Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 24.647
Εσύ πόσο είσαι μωρη Λούλα, δεν μας είπεςΈλενα πόσο είσαι 48 τώρα?
Εσύ πόσο είσαι μωρη Λούλα, δεν μας είπεςΈλενα πόσο είσαι 48 τώρα?
Εγώ 33 εσύ δν μας είπες αγχωσουΕσύ πόσο είσαι μωρη Λούλα, δεν μας είπες
Τι αγχωσου;Εγώ 33 εσύ δν μας είπες αγχωσου

οχι στα πιτσιρίκια, στα κομοδίνα, στα κινητά studio με 20 γαμισια κάθε μέρα λουλα......χρόνια είχα να το ακούσω.... να είσαι καλά κοπελαρα μου, με έκανες να γελάσω τα λέμε σύντομα ΜιράνταΕσύ πόσο είσαι μωρη Λούλα, δεν μας είπες

για τρελά γλέντια 

ΣωστόςΡε τι σκάλωμα τρώτε με τις ηλικίες ; Αν μια γυναίκα είναι εμφανίσιμη ακόμα και στα 50 και τιμάει τα λεφτά που ζητάει και με το παραπάνω εγώ προσωπικά θα προτιμήσω την 50αρα παρά ένα εικοσάχρονο αποστειρωμένο κομοδίνο με τα μη και τα μα . Επισης , γνώμη μου πάντα ,αν δεν μας κάνει κάτι ή μας χαλάει από υπηρεσίες ηλικια εμφάνιση πάμε παρακάτω. Σε κάποιους άλλους κάνει όμως. Να φιλτράρετε στο μυαλουδάκι σας τι να γράφετε και να έχει αξία αυτό που γράφετε . Αλλιώς χαμένος χρόνος κα κόπος . Τώρα αν θες να τσιγκλίσεις για να ανάψουν τα αίματα λυπάμαι πραγματικά . Δε νομίζω η κοπέλα να έχει πειράξει κάποιον . Ίσα ίσα που αν κάποιος άνθρωπος αγαπά και φροντίζει ζώα έχει καλή καρδιά .
Και για να προλάβω μερικούς κακεντρεχείς που θα πουν αγαπουλης κλπ κλπ την κοπέλα δεν την έχω συναντήσει .
Μάγκες δοκιμάστε την μία φορά…Και θα θέλετε ξανά σύντομα!!! Έχε χάρη που Σκ δεν μπορεί… Πάει για μπάνιο!Ρε τι σκάλωμα τρώτε με τις ηλικίες ; Αν μια γυναίκα είναι εμφανίσιμη ακόμα και στα 50 και τιμάει τα λεφτά που ζητάει και με το παραπάνω εγώ προσωπικά θα προτιμήσω την 50αρα παρά ένα εικοσάχρονο αποστειρωμένο κομοδίνο με τα μη και τα μα . Επισης , γνώμη μου πάντα ,αν δεν μας κάνει κάτι ή μας χαλάει από υπηρεσίες ηλικια εμφάνιση πάμε παρακάτω. Σε κάποιους άλλους κάνει όμως. Να φιλτράρετε στο μυαλουδάκι σας τι να γράφετε και να έχει αξία αυτό που γράφετε . Αλλιώς χαμένος χρόνος κα κόπος . Τώρα αν θες να τσιγκλίσεις για να ανάψουν τα αίματα λυπάμαι πραγματικά . Δε νομίζω η κοπέλα να έχει πειράξει κάποιον . Ίσα ίσα που αν κάποιος άνθρωπος αγαπά και φροντίζει ζώα έχει καλή καρδιά .
Και για να προλάβω μερικούς κακεντρεχείς που θα πουν αγαπουλης κλπ κλπ την κοπέλα δεν την έχω συναντήσει .
Σε ερμηνοπαυση είσαι 50 είσαι? καλή για την ηλικία σουΤι αγχωσου;
Α χαχα καλό. Όχι βέβαια, κοντά στην ηλικία σου είναι αλλά δεν λέω ποτέ την ηλικία μου .Σε ερμηνοπαυση είσαι 50 είσαι? καλή για την ηλικία σου
Σε λίγο θα πεις ότι είσαι 30 ρε Έλενα..έχεις θέμα με την ηλικία σου? είναι ένας αριθμός απλα.καλή είσαι για 47αρα πάντως..Α χαχα καλό. Όχι βέβαια, κοντά στην ηλικία σου είναι αλλά δεν λέω ποτέ την ηλικία μου .
Πήγαινε γαμησου πανηγυρικά. Ήθελα να στο πω από προχθές που έγραψες για πρώτη φορα, ότι σε γράφω στο αρχιδι μου πανηγυρικοτατα. Είσαι ενα κακός, άσχημος, κομπλεξα μηδενικο που δεν με αφορά και δεν με αγγίζουν καν αυτά που λες. 33 ετών που θαπρεπε να είσαι στα ντουζενια σου κι εσύ το μονο που κοιτάς είναι το πώς θα μειώσεις κάποιον και δη σε ένα ανώνυμο φορουμ. Πόσο υποκείμενο, πόσο μηδενικό ξςφτιλαε. . Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις ότι γουστάρεις, σ γράφω στο αρχίδι μου το δεξι. Φιλακιααααα!!!!Σε λίγο θα πεις ότι είσαι 30 ρε Έλενα..έχεις θέμα με την ηλικία σου? είναι ένας αριθμός απλα.καλή είσαι για 47αρα πάντως..

χοντρός πλαδαρος χαχα..θα θελες..εσύ απλά δε παραδέχεσαι κ έχεις κόμπλεξ με την ηλικία σου θεία Ελένη μουΠρέπει να είσαι πολύ σκστομπαζο εσύ, σίγουρα χτικιαρικο η τέρμα χοντρός πλάδαρος, κομπλεξα για να τα λες αυτά. "Όχι είμαι ενας κούκλος Θεός που με θέλουν όλες οι γκόμενες, αλλά τη βρίσκω να τις μειώνω γιατί βαθιά μέσα μου έχω απωθημένα από μικρός που έτρωγα σφαλιάρες επειδή από την πολύ ομορφιά μου με έλεγαν πουστρα στο σχολείο".
εγώ δεν θέλω να λέω πόσο είμαι από όταν ήμουν 20 ετών. Οπότε δεν θα κάνω σε κανένα τη χάρη ούτε και τώρα θείε χτικιαρη, καλά είπα λοιπόν. Σίγουρα είσαι πάντως σκατομπαζο αγυμναστος που δεν έχεις ζωή και σου αρέσει να μειώνεις τους άλλους. Αυτό λέγεται ναρκισσιστικό χειριστικο κόμπλεξ. Κι εγώ αυτά τα άτομα τα έχω στο αρχίδι μου γραμμένα πανηγυρικά.χοντρός πλαδαρος χαχα..θα θελες..εσύ απλά δε παραδέχεσαι κ έχεις κόμπλεξ με την ηλικία σου θεία Ελένη μου
Βαράω 15 μονόζυγα μέσα έπεσες..έλα να σ δείξω πόσο αγυμναστος είμαι σεξακι στη θάλασσα θεια..είσαι πολύ παλιά εδώ σίγουρα 45+..χαχαχαχαεγώ δεν θέλω να λέω πόσο είμαι από όταν ήμουν 20 ετών. Οπότε δεν θα κάνω σε κανένα τη χάρη ούτε και τώρα θείε χτικιαρη, καλά είπα λοιπόν. Σίγουρα είσαι πάντως σκατομπαζο αγυμναστος που δεν έχεις ζωή και σου αρέσει να μειώνεις τους άλλους. Αυτό λέγεται ναρκισσιστικό χειριστικο κόμπλεξ. Κι εγώ αυτά τα άτομα τα έχω στο αρχίδι μου γραμμένα πανηγυρικά.
Ολο αυτό το κάνεις δηλ για να με γαμησεις στη θάλασσα; Πάρε τ αρχιδια μ, ένα αρχίδι θα γαμησεις. Με μειώνεις νομίζοντας ότι θα γαμησεις. Οκ dream onΒαράω 15 μονόζυγα μέσα έπεσες..έλα να σ δείξω πόσο αγυμναστος είμαι σεξακι στη θάλασσα θεια..είσαι πολύ παλιά εδώ σίγουρα 45+..χαχαχαχα