O_Dikastis
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2022
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Εδώ δεν μπόρεσα να παίξω μπάλα στο κύριο ταμπλό,αδερφέΚαλησπέρα φιλαράκι το κωλαρακι το δοκίμασες αυτήν την φορά?
Εδώ δεν μπόρεσα να παίξω μπάλα στο κύριο ταμπλό,αδερφέΚαλησπέρα φιλαράκι το κωλαρακι το δοκίμασες αυτήν την φορά?
Θα το βάλεις και αυτό στην επανόρθωση την άλλη φορά μην μασάςΕδώ δεν μπόρεσα να παίξω μπάλα στο κύριο ταμπλό,αδερφέ
Φωτιά στα κόκκινα Νεφελακι μας πέθανες βραδιάτικακαι αυριο με πολυ ορεξη 12-9
Αχ ρε μαναρι μ εσυΦωτιά στα κόκκινα Νεφελακι μας πέθανες βραδιάτικα
νεφελη με τα κοοκινα εσορουχα εισαι φωτια παιδι μουκαι αυριο με πολυ ορεξη 12-9
Παρότι δεν έχω συναντήσει την κοπέλα, και ούτε πρόκειται αν δεν έρθει εκείνη Αθήνα, είμαι σίγουρος από την τοποθέτησή σου και τον τρόπο που μιλάς, ότι είσαι ΦΟΥΛ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣΓάμησα το συγκεκριμένο κρέας προ εβδομάδων, κακοβαμενο νύχι, τρίχες στα χέρια, μυρωδιές από τραβελι. Χυσαποθηκη σκετη
Δεν εχω παει ποτε μαζι σ!!!Γάμησα το συγκεκριμένο κρέας προ εβδομάδων, κακοβαμενο νύχι, τρίχες στα χέρια, μυρωδιές από τραβελι. Χυσαποθηκη σκετη
Μηπως εισια τραβελι? Που θ μ.πεις και τραβελι ενω ουτε καν εχουμε βρεθει!!!!! Μη το συνεχισεις θα βγεις χαμενος με αγαπη στο λεω μη χαλαστουμε πρωι πρωιΓάμησα το συγκεκριμένο κρέας προ εβδομάδων, κακοβαμενο νύχι, τρίχες στα χέρια, μυρωδιές από τραβελι. Χυσαποθηκη σκετη
Ρε φίλε γιατί έκατσες σε είχε δεμένο και δεν μπορούσες να φύγειςΓάμησα το συγκεκριμένο κρέας προ εβδομάδων, κακοβαμενο νύχι, τρίχες στα χέρια, μυρωδιές από τραβελι. Χυσαποθηκη σκετη
Πόσο βλάκας παίζει να είσαι Για να αποκαλείς ένα άνθρωπο κρέαςΓάμησα το συγκεκριμένο κρέας προ εβδομάδων, κακοβαμενο νύχι, τρίχες στα χέρια, μυρωδιές από τραβελι. Χυσαποθηκη σκετη
Το εσβησε μολις ειδε οτι δε τον περνει!!!!!!Πόσο βλάκας παίζει να είσαι Για να αποκαλείς ένα άνθρωπο κρέας
Οχι Αγάπη μου τον έκανα αναφορά κ πήρε το μπουλοΤο εσβησε μολις ειδε οτι δε τον περνει!!!!!!
Μαναρι μΟχι Αγάπη μου τον έκανα αναφορά κ πήρε μπουλο
κι εγώ μαζί! και είναι η ΠΡΩΤΗ φορα που κάνω αναφορά σε μέλος!!Οχι Αγάπη μου τον έκανα αναφορά κ πήρε το μπουλο
Νεφελακι μην ασχολείσαι με τους περίεργους και χαλιεσαιΜηπως εισια τραβελι? Που θ μ.πεις και τραβελι ενω ουτε καν εχουμε βρεθει!!!!! Μη το συνεχισεις θα βγεις χαμενος με αγαπη στο λεω μη χαλαστουμε πρωι πρωι
Ελα παρε καο μοα καλημερα γτ ειμαι ναθρωπος!! Αλλα αν εχεις ονειρο οτι με γαμησες και ημουν ετσι μην αλλλαξεις πλευρο θα αλλαξεις κ ονειρο μαζι!!! Αντε να μη νευριαστω πρωι πρωι να τ γραψει καπκιος π εχει ερθει κ οντως ηταν ετσι
Αλλα οχι εσυ πουτε ουτε καν εχουμε μιληση!!!!
ΑπαράδεκτοςΤο εσβησε μολις ειδε οτι δε τον περνει!!!!!!