βασικα εαν ειναι να ζητησω συγνωμη στο νεφελακι για την ακυρωση θα το κανω και το εκανα μπροστα της και δεν κρυφτηκα και να φυγω σαν μαλακας ο λογος η καθυστερηση για 10 λεπτα μπορει για καποιους να ειναι<< ελα δεν βαριεσαι δικαιολογιες>>αλλα για καποιους που τις συναντησης της κανουν κρυφα και στα πεταχτα και ερχονται και απο μακρινες περιοχες ακομα και τα 10 λεπτα μετρανε αποψη δικια μου και δεν ξερω για τους αλλους επειδη μεχρι τωρα δεν μου ειχε τυχη κατι τετοιο ολα τα προηγουμενα ηταν στην ωρα τους και το συγκεκριμενο σημερα ηταν για μιση ωρα ετυχε για σημερα, ολες τις προηγουμενες φορες ηταν τις 1 ωρας με αλλες κοπελες του χωρου και επειδη ειχα καιρο να βρεθω με μια ομορφη κοπελα σαν και εσενα νεφελακι που σε ειδα και απο κοντα ζητω συγνωμη που δεν καρποφορεσε η συναντηση φαντασου απο το αγχος μηπως δεν προλαβω το ραντεβου ξεχασα να παρω και σοκολατα που παντα περνω οταν βρισκομαι με τις κοπελες για να σας γλυκαινω ,δεν ξερω εαν θελησης ποτε να ξαναβρεθουμε εγω παντως θα σε θαυμαζω μεσα απο την σελιδα σου.δεν θα ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν και δεν θα απαντησω σε κανενα μυνημα θεωρω ληξαν το θεμα και συγνωμη που σου στερησα τα 20 λεπτα απο την μιση ωρα της συναντηση μας σου ευχομαι υγεια να εισαι καλα και καλο καλοκαιρι.