Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μουτρο ν σ κανω μια ερωτιση εχεις τ 150ρια π ζυταν ??γιατι εγω πλεων δεν εχω ουτε τ 50Αδερφέ σε ευχαριστώ . Είσαι μάγκας που λες όχι σαν κάτι μουλοχτες έδο μεσα
Gisele Bittencourt: γλυκιά, πολύ πιο όμορφη από διαφορά βίντεο πορνό ταινίες κλπ. Καθαρή, τεράστιο εργαλείο, νόμιζα ότι εγώ την είχα μεγάλη αλλά ούτε καν. Στα του αγώνα θα είμαι λακωνικός, είναι για μένα από τις καλύτερες gfe εμπειρίες που είχα. Η κοπέλα ήταν παθητική αλλά γουστάρει πολύ το ενεργητικό. Επειδή την είδα στο δρόμο ντυμένη νορμαλ, δε περνάει από το μυαλό σου ότι είναι τρανς. Θα ανεβεί Θεσσαλονίκη τον άλλο μήνα. Στα συν το ότι κάνει τακτικά ιατρικά τεστ για σμν.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Θα μπορούσα άνετα να κάνω παρέα μαζί της. Ξέρει πολύ καλά Αγγλικά επίσης.
Επόμενη συνάντηση Fontinelly για κλείσιμο.
Fortinelly βυζι μηδεν και εχει πεσει αρκετη επεξεργασια στις φωτο! στα του αγωνα δεν ηταν κακη αλλα τα 150 δεν την αντιπροσωπευουν !
Τι μουνοτραβελος ηνε αυτός ρε μάγκες μου
Δε χορτενω να τη βλέπω να ουμε
Εμπηρια κανης;
αναμένουμε με ανυπομονησία την κριτική σου..Θα δοκιμάσω αν και προβλέπω ξεπέτα και γω. Για να δούμε. Μέχρι αύριο λέει ότι θα είναι Αθήνα.
αναμένουμε με ανυπομονησία την κριτική σου..
φτου.. πάμε γι άλλα...Φόλα, μαύρο, κόκκινη κάρτα. Το περίμενα οπότε δε βαριέσαι. Φάτσα σκαμμένη, υφάκι πριγκίπισσας, κινητό δίπλα στο κρεβάτι, στυλ πήδα με γιατί έχω να βγω και για καφέ με τους γκει Αυστραλούς φίλους μου στο Κολωνάκι. Πίπα μέτρια, σώμα μέτριο, μόνο η καυλόφατσα της η χιλιοτραβηγμενη μετράει αλλά μέχρι εκεί. Μπανάκι με ένα σαπούνι αγνώστων στοιχείων, τι είπες; Θες αφρόλουτρο; Πολλά θες. Ζητάει φωτογραφίες σου από πριν για να δει αν θα σε δεχτεί, τουλάχιστον ένα τρολάρισμα το έφαγε στις αρχές. Αριβάρισε σήμερα στο Μετς, θα είναι για μερικές ακόμα μέρες εδώ αν θες να το τολμήσεις
Πάμε γι’ άλλα
ΥΣ: αν μπορεί κάποιος admin να βάλει Glenda, Dayana(bigcock24) και τη μοντέλα της κακιάς ώρας εδώ στο σάιτ, θα μπουν κριτικές.
Κρίμα.
Καλησπέρα στην παρέα,
μήπως είχε κάποιος την χαρά να συναντήσει την Mellody?
Καλησπερα σε ολους. Εχει καποιος εμπειρια με την παρακάτω ?
Την δοκίμασα. Ευγενική, γαμιεται παρά πολύ καλά, απλά μη περιμένεις σώμα και μάπα 18χρονης τρανς. Παλαιό Φάληρο είναι, έχει στάση τραμ απέναντι. Να πας απόγευμα / βράδυ αν ντρέπεσαι κόσμο. Την πόρτα σου ανοίγει μια αδερφή που μετά φεύγει, πέθανα στο γέλιο όταν τον είδα νόμιζα ήταν πελάτης. Το δωμάτιο είναι σα ντίσκο. Είναι η μόνη τρανς που όταν τη γαμουσα πετούσε πορτογαλικά και γερμανικά μαζί. Αν είσαι παθητικός θα περάσεις καλά υποθέτω.