Sexypistol
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25.370
- Πόντοι
- 5.956
Καλη Ανάσταση Νεφέλη! Υγεία και ευτυχία σε όλους..
Επίσης κούκλα μου.Καλή Ανάσταση σε όλους!Καλη ανασταση υγεια πανω απο ολλα ευχομαι τα καλητερα σε ολους σας και στης οικογενειες σας χρονισ πολλλα για οσους γιορταζουν σημερα το βραδυ!!!
Υγεια πανω απο ολλα θα το ξανα πω και ολλα τα αλα γινονται!!!!
Καλη ανασταση να εχουμε και του χρονου να μαστε καλα να σας ξανα ευχηθω!!Καλή Ανάσταση, με υγεία, χαρά και αγάπη και ζεστασιά στις καρδιές σας
Καλή Ανάσταση όμορφο τρελό κορίτσο ότι επιθυμείς!!!!Καλη ανασταση υγεια πανω απο ολλα ευχομαι τα καλητερα σε ολους σας και στης οικογενειες σας χρονισ πολλλα για οσους γιορταζουν σημερα το βραδυ!!!
Υγεια πανω απο ολλα θα το ξανα πω και ολλα τα αλα γινονται!!!!
Καλη ανασταση να εχουμε και του χρονου να μαστε καλα να σας ξανα ευχηθω!!
.... ελπίζω αύριο να μπορέσουμε να συναντηθούμε.... είτε στον χώρο σου ή και κάπου αλλού... αυτό που βλέπω στην φωτογραφία θέλω να το δω και live....
Καλησπέρα φιλαράκι το κωλαρακι το δοκίμασες αυτήν την φορά?Καλησπέρα στο ακρωτήριο. Χθεσινή συνάντηση ,η κοπέλα απλά είναι κορυφή,εγώ ήμουν λιγάκι κουρασμένος γιατί πήγα και βράδυ και δεν μπόρεσα να αποδώσω τα μέγιστα. Ωστόσο θα επανορθώσω σύντομα. Παιδιά ένα θα σας πω,πηγαίνετε στην κοπέλα και δεν θα χάσετε,είναι φωτιά και λάβα σε καυλώνει από το 1ο λεπτό. Αυτά τα λίγα.
Εδώ δεν μπόρεσα να παίξω μπάλα στο κύριο ταμπλό,αδερφέΚαλησπέρα φιλαράκι το κωλαρακι το δοκίμασες αυτήν την φορά?
Θα το βάλεις και αυτό στην επανόρθωση την άλλη φορά μην μασάςΕδώ δεν μπόρεσα να παίξω μπάλα στο κύριο ταμπλό,αδερφέ
Φωτιά στα κόκκινα Νεφελακι μας πέθανες βραδιάτικακαι αυριο με πολυ ορεξη 12-9
Αχ ρε μαναρι μ εσυΦωτιά στα κόκκινα Νεφελακι μας πέθανες βραδιάτικα
νεφελη με τα κοοκινα εσορουχα εισαι φωτια παιδι μουκαι αυριο με πολυ ορεξη 12-9
Παρότι δεν έχω συναντήσει την κοπέλα, και ούτε πρόκειται αν δεν έρθει εκείνη Αθήνα, είμαι σίγουρος από την τοποθέτησή σου και τον τρόπο που μιλάς, ότι είσαι ΦΟΥΛ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣΓάμησα το συγκεκριμένο κρέας προ εβδομάδων, κακοβαμενο νύχι, τρίχες στα χέρια, μυρωδιές από τραβελι. Χυσαποθηκη σκετη
Δεν εχω παει ποτε μαζι σ!!!Γάμησα το συγκεκριμένο κρέας προ εβδομάδων, κακοβαμενο νύχι, τρίχες στα χέρια, μυρωδιές από τραβελι. Χυσαποθηκη σκετη
Μηπως εισια τραβελι? Που θ μ.πεις και τραβελι ενω ουτε καν εχουμε βρεθει!!!!! Μη το συνεχισεις θα βγεις χαμενος με αγαπη στο λεω μη χαλαστουμε πρωι πρωιΓάμησα το συγκεκριμένο κρέας προ εβδομάδων, κακοβαμενο νύχι, τρίχες στα χέρια, μυρωδιές από τραβελι. Χυσαποθηκη σκετη
Ρε φίλε γιατί έκατσες σε είχε δεμένο και δεν μπορούσες να φύγειςΓάμησα το συγκεκριμένο κρέας προ εβδομάδων, κακοβαμενο νύχι, τρίχες στα χέρια, μυρωδιές από τραβελι. Χυσαποθηκη σκετη