maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.507
- Πόντοι
- 266
δικε μου η πουτσα μου ειναι εργο τεχνης...κυκλοφορει σε σκριν σειβερ για κινητα και λαπ τοπ
ναι...
κατι εχω ακουστα...
λενε οτι βγαλαν μερικα καινουρια...
για πολυ γελιο...

δικε μου η πουτσα μου ειναι εργο τεχνης...κυκλοφορει σε σκριν σειβερ για κινητα και λαπ τοπ

τυπε δηλαδη εγω που μενω κεφαλονια δεν δικαιουμε τηλεφονακι απο πουτανες να εχω στην καβατζα για οποτε ερχομαι αθηνα?μονο εσυ θα γαμας δηλαδη?εμας μας το απογορευεις?Μάλιστα... Εγώ δεν υπάρχω.
ετσι...γιατι αν ηταν για κλαματα θα το εδινα για μορταδελα....ναι...
κατι εχω ακουστα...
λενε οτι βγαλαν μερικα καινουρια...
για πολυ γελιο...
![]()
![]()
![]()

τυπε δηλαδη εγω που μενω κεφαλονια δεν δικαιουμε τηλεφονακι απο πουτανες να εχω στην καβατζα για οποτε ερχομαι αθηνα?μονο εσυ θα γαμας δηλαδη?εμας μας το απογορευεις?
ποιος ειναι ο βριλ? νταβας?μην ασχολησε
δεν αξιζει
μολις μου το επιβεβαιωσε
ποιος ειναι ο βριλ? νταβας?
παω πασο....αν τον βαρεσεις θα κλαιει,αν τον γαμησεις θα θελει και αλλο....οποτε εχεις δικιο ....πιτσιρικας
γαμα το
με μενα ταχε
αλλα επρεπε να βρει αλλον να την πει
και ξερει το γιατι....
παω πασο....αν τον βαρεσεις θα κλαιει,αν τον γαμησεις θα θελει και αλλο....οποτε εχει δικιο ....![]()
τεσπα.....παμε για υπνο....ετσι
το μονο που καταφερε ηταν να κλεισει μια πορτα πουχε ανοικτη
προσεχουμε για να εχουμε

Βρε καλως τον !!! θα συνεχισουμε το ριαλιτι σημερα?Κοιτάχτε να δείτε. Επειδή θέλω να είμαι δίκαιος με τους ανθρώπους η τιμολογιακή πολιτική της λεγάμενης είναι ανταγωνιστική. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτο. Οπως ξέρετε άλλου είδους είναι τα προβλήματα που έχω μαζί της.
Για όποιον ενδιαφέρεται, αύριο έχω κλείσει ραντεβού με το δικηγόρο μου ώστε να συζητήσουμε το θέμα της πιθανής μήνυσής μου στη Nayomi. Θα σάς ενημερώσω από εδώ για το τι μού είπε και για τις όποιες αποφάσεις μου.
Βρε καλως τον !!! θα συνεχισουμε το ριαλιτι σημερα?αν ειναι να ανοιξω καμμια μπυρα
Κοιτάχτε να δείτε. Επειδή θέλω να είμαι δίκαιος με τους ανθρώπους η τιμολογιακή πολιτική της λεγάμενης είναι ανταγωνιστική. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτο. Οπως ξέρετε άλλου είδους είναι τα προβλήματα που έχω μαζί της.
Για όποιον ενδιαφέρεται, αύριο έχω κλείσει ραντεβού με το δικηγόρο μου ώστε να συζητήσουμε το θέμα της πιθανής μήνυσής μου στη Nayomi. Θα σάς ενημερώσω από εδώ για το τι μού είπε και για τις όποιες αποφάσεις μου.
τυπε κρατα τη μπυρα παγωμενη,μεχρι να μπει κ η nayomi για να γινει τζερτζελεςΒρε καλως τον !!! θα συνεχισουμε το ριαλιτι σημερα?αν ειναι να ανοιξω καμμια μπυρα
τελείωσαν τα αθλητικά στο Σκαι..Βρε καλως τον !!! θα συνεχισουμε το ριαλιτι σημερα?αν ειναι να ανοιξω καμμια μπυρα
Aν μπει και η τρελλοκοτσιδου βλέπω μεγαλη νυχτα....θα ανοιξω μπουκαλιφιλαρακο πες την αληθεια τωρα,πλακα μας κανεις![]()
τυπε κρατα τη μπυρα παγωμενη,μεχρι να μπει κ η nayomi για να γινει τζερτζελες![]()
Κοιτάχτε να δείτε. Επειδή θέλω να είμαι δίκαιος με τους ανθρώπους η τιμολογιακή πολιτική της λεγάμενης είναι ανταγωνιστική. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτο. Οπως ξέρετε άλλου είδους είναι τα προβλήματα που έχω μαζί της.
Για όποιον ενδιαφέρεται, αύριο έχω κλείσει ραντεβού με το δικηγόρο ΜΟΥ ώστε να συζητήσουμε το θέμα της πιθανής μήνυσής μου στη Nayomi. Θα σάς ενημερώσω από εδώ για το τι μού είπε και για τις όποιες αποφάσεις μου.