Πνευματικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 626
- Πόντοι
- 21
Στο τηλέφωνο πού έχει εδώ ρε φίλεΠώς την βρήκες; Δεν απαντάει στα τηλέφωνα.
Στο τηλέφωνο πού έχει εδώ ρε φίλεΠώς την βρήκες; Δεν απαντάει στα τηλέφωνα.
Εσύ δηλαδή την έχεις βρει η ακούς τι λένε οι άλλοιΠαιδιά η κοπέλα έχει μετακομίσει μόνιμα στα σπιτάκια. Στην Ερημίτη θα την βρείτε ή Φρίξου. Η μόνη που λέγεται Νεφέλη είναι, οπότε δεν θα μπερδευτείτε.
Εγώ έχω πολύ καιρό που την έχω πετύχει εκεί. Ήταν σαν Βικτώρια στη Φρίξου. Μετά υπάρχουν αναφορές στο όνομά της στο αντίστοιχο νήμα.Εσύ δηλαδή την έχεις βρει η ακούς τι λένε οι άλλοι
Πες μας και πώς πέρασες
Ωραία με τα ονόματά το λύσαμε Πάμε να μας πεις κ πως πέρασες άκουσα ότι δεν έχει καμία σχέση με τότε π ήταν Σπίτι τηςΕγώ έχω πολύ καιρό που την έχω πετύχει εκεί. Ήταν σαν Βικτώρια στη Φρίξου. Μετά υπάρχουν αναφορές στο όνομά της στο αντίστοιχο νήμα.
EDIT: Τώρα θυμήθηκα. Την τελευταία φορά που την πέτυχα ήταν Ερημίτη και είχε ήδη προτιμήσει το Νεφέλη - όπως είπε είχε κοινό που ερχόταν και δεν ήθελε να τους μπερδεύει με τα ονόματα.
Ενω οταν ησουν στα πανω σου...Καλησπέρα μετά από πάρα πολύ καιρό για όσους με είδαν και στα ντάουν μου συγγνώμη ο κόσμος που θέλει να συνεχίσει να Μ βλέπεις συνεχιζω να είναι στη Πέτρου εριμητη αλά κάποια στιγμή θ αλλάξω σε πρωί να με βλέπετε και ποιο ξεκουραστεί και να περνάμε καλά
Γνώμη σ γούστα!!Ενω οταν ησουν στα πανω σου...![]()
Αλμπανο???Καλησπέρα μετά από πάρα πολύ καιρό για όσους με είδαν και στα ντάουν μου συγγνώμη ο κόσμος που θέλει να συνεχίσει να Μ βλέπεις συνεχιζω να είναι στη Πέτρου εριμητη αλά κάποια στιγμή θ αλλάξω σε πρωί να με βλέπετε και ποιο ξεκουραστεί και να περνάμε καλά
Και ποιος φταίει αν η ίδια δε φταίει; Το σύμπαν; Ο Θεός; Ο Μητσοτάκης; Ο Τσίπρας; Δε μιλάμε για ανήλικα μαν, για ενήλικους ανθρώπους μιλάμε τύπε που κάνουν τις επιλογές τους. Στο χέρι της είναι να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος και να γίνει αυτό που πραγματικά θέλει, αλλιώς θα χαθεί όπως έχουν χαθεί τόσες άλλες πριν από αυτήν.....δε φταίει αυτή , δεν ήταν τέτοια η νεφέληυ....