Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν έχεις άδικο...μελομακαρονα θες βρε ? Δες την εικονα κι ασε το γαιδαρο . Δεν μπορω ν ανεβασω τα μελομακαρονα .Χρονια πολλα
Το νου σου νέος..με το μαλακό γιατί δαγκώνει.. :Sτι μερους του λογου ρε συναδερφοι ειναι αυτη η Ναομι ?
μυστηριο τρενο μου φαινεται απ οσα διαβασα μεχρι τωρα απο τα σχολια σας
στην καλύτερη περίπτωση....Το νου σου νέος..με το μαλακό γιατί δαγκώνει.. :S
μπρε τί κακό μας βρήκε καλοκαιριάτικα! που θα πάμε καλέ για τα randevous?
στην καλύτερη περίπτωση....
Τέτοια περίοδο, δεν κάνεις randevouz ...απλα πράγματα
τις διαταγές σου αλλού, θα πρεπε να το ξέρεις αυτό εδώ και χρόνια
Εγώ φιλαράκι την συστήνω . Πολύ καλό σεξ και εχεμυθη. Κορμί απίστευτο . Και δεν προμοταρω γιατί μάλλον δεν με θυμάται κιόλας.....αρα δεν την συστηνετε με λιγα λογια?
Εν τωμεταξύ προς ενημἐρωση κάποιοων που το παίζουν ...προστάτες της δημόσιας υγείας, ή που θέλουν να βγάζουν το ...καλό τους πρόσωπο, ξέρω τουλάχιστον 4 γνωστές εδώ μέσα από έγκυρους πελάτες που με πάιρνουν τηλέφωνο και μου είπαν ό, τι κανονικά κάνουν τα ραντεβουδάκια τους στα σπιτάκια. Άντε και φιλάκια, πάτε να πιάσετε στο στόμα σας δαύτες
Εγώ φιλαράκι την συστήνω . Πολύ καλό σεξ και εχεμυθη. Κορμί απίστευτο . Και δεν προμοταρω γιατί μάλλον δεν με θυμάται κιόλας.....
τις διαταγές σου αλλού, θα πρεπε να το ξέρεις αυτό εδώ και χρόνια

σιγα μην καθοταν ησυχες....
ξέρω τουλάχιστον 4 γνωστές εδώ μέσα από έγκυρους πελάτες που με πάιρνουν τηλέφωνο και μου είπαν ό, τι κανονικά κάνουν τα ραντεβουδάκια τους στα σπιτάκια των όοοολο το διάστημα αυτό και ούτε γάτα ούτε ζημία! Μάλιστα προς έκπληξή μου, έχουν ανεβάζει και τις τιμές εώς κι ένα 50 ευρω, εξατιίας της κατάστασης. Άντε και φιλάκια, πάτε να πιάσετε στο στόμα σας δαύτες. 'Ελα και μη με ταρἀζετε μέρες που είναι!
Τα έχουμε γράψει αυτά εδώ και καιρό…
Επόμενη στάση μοναστήρι.