Jonny 81
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 9.758
- Πόντοι
- 1.056
Υπέρ τούμπανο το μωρό..
Υπέρ τούμπανο το μωρό..
....η συνάντηση έγινε, η Νεφέλη σκέτη φωτιά. Ότι και να πω είναι λίγο. Το κορίτσι τα δίνει όλα και με το παραπάνω. Έμεινα με τις καλύτερες τών εντυπώσεων. Σίγουρα θα υπάρξει επανάληψη....με περισσότερο χρόνο αυτή την φορά.... Φιλιά πολλά παντού Νεφέλη....... ελπίζω αύριο να μπορέσουμε να συναντηθούμε.... είτε στον χώρο σου ή και κάπου αλλού... αυτό που βλέπω στην φωτογραφία θέλω να το δω και live....
Τυχεροί όσοι έχουν δει αυτον τον κωλο μπροστά τους
Νεφελαρα μου με τον κωλαρικο τούρλα έτσι να μας πάει ωραία η Κυριακή θέα είσαι!!!!
Δεν υπάρχει ο κωλος σου και το στήσιμο σου.... Μου φαίνεται θα έρθω Θεσσαλονίκη μόνο για σένα
Ευχαριστούμε που μας κάνεις υποδείξεις πως να φερομαστε με την τιτανοτεραστια εμπειρία σου Πάτερ.Επιστροφή στο κλάδο μετά από 2 χρόνια, από εποχές Εύας 16 για την ακρίβεια ( αν εξαιρέσεις κάτι επίσκεψης στα στριπτίζ άδικα) . Η Νεφέλη είναι ένα καλό παιδί με πρόθεση να σε εξυπηρετήσει σε αυτό που κάνει. Φιλική χωρίς κόφτες ότι ζήτησα το έκανε . ( Φιλιά στοματικό και σεξ ,) Εμφανισιακά είναι κοντουλα με γλυκό πρόσωπο. Θα ξαναπηγενα εννοείται.
Bonus: τό νου σας ρεμαλια οι κοπέλες αυτές κάνουν ένα λειτούργημα, βοηθάνε κόσμο μάθετε να τις σέβεστε και μην τις φέρεστε σαν ζώα !!
Παρακαλώ. Δε νομίζω ότι χρειάζεσαι να έχει ς <εμπειρία> για να πεις ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεται επειδή έχει κίνηση στο δρόμο 10 λεπτά ούτε κάποιοι με τις μαλακίες σας να έχετε κάνει ένα κορίτσι τόσο δύσπιστο επειδή φοβάται που μέχρι να κλείσουμε ένα ραντεβού με ζητούσε φωτογραφίες για να βεβαιωθεί ότι είμαι φυσιολογικος άνθρωπος. Και δεν θεωρώ ότι φταίει η Νεφέλη για αυτά απλά κάποιοι είστε καθίκιαΕυχαριστούμε που μας κάνεις υποδείξεις πως να φερομαστε με την τιτανοτεραστια εμπειρία σου Πάτερ.
Πατουρι ατελείωτο
Αν είσαι κάτω από 70 χρόνων και αυτή είναι η απάντηση σου, έχεις θέμα αδερφέΠαρακαλώ. Δε νομίζω ότι χρειάζεσαι να έχει ς <εμπειρία> για να πεις ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεται επειδή έχει κίνηση στο δρόμο 10 λεπτά ούτε κάποιοι με τις μαλακίες σας να έχετε κάνει ένα κορίτσι τόσο δύσπιστο επειδή φοβάται που μέχρι να κλείσουμε ένα ραντεβού με ζητούσε φωτογραφίες για να βεβαιωθεί ότι είμαι φυσιολογικος άνθρωπος. Και δεν θεωρώ ότι φταίει η Νεφέλη για αυτά απλά κάποιοι είστε καθίκια
Άσε την κοπέλα ήσυχη ρε ανωμαλεΑν είσαι κάτω από 70 χρόνων και αυτή είναι η απάντηση σου, έχεις θέμα αδερφέ
Όχι και ανώμαλος...καθίκι!Άσε την κοπέλα ήσυχη ρε ανωμαλε
Καλησπερα κανω ναιOut call κάνει η κοπέλα ;
Αυτή η κοιλίτσα με τρελαίνει...
Αρε Νεφελακι με την κορμάρα σου φωτιά είσαι στα κόκκινα!!!
Με παντοφλες;