babisgate7777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
εσυ ρε φιλε τι εισαι??Εντελώς φιλικά αντί να την πειράζετε κ να γράφετε λαλακιες.δωστε 100 ευρώ να απολαύσετε απόλαυσετε αυτά τα απίστευτα βυζομπαλα κ θα με θυμηθείτε.ελενη μη μασας
εσυ ρε φιλε τι εισαι??Εντελώς φιλικά αντί να την πειράζετε κ να γράφετε λαλακιες.δωστε 100 ευρώ να απολαύσετε απόλαυσετε αυτά τα απίστευτα βυζομπαλα κ θα με θυμηθείτε.ελενη μη μασας
και ποιος σου ειπε οτι δεν το εχουμε κανει..??..
εσυ ρε φιλε τι εισαι??

Thank you Nikos!
Και όσοι ζητάτε φωτό εδώ, στα pm και στα mail κλπ, έχω να πω, ότι όσοι με συναντούν είναι τυχεροί χιχι, Χθες πχ, μου έβγαλε ένας άνθρωπος που με συνάντησε φωτό, έπαθα κι εγώ την πλάκα μου να φανταστείτε. Είχε το I phone 7 εν τωμεταξύ. Τέλειες. Αν μου τις στείλει, ίσως τις ανεβάσω αν που πει οκ.
να σας πω ρε παιδιά, επειδή είδα το πρόσωπο της σε κάτι φωτογραφίες και γενικά το σώμα της σε κάποιες φωτογραφίες φαίνεται κάπως..υπάρχει περίπτωση να είναι εγχειρισμένη?

ακωλη ε; σε σχεση με αντελινα πως ειναι ο κωλος της γιατι αυτην εχω παρει
να σας πω ρε παιδιά, επειδή είδα το πρόσωπο της σε κάτι φωτογραφίες και γενικά το σώμα της σε κάποιες φωτογραφίες φαίνεται κάπως..υπάρχει περίπτωση να είναι εγχειρισμένη?
εσύ κάνεις λάθος, αυτή η αγγελία είναι ψεύτικη, δεν είμαι γω. Κάποια άλλη την έβαλε με το δικό μου όνομα. Σιγα μην έβαζα φάτσα, χιχι
Η αγγελία αυτή ποιανης είναι;
Ως ενδιαφερόμενος πελάτης ίσως; Που βλέπει την μία αγγελία και την άλλη και βλέπει και συγκρινει το σωματότυπο των δύο κοριτσιών να είναι ίδιο; Το ψάθινο καπέλο; Το κεφάλι είναι ξένο δηλαδή; Κάποιος έχει κολλήσει άλλο κεφάλι επάνω στο σώμα σου;δική μου γιατί ρωτάς;
Ως ενδιαφερόμενος πελάτης ίσως; Που βλέπει την μία αγγελία και την άλλη και βλέπει και συγκρινει το σωματότυπο των δύο κοριτσιών να είναι ίδιο; Το ψάθινο καπέλο; Το κεφάλι είναι ξένο δηλαδή; Κάποιος έχει κολλήσει άλλο κεφάλι επάνω στο σώμα σου;
δεν ξέρω καμία αγγελία με φάτσα. Από αυτή που έβαλες, άμα σε αρέσω μπορείς να έρθεις. Αλλά δεν ενδιαφέρεσαι πραγματικά και κάνεις κουβέντα. Φάτσα δεν δείχνω, και όποιος θέλει έρχεται και βλέπει. Φἀτσα απαγορεύεται, και όποιος εκθέτει κοπέλες παρά τη θέλησή τους είναι επειδή θέλει να κάνει κακό και είναι άξιος της μοίρας του. Αυτοί που έρχονται δηλαδή και δοκιμάζουν χαζοί είναι;
Δύο αγγελίες είδα είπα και ρώτησα, τόσο κακό ήτανε; Τεσπά για να λες εσύ ότι δεν έχεις βάλει ποτέ αγγελία με πρόσωπο έτσι θα είναι. Τα αποκαλυπτήρια από κοντά λοιπόν.δεν ξέρω καμία αγγελία με φάτσα. Από αυτή που έβαλες, άμα σε αρέσω μπορείς να έρθεις. Αλλά δεν ενδιαφέρεσαι πραγματικά και κάνεις κουβέντα. Φάτσα δεν δείχνω, και όποιος θέλει έρχεται και βλέπει. Φἀτσα απαγορεύεται, και όποιος εκθέτει κοπέλες επειδή θέλει να κάνει κακό, είναι άξιος της μοίρας του. Αυτοί που έρχονται δηλαδή και δοκιμάζουν χαζοί είναι;