πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.224
- Πόντοι
- 16.131
αυτο το μηλο να δαγκωσεις και ας σε καψει ο θεοςΕυχαριστώ πάρα πολύ!!!
αυτο το μηλο να δαγκωσεις και ας σε καψει ο θεοςΕυχαριστώ πάρα πολύ!!!
Συνδεσε τον τηλέφωνο σου με λογαριασμό κ να δουλεύεις συναλλαγές με iris! Απευθείας σε σενα! Μικρά ποσά είναι οπότε δεν θα έχεις κ θέμα με εφορία!Καλημέρα! Οοι οι πελάτες που έχουμε βρεθεί ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Paysafecard, διότι χρεώνουν 7,5 ευρώ σε κάθε ανάληψη!!! Τρελάθηκαν τελείως, οπότε σιγά σιγά πρέπει να μην βάζουν λεφτά οι πελάτες και να βρω άλλο τρόπο.
Θα το δω ναιΣυνδεσε τον τηλέφωνο σου με λογαριασμό κ να δουλεύεις συναλλαγές με iris! Απευθείας σε σενα! Μικρά ποσά είναι οπότε δεν θα έχεις κ θέμα με εφορία!
εχει δικιο ο συναγωνιστης και πιο ευκολο για ολους και ανεμακτο για εσενα ετσι και αλλιως μικρο ποσο περνεις προκ/ληΘα το δω ναι
Θα το συνδέσωεχει δικιο ο συναγωνιστης και πιο ευκολο για ολους και ανεμακτο για εσενα ετσι και αλλιως μικρο ποσο περνεις προκ/λη
θα σταματησουν και την μαλακια και την γκρινια οτι πρεπει να ψαξουν να βρουν να παρουν καρταΘα το συνδέσω
Αυτός όμως που θα κάνει την πληρωμή θα μπορεί με κάποιο τρόπο να την αποκρύψει από τη σύζυγο πχ;;;;;Συνδεσε τον τηλέφωνο σου με λογαριασμό κ να δουλεύεις συναλλαγές με iris! Απευθείας σε σενα! Μικρά ποσά είναι οπότε δεν θα έχεις κ θέμα με εφορία!
ΦΑΙΝΕΤΑΙ που καταθετεις εκτος αν εχεις λογ/μο που δεν τον ξερει η συζηγοςΑυτός όμως που θα κάνει την πληρωμή θα μπορεί με κάποιο τρόπο να την αποκρύψει από τη σύζυγο πχ;;;;;
Σοβαρά ρωτάω, δεν έχω καθόλου εικόνα.
μουναρος.Εργαλείο καυλας![]()
![]()
Για αυριο που θελω πως θα γινει κουκλαρα;Σήμερα στις 20.00 διαθέσιμο ραντεβού Γλυφάδα, όποιος θέλει έρχεται.Ας πάρει τωρα συντομα τηλ.
Τώρα βρήκαν τη σύζυγό. Πρέπει να λύσουμε κι αυτό το πρόβλημα να πούμε.Αυτός όμως που θα κάνει την πληρωμή θα μπορεί με κάποιο τρόπο να την αποκρύψει από τη σύζυγο πχ;;;;;
Σοβαρά ρωτάω, δεν έχω καθόλου εικόνα.
Απαπα, άλλο πρόβλημα και τούτοΦΑΙΝΕΤΑΙ που καταθετεις εκτος αν εχεις λογ/μο που δεν τον ξερει η συζηγος
Μη το γελάς, για τον ίδιο λόγο που οι περισσότεροι από εδώ που είμαστε παντρεμένοι πληρώνουμε το δωμάτιο πάντα με μετρητά και ποτέ με πιστ.κάρτα. Και φυσικά δεν ζητάμε από το ξεν/χείο απόδειξη. Γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της, ειδικά άμα σε υποψιάζεται ότι ξενοπηδάς.Τώρα βρήκαν τη σύζυγό. Πρέπει να λύσουμε κι αυτό το πρόβλημα να πούμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απαπα, άλλο πρόβλημα και τούτο
Kαποια στιγμη ομως θα την βρεις την εφορια μπροστα σου ,προσεχε κοπελα μου δεν ειναι τοσο απλο ,μην σου ερθει καποια σφαλιαρα που δεν θα την περιμενεις !!Θα το δω ναι
Ακριβώς αυτό.ΦΑΙΝΕΤΑΙ που καταθετεις εκτος αν εχεις λογ/μο που δεν τον ξερει η συζηγος
Κι εγώ συμφωνώ, για στο δεν θέλω να σου πω, θα δουν ότι μπαίνουν συνέχεια 10 ευρα , 20 ευρααπο διάφορα άλλα τηλ και θα με σκίσουν , δεν θέλω να σου πω. Δεν μπορώ να μπαίνω αυτό φορά , έχω ζωάκια να φροντίσω κι έπειτα δικαστήρια, τι θα πω στο δικαστήριο είναι βίζιτα να πούμε; Καλύτερα paysafe και paypal, τα λαμόγια μου χρέωσαν 7,5 ευρώ στο paysafecard ανάληψη, δεν ξέρω τι έγινε πρέπει να δω. Τους ρωτάω και δεν απαντούν. Να σου δεν θέλω iris. Δηλαδή για μήνες χρόνια θα βλέπουν στο iris κινήσεις και δεν θα λένε τίποτε,; Δεν νομίζω.Kαποια στιγμη ομως θα την βρεις την εφορια μπροστα σου ,προσεχε κοπελα μου δεν ειναι τοσο απλο ,μην σου ερθει καποια σφαλιαρα που δεν θα την περιμενεις !!