Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.470
Πόντοι
1.446

velvetGreek76

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Είσαι σίγουρος ότι θες να μάθεις ; Μήπως κάποιος οφθαλμίατρος θα ήταν χρησιμότερος ;
( Με το συμπάθειο...)
δε θυμάσαι σε παλιότερη ανάρτηση κάποιος απάντησε σε κάτι ανάλογο, "καλύτερα να γαμήσεις σκύλο" & ζητήθηκαν διευκρινήσεις. τα γούστα είναι σα τις πούτσες, πολλά & ποικίλα

mtryfonas

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2023
Like
156
Πόντοι
0
Καλησπέρα Μάγκες, Θεσσαλονικιός εδώ. Θα κατέβω Αθήνα το ΠΣΚ και σκέφτομαι για πρώτη φορά να δοκιμάσω κάποια ΕΛΙΤ Τρανς μιας και στην θεσσαλονίκη δεν παίζει κάτι τέτοιο :grin:.
Χωρίς να γνωρίζω τις κοπέλες, στο μυαλό μου έχω Yara και Cammy . Θέλω να έχει ενεργητικό ρόλο και να δέχεται αρχάριους (βασικά απλά έχω καιρό να πάω). Είναι κάποια από τις 2 κατάλληλη ή έχετε να προτείνετε κάποια άλλη;

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.470
Πόντοι
1.446
Καλησπέρα Μάγκες, Θεσσαλονικιός εδώ. Θα κατέβω Αθήνα το ΠΣΚ και σκέφτομαι για πρώτη φορά να δοκιμάσω κάποια ΕΛΙΤ Τρανς μιας και στην θεσσαλονίκη δεν παίζει κάτι τέτοιο :grin:.
Χωρίς να γνωρίζω τις κοπέλες, στο μυαλό μου έχω Yara και Cammy . Θέλω να έχει ενεργητικό ρόλο και να δέχεται αρχάριους (βασικά απλά έχω καιρό να πάω). Είναι κάποια από τις 2 κατάλληλη ή έχετε να προτείνετε κάποια άλλη;
Είσαι σε καλό δρόμο . Έλεγξε μόνο τις τιμές. Καλή διασκέδαση !

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.470
Πόντοι
1.446

Kwtsos29

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
159
Πόντοι
1
Καλημέρα στους πιτσιλιτες του φόρουμ. Ελπίζω να στε όλοι καλά. Βλέπω έχει καιρό κάποιος να αναφέρει την Vivi ενώ έρχεται συχνά. Έχει πάει κανείς τελευταία να μας εκφέρει άποψη?

goldenbrown28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2017
Κριτικές
6
Like
696
Πόντοι
301

jacktrades

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
21
Από τα πιο μεγάλα κ χοντρά καυλια που έχω πάρει. Καλή κ παθητική. Καλή συμμετοχή με εμένα κ στους δύο ρόλους. Ξέρει ότι η πουτσα της είναι χοντρή κ έχει υπομονή αν θες να τον πάρεις. Το χρησιμοποιεί καλά ήρεμα στην αρχή κ μετά μπαίνει στο Ρυθμό που αντέχεις. Γενικά καλή σε όλα. Δύο γύροι σε μια ώρα δεν χαλάει χατίρια. Ωραίο θέαμα αν την γαμας κ είναι από πάνω με το καυλι σκληρό να πηγαίνει πάνω κάτω.

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.003
Πόντοι
446
Από τα πιο μεγάλα κ χοντρά καυλια που έχω πάρει. Καλή κ παθητική. Καλή συμμετοχή με εμένα κ στους δύο ρόλους. Ξέρει ότι η πουτσα της είναι χοντρή κ έχει υπομονή αν θες να τον πάρεις. Το χρησιμοποιεί καλά ήρεμα στην αρχή κ μετά μπαίνει στο Ρυθμό που αντέχεις. Γενικά καλή σε όλα. Δύο γύροι σε μια ώρα δεν χαλάει χατίρια. Ωραίο θέαμα αν την γαμας κ είναι από πάνω με το καυλι σκληρό να πηγαίνει πάνω κάτω.

Έχει πάει στα 200/150 ή το έχει κρατήσει στα 150/100; Σαν να θυμάμαι πως, ενώ το είχε κρατήσει για καιρό στα 150/100, μετά το ανέβασε.

jacktrades

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
21
Ισως εχει γραφτει κατι αλλα μου διαφευγει ... H emma_baby ξερουμε τι παιζει... αν καποιος μπορει ας μου στειλει dm.

jacktrades

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
21
Έχει πάει στα 200/150 ή το έχει κρατήσει στα 150/100; Σαν να θυμάμαι πως, ενώ το είχε κρατήσει για καιρό στα 150/100, μετά το ανέβασε.
ναι εχεις δικιο κ γι αυτο σταματησα. Εχω παει 4 φορες μαζι της παει καιρος, ηρθα σε επαφη μαζι της κ μολις ειπε 200 λεω γεια σας . Δυστυχως γιατι περναγα πολυ καλα μαζι της.

jacktrades

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
21
η Γιαρα ειναι ενα κουκλι ζωγραφιστο. Δυστυχως εγω δεν περασα καλα αλλα γενικα οπως μπορεις να διαβασεις εδω αρκετοι εχουν αντιθετη αποψη. Ειναι θεμα χημειας κνα την βρεις ξεκουραστη μιας κ εχει μεγαλο πελατολογιο.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.470
Πόντοι
1.446
η Γιαρα ειναι ενα κουκλι ζωγραφιστο. Δυστυχως εγω δεν περασα καλα αλλα γενικα οπως μπορεις να διαβασεις εδω αρκετοι εχουν αντιθετη αποψη. Ειναι θεμα χημειας κνα την βρεις ξεκουραστη μιας κ εχει μεγαλο πελατολογιο.
Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom