Μέγας Παπατζής
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34.041
- Πόντοι
- 5.956
Σταματααααα ....οταν μιλαω εγω θα ακους....θα λες μαλιστα κουκλε μου....Αμα θες ποιο μεγαλα ειναι και η νινολτα δικα μ αρεσουν σε πολους παντος
![]()
Σταματααααα ....οταν μιλαω εγω θα ακους....θα λες μαλιστα κουκλε μου....Αμα θες ποιο μεγαλα ειναι και η νινολτα δικα μ αρεσουν σε πολους παντος
![]()
ΒριστονΑμα θες ποιο μεγαλα ειναι και η νινολτα δικα μ αρεσουν σε πολους παντος
![]()

Ακουμε κουκλε μ αυτα να πας να τα πεις αλου οχι σε μεναΣταματααααα ....οταν μιλαω εγω θα ακους....θα λες μαλιστα κουκλε μου....![]()
Δε βριζω ποτε οχιΒριστον![]()
ειναι ευγενικο κοριτσι δεν βριζει...ολα μεσα στο πλαισιο του χαβαλε παντα....Ακουμε κουκλε μ αυτα να πας να τα πεις αλου οχι σε μενα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε βριζω ποτε οχι![]()
Τα θέλει Νεφέλη μου ..Δε βριζω ποτε οχι![]()
Ναι βρε μην αγχωνεσαι αμα δε κανουμε και λιγο χαβαλε πως θα περασει η μερα ομορφαειναι ευγενικο κοριτσι δεν βριζει...ολα μεσα στο πλαισιο του χαβαλε παντα....
Μην τον ακους Νεφελη .. κ τα δικα μου μικρα του φαίνονται ..Αμα θες ποιο μεγαλα ειναι και η νινολτα δικα μ αρεσουν σε πολους παντος
![]()
Όμορφη με ωραίο κωλαράκι!
Και έτσι δεν θα μας μείνει φράγκο στην τσέπη και θα μας κάνει τσακωτούς η γυναίκα κάποια στιγμήΜπες και πάνε. Μετά θα μπαίνεις στον πειρασμό να ξαναπηγαίνεις
Γτ τα δικά σου είναι XL?Μην τον ακους Νεφελη .. κ τα δικα μου μικρα του φαίνονται ..
τελεια σταση αυτο εινια που λενε κουνιαμπελατοκαι αυριο μ πολυ ορεξη 12-9![]()
Αρε Νεφέλη μας πέθανες πάλι το στήσιμο είναι αυτό !!!!και αυριο μ πολυ ορεξη 12-9![]()
Η τέλεια στάση για αναλ!και αυριο μ πολυ ορεξη 12-9![]()
Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά προτιμώ την ελληνική ωρολόγιαΗ τέλεια στάση για αναλ!
Η καλύτερηκαι αυριο μ πολυ ορεξη 12-9![]()
Όλοι στην ίδια κατάσταση είμαστε!Αν είχα λεφτά (δεν έχω μία) θα ήμουν εκεί τώρα!!!! Κολάρα!!!
Δωσε ιρις μωρο να σε στείλω εγω , δε θα αφησω ετσι εναν ανθρωπο σε αναγκηΑν είχα λεφτά (δεν έχω μία) θα ήμουν εκεί τώρα!!!! Κολάρα!!!