
Ζίροου ήταν η κόκα κόλα;

ποια προπαγανδα ανθρωπε μου? προπαγανδα ειναι να προσπαθεις να περασεις σωνι και ντε το μηνυμα οτι ολες οι Ελληνιδες ειναι βλαχαδερα και μπαζα και μονο οι ξενες αξιζουν!
εγω δεν υποστηριξα ποτε καμια ακραια αποψη
και δεν ειμαι εγω αυτη που εβαλα το θεμα σε γενικη λιστα αλλα εσυ. δεν μου πες που εννοουσες οτι ΔΕΝ νικανε οι ελληνιδες? next top model μονο ενα εχει βγει
κατα τ αλλα αυτο που ηθελα εγω να πω ειναι οτι τα πραγματικα top models που εχουμε ειναι Ελληνιδες

Άσε με, με το πιεσόμετρο στο χέρι είμαι ακόμαΠου'σαι ρε φιλάρα;
Νόμιζα πως ήσουν νοσοκομείο με εγκεφαλικό μετά το χθεσινό ή ότι πήγες στο Μαρούσι να τους ανατινάξεις ως καμικάζι.![]()

για να μην γραφετε μαλακιες,για να μαθαινουν οι νεοι & να θυμουνται τα ραμολι..
http://[URL unfurl="true"]www.mlahanas.de/Greeks/NewFashion/CorinnaTsopei.jpg[/img[/URL]]
[b][size=20pt]Miss Universe 1964 [/size] [/b]
[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B1_%CE%A4%CF%83%CE%BF%CF%80%CE%AD%CE%B7[/URL]
[/quote]
ανεβασε και μια τη Σκληβα την ΑΠΟΛΥΤΗ!!!!
κλαμααααααααααααααααΠου'σαι ρε φιλάρα;
Νόμιζα πως ήσουν νοσοκομείο με εγκεφαλικό μετά το χθεσινό ή ότι πήγες στο Μαρούσι να τους ανατινάξεις ως καμικάζι.![]()

Μισό να πάω στο βιβλιοπωλείο να πάρω βοήθημα.καταλαβες καθολου τι ειπα η μπα?![]()
Προσωπικά πάντως μ'αρέσει.
Μακάρι να'χα την έμπνευση να βρω κάτι παρόμοιο για τον εαυτό μου.![]()
Αυτή τι καριέρα έκανε; Αφού παντρεύτηκε αμέσως.
το διορθωσα ειχα κανει λαθος.για την μαρια την ρωσσιδα εννοουσα.συμφωνω με arcans στα πιο πολλα
αλλα 1)η Δημητρα αγαθιαρα?και 2)οντως κουκλα η Σεραινα και μακαρι να πετυχει αλλα ομορφες κοπελες υπαρχουν πολλες και ακομη πιο πολλες που θελουν να γινουν μοντελα και η καριερα στο εξωτερικο δεν ειναι ευκολο πραγμα...
χαχαχα καλό!ο εξωγναθισμος βοηθαει πολυ στον πεοθηλασμο..
να την προσλαβει η βιλμα ΑΜΕΣΑ..
για τις υπολοιπες του παιχνιδιου που ειναι στα μεσημερινα καθε μερα, δεν θα αναφερθω.Απλώς να προσθέσω πως πέραν των όσων είδαμε στην τηλεόραση η Μόνικα έκλεισε τρεις δουλειές ακόμη όσο ήταν στο Λονδίνο. Επομένως η δική της διεθνής καριέρα έχει ήδη ξεκινήσει, όσο κι'αν σκούζουν η Δήμητρα, η Ανθή και οι μαϊντανοί των μεσημεριανάδικων.

το διορθωσα ειχα κανει λαθος.για την μαρια την ρωσσιδα εννοουσα.
Στα'χω χώσει πολλές φορές και άγρια μάλιστα.
Αλλά θα ήμουν ψεύτης και εμπαθής αν δε σου έλεγα ΜΠΡΑΒΟ γι'αυτό το ποστ. Τα είπες όλα με παραστατικό και περιεκτικό τρόπο.
Απλώς να προσθέσω πως πέραν των όσων είδαμε στην τηλεόραση η Μόνικα έκλεισε τρεις δουλειές ακόμη όσο ήταν στο Λονδίνο. Επομένως η δική της διεθνής καριέρα έχει ήδη ξεκινήσει, όσο κι'αν σκούζουν η Δήμητρα, η Ανθή και οι μαϊντανοί των μεσημεριανάδικων.
Αν ήταν υπό την προστασία του παιχνιδιού θα τις έδειχναν.
Εσύ νομίζεις ότι ήταν τυχαία η κουβέντα που της πέταξε η Καγιά, να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να πάει στο Λονδίνο;
Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω όσον αφορά την καριέρα τους.![]()

Έχω ιαματικές πηγές, θυμίσου από πότε είχα ποστάρει τις 4 φιναλίστ. ;)
Αυτές λοιπόν μου είπανε ότι η Μόνικα έκλεισε δουλειές ΕΚΤΟΣ παιχνιδιού, και φυσικά κούφανε τους πάντες στο παιχνίδι.
νταξει τις 4 φιναλιστ τις ξεραμε ολοι τη σειρα δεν την ηξερε κανεις, οταν λες πηγες εννοεις τα μεσημεριανα και το τροκτικο?
μακαρι η κοπελα δεν λεω αλλα ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος
ισως στο Λονδινο κανει κατι αλλα μεχρι εκει

Από πότε της ήξερες ρε Μαριάννα; Εγώ τις πόσταρα αρχές Δεκεμβρίου όταν όλοι κοιμούνταν με τα τσαρούχια.
Με προσβάλεις όταν μου λες για τρωκτικά και μαλακίες. Εγώ μιλάω για άνθρωπο εντός καναλιού.

ενω εσυ για καριερα...μεχρι εδω.στο μπου... κλαψεεεεεεεεεεεεεε![]()