DisciplineLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2026
- Like
- 248
- Πόντοι
- 21
Δεν είμαι. Όπως επίσης δεν είμαι ρατσιστής και Παπαρας όπως εσύΆρα είσαι γυφτος... Τωρα εξηγούνται πολλά πράγματα...
Δεν είμαι. Όπως επίσης δεν είμαι ρατσιστής και Παπαρας όπως εσύΆρα είσαι γυφτος... Τωρα εξηγούνται πολλά πράγματα...
Εντάξει, κάτσε να σε γαμησουν όλοι αυτοί εσένα τότε. Εγώ είμαι ρατσιστρια ναι. ΠαπαρολογιαΔεν είμαι. Όπως επίσης δεν είμαι ρατσιστής και Παπαρας όπως εσύ
Ανίκανος να γάμησεις και Άπλυτος Γκόμμουνιστης πρέπει να είσαι. Είσαι σε ένα σάιτ για μπουρδέλα & sex, και αναφέρεις μόνο για κάτι δίκαιώματα σαν να είσαι στο Σύνταγμα..., δεν εξηγείται αλλιώς. Από τη στιγμή που δεν θέλει κάποια να πάει μαζί σου, ΤΈΛΟΣ! Προχωρά σε κανένα φεστιβάλ του ΚΚΕ η πορεία ANTIFA, θα βρεις κάποια άρρωστη σαν και σένα + θα σου βγεί πιο φτηνά.Δεν είμαι. Όπως επίσης δεν είμαι ρατσιστής και Παπαρας όπως εσύ
Μάλλον έχεις μπλέξει με λάθος Σαλονικιους κοριτσάρα.Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.Να είσαι καλά....Αχαχα φαντάσου , τσιγκούνηδες πουτανιτσες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πες, γιατί;
Σιγά ρε Mr G..Ανίκανος να γάμησεις και Άπλυτος Γκόμμουνιστης πρέπει να είσαι. Είσαι σε ένα σάιτ για μπουρδέλα & sex, και αναφέρεις μόνο για κάτι δίκαιώματα σαν να είσαι στο Σύνταγμα..., δεν εξηγείται αλλιώς. Από τη στιγμή που δεν θέλει κάποια να πάει μαζί σου, ΤΈΛΟΣ! Προχωρά σε κανένα φεστιβάλ του ΚΚΕ η πορεία ANTIFA, θα βρεις κάποια άρρωστη σαν και σένα + θα σου βγεί πιο φτηνά.
Βυζαρεεεες να τις χυσειςςςHelioooo!!!
Σιγά ρε Mr G..
Αυτοί οι τύποι είναι συνήθως φασιστοδεξιούληδες,σαν και σένα
Μην ανησυχείς κάποια στιγμή θα βγάλεις τρίχες,..Σιγά ρε Mr G..
Αυτοί οι τύποι είναι συνήθως φασιστοδεξιούληδες,σαν και σένα..
Να μην κάνουμε κατάχρηση του τοίχου, Έλα στο Κολωνό να τα πούμε από κοντά, περιμένω μήνυμα.Εσένα περιμένω παπαράκο να μου πεις πότε θα βγάλω..
Και συγγνώμη στην Έλενα για την κατάχρηση στον τοίχο της..
Δεν πειράζει να κάνετε .... σιγά...να μιλαει και κάνας αλλος εδώ.Εσένα περιμένω παπαράκο να μου πεις πότε θα βγάλω..
Και συγγνώμη στην Έλενα για την κατάχρηση στον τοίχο της..
πω πω τι επαθα ...αυτο ειναι που λενε Θεικη ομορφια ..δεν θα αντεξω ,γ@μω την αποσταση μου μ,εσα ,οσο σκεφτομαι πως θα πρεπει να οδηγησω καπου 110 χλμ με τη μηχανη ...αλλα και τεοιο κορμι δεν υπαρχει ...50 ευρω ειναι το ξενοδοχειο στη Γλυφαδα ?ρωταω γιατι ειμαι εντελως ασχετος απο κολγλερλς στην Ελλαδα ,ετσι απλα να δω συνολικα το εξοδο....hello!!!
Πανηγυρικά....ένα αρχίδι θα έρθω κειΞερω οτι κεντρο δε πας, αλλα αν ελεγες οτι ταδε μερα θα ειμαι πχ μπιλ απο ταδε μεχρι ταδε ωρα και μαζευτουν μερικα ραντεβου ισως αξιζε η βενζινη. Να σε δουν και αυτοι που δε μπορουν γλυφαδα
Πήγαινε γαμησου μωρέ μαλακά που θα έρθω κει να πούμε Έλα τώραΞερω οτι κεντρο δε πας, αλλα αν ελεγες οτι ταδε μερα θα ειμαι πχ μπιλ απο ταδε μεχρι ταδε ωρα και μαζευτουν μερικα ραντεβου ισως αξιζε η βενζινη. Να σε δουν και αυτοι που δε μπορουν γλυφαδα
Το Κρεολή στη Γλυφάδα που πήγα και πρόσφατα είναι στα € 29 πάντως, + 50 το κορίτσι, νομίζω ότι αξίζει το κόπο.πω πω τι επαθα ...αυτο ειναι που λενε Θεικη ομορφια ..δεν θα αντεξω ,γ@μω την αποσταση μου μ,εσα ,οσο σκεφτομαι πως θα πρεπει να οδηγησω καπου 110 χλμ με τη μηχανη ...αλλα και τεοιο κορμι δεν υπαρχει ...50 ευρω ειναι το ξενοδοχειο στη Γλυφαδα ?ρωταω γιατι ειμαι εντελως ασχετος απο κολγλερλς στην Ελλαδα ,ετσι απλα να δω συνολικα το εξοδο
Όταν λες για τώρα, εννοείς για σήμερα το απόγευμα μόνο που έβγαλες την προσφορά;H τιμή για τώρα Γλυφάδα ειναι 50 ευρώ
Χαχαχαχ εισαι για δεσιμο μωρη πατσαβουρα. Κατσε παρακαλα να σε γαμησουν τελειωμενο ναυαγιο της ζωηςΠήγαινε γαμησου μωρέ μαλακά που θα έρθω κει να πούμε Έλα τώρα