Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

TsAddicted

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
167
Πόντοι
0
Μην τσακώνεστε, ειρήνη υμίν. Όλοι να περάσουμε καλά θέλουμε, δεν πάμε για παντρειά.
Σε άλλα νέα, βρέθηκα με αυτή.
Είχα δει και το βίντεο της στο naponap.
Ανάμικτα συναισθήματα.
Η τελευταία που αν καταφέρω να βρεθώ, γιατί επέστρεψα για λίγο Ελλάδα, είναι αυτή.
Που απ'ότι διάβασα, μάλλον έπρεπε να πάω εκεί.

TsAddicted

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
167
Πόντοι
0
Αν μπορεί κιόλας κάποιος administrator να βάλει το προφίλ της 1ης να γράψω κριτική.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.476
Πόντοι
1.446
Μην τσακώνεστε, ειρήνη υμίν. Όλοι να περάσουμε καλά θέλουμε, δεν πάμε για παντρειά.
Ανάμικτα συναισθήματα.
Η τελευταία που αν καταφέρω να βρεθώ, γιατί επέστρεψα για λίγο Ελλάδα, είναι αυτή.
Να βρεθείς. Αξίζει.

KONAN86

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
0
Ψάχτηκα για εδώ, γιατί είχε και καλές κριτικές στο εξωτερικό, αλλά 150e για 30m με ξεπερνάει

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
6
Ανάμικτα συναισθήματα.
Απλά η τελευταία είναι φουλ φουλ στα ακάποτα..

Τελευταία τροποποίηση:

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.476
Πόντοι
1.446
Ψάχτηκα για εδώ, γιατί είχε και καλές κριτικές στο εξωτερικό, αλλά 150e για 30m με ξεπερνάει
Δεν ξεπερνά μόνον εσένα

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
462
Πόντοι
21
Η φάση είναι πιο πιπεράτη απ' όσο φαντάζεσαι. Είχα κλήση μέσα στην άγρια νύχτα απ' το νούμερό της στην Αυστραλία [εκεί υποτίθεται (;) πως βρίσκεται αυτή τη στιγμή] να μη λέω ψέματα σχετικά με την ταρίφα της. Σε ερώτησή μου πώς έχει το νούμερό μου μού ανέφερε πως μας έχει όλους φακελωμένους καθότι γαμεί υψηλά ιστάμενο πολιτικό (εδώ δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω - Isabella, hi, in case you're reading this; kisses).

The plot thickens...

PS προς τον αγαπούλη της: σοβαρέψου μωρέ μαλάκα. Ντροπή. Κι εμείς τον παίρνουμε, αλλά δε σερνόμαστε στα πατώματα. Πόσο πιο κάτω, βρε ανύπαρκτε;
Ξερω εγω ποιος μαλακας ειναι, ειχαμε μιλήσει με pm εδω στο chat και του ειπα οτι μιλησα με την isabella και μπορει να ερχόταν τον Μάρτιο, άρχισε να μου λεει πως μιλησατε, μου εχει πει οτι δεν εχει whats up (λες και του ειπε ψέματα η γκομενα του ο ηλιθιος) και μετα μου ηρθε μήνυμα απο μια ξενη χωρα δεν θυμάμαι απο που γιατι διαδιδω οτι θα ερθει Ελλάδα

Giorgio14

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2025
Like
58
Πόντοι
0
Ξερω εγω ποιος μαλακας ειναι, ειχαμε μιλήσει με pm εδω στο chat και του ειπα οτι μιλησα με την isabella και μπορει να ερχόταν τον Μάρτιο, άρχισε να μου λεει πως μιλησατε, μου εχει πει οτι δεν εχει whats up (λες και του ειπε ψέματα η γκομενα του ο ηλιθιος) και μετα μου ηρθε μήνυμα απο μια ξενη χωρα δεν θυμάμαι απο που γιατι διαδιδω οτι θα ερθει Ελλάδα
δώσε ονόματα!!!

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.003
Πόντοι
446
Κρέμασέ τον στα μανταλάκια τον θλιβερό.

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
462
Πόντοι
21
Την ρουφιανια πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιανο ουδης

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.003
Πόντοι
446
Τέλος πάντων, κάνε ό,τι θέλεις.

Αν πάντως το μήνυμα στο οποίο αναφέρθηκες πως σού ήλθε ήταν sms, όπως υποθέτω, το θέμα έχει ξεφύγει.

Δλδ όποτε γράφει κάποιος κάτι που δεν της αρέσει, ψάχνει να βρει το νούμερό του και επικοινωνεί απευθείας μαζί του. "Δες, ξέρω το νούμερό σου, κανείς σας δεν είναι ασφαλής" :-D

Μπρρρ...

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.476
Πόντοι
1.446
Τέλος πάντων, κάνε ό,τι θέλεις.

Αν πάντως το μήνυμα στο οποίο αναφέρθηκες πως σού ήλθε ήταν sms, όπως υποθέτω, το θέμα έχει ξεφύγει.

Δλδ όποτε γράφει κάποιος κάτι που δεν της αρέσει, ψάχνει να βρει το νούμερό του και επικοινωνεί απευθείας μαζί του. "Δες, ξέρω το νούμερό σου, κανείς σας δεν είναι ασφαλής" :-D

Μπρρρ...
Μιλάμε για τελειωμένο άτομο η Λέλα ...

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.003
Πόντοι
446
Εντάξει μωρέ. Απλώς παραπαίρνει στα σοβαρά τη δουλειά της (που δεν είναι απαραίτητα κακό) σε σημείο να φτάνει σε ακρότητες (που είναι κακό).

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.476
Πόντοι
1.446
Εντάξει, καλή η σοβαρότητα και ο επαγγελματισμός (;!) αλλά δεν είναι και νευροχειρουργός ...

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
593
Πόντοι
86
Ο άλλος είχε ρουφιανεψει σε μια βραζιλιανα ότι την πήρα πιο φτηνά σε σχέση με αυτά που πλήρωνε αυτος και την έλεγε ότι είναι moderator και ιδιοκτήτης του site κτλ
Με έκραξε που δημοσίευσα την τιμή και με μπλοκάρε.
Στο νήμα της Θεσσαλονίκης τον είχα κραξει

Astrapokaulos

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2024
Κριτικές
3
Like
939
Πόντοι
81
Το νημα εχει γινει εξτρα πιπερατο, οι βραζιλιάνικες σαπουνόπερες ενα τιποτα μπροστα στους τραβελαδες του bou :coffee:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.701
Πόντοι
456
Η φάση είναι πιο πιπεράτη απ' όσο φαντάζεσαι. Είχα κλήση μέσα στην άγρια νύχτα απ' το νούμερό της στην Αυστραλία [εκεί υποτίθεται (;) πως βρίσκεται αυτή τη στιγμή] να μη λέω ψέματα σχετικά με την ταρίφα της. Σε ερώτησή μου πώς έχει το νούμερό μου μού ανέφερε πως μας έχει όλους φακελωμένους καθότι γαμεί υψηλά ιστάμενο πολιτικό (εδώ δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω - Isabella, hi, in case you're reading this; kisses).

The plot thickens...

PS προς τον αγαπούλη της: σοβαρέψου μωρέ μαλάκα. Ντροπή. Κι εμείς τον παίρνουμε, αλλά δε σερνόμαστε στα πατώματα. Πόσο πιο κάτω, βρε ανύπαρκτε;
ο Αδωνις θα ναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom