Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 116 άτομα (7 μέλη και 109 επισκέπτες)

jimena

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κανεις την συγκεκριμένη να μας πει τι γίνεται; LUNA

Veritas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2022
Κριτικές
10
Like
362
Πόντοι
290
Ξερω εγω ποιος μαλακας ειναι, ειχαμε μιλήσει με pm εδω στο chat και του ειπα οτι μιλησα με την isabella και μπορει να ερχόταν τον Μάρτιο, άρχισε να μου λεει πως μιλησατε, μου εχει πει οτι δεν εχει whats up (λες και του ειπε ψέματα η γκομενα του ο ηλιθιος) και μετα μου ηρθε μήνυμα απο μια ξενη χωρα δεν θυμάμαι απο που γιατι διαδιδω οτι θα ερθει Ελλάδα
Αυτος ο Μαλάκας πρεπει να ειμαι εγω, γιατι εγω μιλησα μαζι σου με pm και οντως σε ρωτησα για το whats up γιατι οντως προσπαθησα να επικοινωνησω με την εν λογω επαγγελματια και δεν μπορεσα. Οταν περασε καποιος καιρος βρηκα το τηλ απο το ts dating και την ρωτησα εαν σκεφτεται να επισκεφτει την χωρα, γεγονος που απο την δικη μου εμπειρια καποιες φορες συμβαινει χωρις να διαφημιστει. Δεν μπορω ομως να καταλαβω τι ηταν αυτο που σε ενοχλησε για να αρχισεις τους χαρακτηρισμους, το γεγονος οτι προσπαθησα να επικοινωνησω η το γεγονος οτι προσπαθησα να επιβεβαιωσω αυτα που μου μετεδωσες? Οπως και να εχει φανταζομαι οτι δεν ειμαι ο μονος με την ικανοτητα της απλης επικοινωνιας και αυτη η ικανοτητα δεν θα πρεπει να χαρακτηριζετε με τετοιο τροπο, αντιθετως θα ελεγα γιατι βρισκομαστε σε forum πληροφοριων.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
10.379
Πόντοι
17.085
Αφού οι εγχώριες δεν απαντάνε στα μηνύματα, στράφηκα εδώ. @antisthenis εάν δεν είναι κόπος, κάνε μια καρτέλα για την κοπέλα να αφήσω μια κριτική.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.470
Πόντοι
1.446

alexboy

Μέλος