Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Ψεύδεσαι για ακόμα μια φορά. Εκανες ολοκληρη σκηνή για να μάθεις το νικ μου, αλλά απέτυχες γιατί δεν είμαι κανένα παιδάκι. Να ξέρεις ότι τα κολπάκια σου δεν περνάνε σε μένα.
Και κάτι άλλο. Σού ζήτησα να ανακαλέσεις τα άλλα (πολύ σοβαρά για την αξιοπρέπειά μου) ψέμματα που έγραψες (ότι δήθεν σε παίρνω τηλέφωνο ζητώντας σου λεφτά για νταβατζηλίκι κλπ). Μέχρι στιγμής δεν ανακάλεσες. Δείχνεις το ποιόν σου για μια ακόμα φορά. Ότι δηλαδή είσαι ψεύτρα, και "πουτάνα στην ψυχή" κατά τη λαϊκή έκφραση. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!
Nayomi μπορεις να μην ασχολεισαι; Εμεις σε γουσταρουμε γιατι κανεις σεξ και το νιωθεις πραγματικα!

Τελικα χανει στην φατσα ναι ή οχι;Αν ειναι και ειναι μια τραγικοτητα στην φατσα τι να παμε να την συναντησουμε;
Παλιο βρώμα,προσέθεσες και άλλους....δεν ξέρω αν οι άλλοι στο είπαν(πχ για τον γιατρό αμφιβάλω ότι στο είπε),αλλά εγώ ποτέ δεν στο είπα....
Εκτός από κακάσχημη,είσαι και τραγικά φτηνή γυναίκα
γεγονός που φαίνεται άλλωστε στο γούστο σου,στο μαλλί σου,στο βάψιμο,στην τεράστια βαλίτσα ταξιδίου που κουβαλάς μαζί σου δήθεν για να δείξεις ότι έχεις πολλά....εσώρουχα κλπ....(μπλιαχ,φαντάζομαι τί μπίχλα θα έχει η βαλίτσα αυτή!!!!)
Και κάτι άλλο "κυρία" Nayomi. Εχω τόσο πολύ θυμώσει με τα ψέμματα και τις συκοφαντίες που γράφεις για μένα που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κινηθώ δικαστικά εναντίον σου. Δηλαδή να σού κάνω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Δεν το έχω αποφασίσει ακόμα. Τέτοιες αποφάσεις δεν πρέπει να παίρνονται εν θερμώ. Σε κάθε περίπτωση από Δεύτέρα θα μιλήσω για το θέμα με το δικηγόρο μου και θα πράξω ανάλογα με τις νομικές συμβουλές που θα μού δώσει.
Πήγαινε στο δικαστήριο και πες....κύριε δικαστά η κυρία πουτάνα ονόματι Nayomi αγνώστων λοιπών στοιχείων με κατηγόρησε ό, τι της πρότεινα δήθεν να κάνουμε παρτούζα και να τα πάρουμε μισά μισά....ενώ εγώ δεν της πρότεινα ποτέ!
Με γνωριζεις προσωπικα;;;ρε παίχτουρα οι συναγωνιστές μου φαίνεται τρώνε τα άκυρα που έτρωγες εσυ παλιά
Με γνωριζεις προσωπικα;;;

Tραγούδα ψεύτρα
ό,τι γράφεις είναι τραγικό ψέμμα....
πας φουλ για μπαν
ΥΓ βλέπω ότι ξεσκίζεσαι στην δουλειά έτσι???
από ραντεβού σε ραντεβού πας....!!!!
άμα θες εδώ στη Γιαννιτσών έχει μια καλή πιάτσα με....ζόμπι!!!!!
έλα να βγάλω στο κλαρί....
10 ευρώ το τρίωρο!!!
Σε κοβω για σοβαρο ανθρωπο, οποτε μην γραφεις μαλακιες!!!Δεν εχεις αποδειξεις να στηριξεις κατηγορια εναντιον της Nayomi ,περαν του θρεντ αυτου...που δεν αποτελει αποδειξη για δικαστηριο γιατι μπορει ο καθε Αντισθενης να σβησει τα σχολια που γραφτηκαν και σε αποκαλει οπως σε αποκαλει!!!Για να εχεις αποδειξεις, μονο αν δεχθει καποιο μελος που διαβαζει τωρα.... την διαφορα σας και ελθει για μαρτυρας...... μπορεις να στηριξεις κατηγορια......σε διαφορετικη περιπτωση ....δεν κανεις τιποτα!!!Το χιουμοράκι σου αλλού. Εχεις μια ευκαιρία να ανακαλέσεις τα ψέμματα που έγραψες για μένα και να γλυτώσεις ένα πιθανό δικαστήριο. Που πίστεψέ με, δεν θα είναι καθόλου καλή εμπειρία για σένα.
Ειλικρινά είμαι εξοργισμένος με το θράσος σου. Είμαι τόσο πολύ εξοργισμένος που δεν ξέρω αν ακούσω το δικηγορο μου σε περίπτωση που μού συστήσει να μην κινηθώ δικαστικά.
η μηνυση θα γίνει με τα κανονικά ονόματα ή με τα ψευδώνυμα ? έχει σημασία που ρωτάω.
έχεις μπερδέψει την αναφορική αντωνυμία "ό,τι" με τον ειδικό σύνδεσμο "ότι"