Stupid Horse
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 833
- Πόντοι
- 366
Πάνε Αλβανία για καμιά βδομάδα ή Τουρκία και μετά ξαναμπαίνουν ευρωπαϊκή ένωση και όλα καλά . Μου το έχει πει κορίτσι της δουλειάς
Καλή; Φαίνεται πολύ δυνατηΞέρουμε αν η Τζιζελι δουλεύει παιδιά; Δύο φορές έστειλα δεν απαντάει... Είχα πάει πριν αρκετό καιρό κ θα ήθελα ξανά ...
Εχω να παω παρα πολυ καιρο. Μαζι μου ηταν αρκετα καλη αλλα δεν αποτελει κατι που κυνηγας απο πλευρας επιδοσεων ... Εχει οπως βλεπεις πολυ μεγαλο καυλι με οτι αυτο συνεπαγεται. Αν εισαι εμπειρος σαν παθητικος οκ αλλιως ειναι δυσκολα. Αρεσει κ στη συντροφο μου γι αυτο την ψαχνω περισσοτερο... Θα τονισω οτι αν ζηταει πολλα δεν θα παω κ το ιδιο θα σου ελεγα. Δεν ειναι οτι τα κλαις ειναι οτι απλα εχει καλυτερες. Επισης να ξερεις οτι απο κοντα ειναι καπως πιο αρρενωπη ....Καλή; Φαίνεται πολύ δυνατη
Ο Γιώργος ο πουτανιαρης!,Εγώ ξέρω πάντως ότι οι περισσότερες τρανς/πουτάνες έχουν περιθώρια διαμονής anyway ας κάνουν ότι θέλουν εγώ είμαι υπέρ της ελεύθερης διακίνησης πουτανών
Είναι πιο αντρουα από κοντά πάντως να ξέρεις , δεν την δοκίμασα αλλά την έχω δει έξω επίσης πολύ ακαποτο έχω δει ανεβάζει
Μάγκες γι'αυτην εδώ την καβλοφατσα παίζει γνώμη ή κριτική? Της έστειλα μου είπε τιμές και κάποιες πιο προσωπικές φωτογραφίες και μου πέσαν τα σαγόνια και με τα 2
Σχετικά με το ακαποτο όλες το κάνουν αυτό σε κάποιο προσωπικο βίντεο ,με κάποιον φίλο τους ή κάποιον γκόμενο.Αλλα γενικά ναι καλύτερα να προσέχουμε για να έχουμε.Τωρα το αντρουα γάμησε τα και φαινόταν τρομερή .Ευχαριστω πάντως δεν θα πάρωΕίναι πιο αντρουα από κοντά πάντως να ξέρεις , δεν την δοκίμασα αλλά την έχω δει έξω επίσης πολύ ακαποτο έχω δει ανεβάζει
καλα ζητα ακαποτο, θα στο κανουν τσαμπα.Σχετικά με το ακαποτο όλες το κάνουν αυτό σε κάποιο προσωπικο βίντεο ,με κάποιον φίλο τους ή κάποιον γκόμενο.Αλλα γενικά ναι καλύτερα να προσέχουμε για να έχουμε.Τωρα το αντρουα γάμησε τα και φαινόταν τρομερή .Ευχαριστω πάντως δεν θα πάρω![]()
ΠοιααααΝα κάνω μια ερώτηση σε εσάς
Αν σας δινόταν η ευκαιρία να πάτε με μια γνωστή ελληνίδα τρανς που ξανά ξεκίνησε πρόσφατα το YouTube θα πηγαίνατε ;
(Δεν λέω όνομα για ευνόητους λόγους)
Ούτε να με πληρωνανκαλα ζητα ακαποτο, θα στο κανουν τσαμπα.
υπάρχουν κι άλλες μαύρες ...απλώς αυτή είναι κατράμιhttps://www.ts-dating.com/model/Lileaune τι εχουμε εδω? επιτελους μαυρη? η μια ακομα απατη

Τελικά αυτή είναι fake ή όχι? γιατί είναι καύλα μεγάλη
έχεις μήπως το λινκ για of? γιατί δεν το έχει στην αγγελία
Αυτή έχει ονλυφανς ήμουν παλιά sub. Έστειλα μήνυμα να δω τι παίζει 200 ευρώ στην Παπαρηγοπούλου στην Αθήνα βρίσκεται. Άλλη μια μούφα από τις τελευταίες;
παπαρρηγοπούλου μπορεί και να είναι αλήθεια διότι πέρυσι είχα πάει εκεί σε μία καύλα την Evelyn Sophia (στο Instagram )δεν θυμάμαι το επαγγελματικό τηςΤελικά αυτή είναι fake ή όχι? γιατί είναι καύλα μεγάλη
εννοω μαυρη μαυρη οχι μουλατα δηλαδη γυφτεξυπάρχουν κι άλλες μαύρες ...απλώς αυτή είναι κατράμι![]()
μουφα ειναι. τωρα το ονομα ειναι σε αλλη ακυρη. γκουγκλαρε το ονομα της και θα σου βγαλει το οφ τηςΤελικά αυτή είναι fake ή όχι? γιατί είναι καύλα μεγάλη
Την έχει επισκεφθεί κανείς;
οχι και γυφτέξ οι μουλάτες , κόψε κάτι !εννοω μαυρη μαυρη οχι μουλατα δηλαδη γυφτεξ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μουφα ειναι. τωρα το ονομα ειναι σε αλλη ακυρη. γκουγκλαρε το ονομα της και θα σου βγαλει το οφ της
μου βγάζει αύτο : https://onlyfans.com/nikitakinkaεννοω μαυρη μαυρη οχι μουλατα δηλαδη γυφτεξ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μουφα ειναι. τωρα το ονομα ειναι σε αλλη ακυρη. γκουγκλαρε το ονομα της και θα σου βγαλει το οφ της