Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 24.647
Hello sexy pussy..Hello!!!

Είσαι απίστευτη,ανεπανάληπτη,μοναδική,αν δεν σε ήξερα δεν θα πίστευα ότι υπάρχει τέτοια ομορφιά,συν όλα τα άλλα προσόντα σου,την αγάπη μου &την εκτίμηση μου σου στέλνω!!!!Hello!!!
Είσαι απίστευτη,ανεπανάληπτη,μοναδική,αν δεν σε ήξερα δεν θα πίστευα ότι υπάρχει τέτοια ομορφιά,συν όλα τα άλλα προσόντα σου,την αγάπη μου &την εκτίμηση μου σου στέλνω!!!!
...κατ'αρχην οτι στεναχωρηθηκε που δεχεσαι για ραντεβου ανω των 30 ετων ενω αυτος ειναι 27.Παιδιά, μου έστειλε αυτό το μήνυμα κάποιος;
: εσείς τι καταλαβαίνετε; Γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω τι εννοεί.- Καλησπέρα ! Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις , αρχικά είμαι 27 και είδα ότι δέχεσαι μόνο άνω των 30 κάτι που με στεναχώρησε επίσης είσαι η νιαουριτα; Συγνώμη που ρωτάω απλά με καυλωνει παρά πολύ η νιαουριτα (χαρά) και τον παίζω συνέχεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι εννοεί ο ποιητης
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχεις δίκιο και είσαι ΑΝΕΚΤΊΜΗΤΗ στα πάντα σου και οφείλουμε ΟΛΟΙ να σε σεβόμαστε όπως μας σέβεσαι και εσύ!!!Όσο για την προκαταβολή σ' όποιον αρέσει καλά κάνεις και την ζητάς έχεις απόλυτα δικηο.Εν τω μεταξύ και μόνον πωςψ μιλάνε, να προσπαθεί να σε γαμησει ένα τσίρκο τέτοιο να πούμε, να θες να πέσεις από το παράθυρο. Ένα γλυφταριο τσιγκουναριο. Έλεος. δεν φτάνει που δεν έχουμε δουλειά έχουμε και το κάθε γλυφταριο αρχιδι να νομίζει οτι μας εκμεταλλεύτει επειδή δεν έχουμε δουλειά να πούμε. Άντε γιατί θα τα σπάσω όλα
Απαπα, το ταμ τιριρι. Η κα Χαρά έχει άλλο νήμα, γιατί δεν γράφει κει;...κατ'αρχην οτι στεναχωρηθηκε που δεχεσαι για ραντεβου ανω των 30 ετων ενω αυτος ειναι 27.
Το δευτερο, δεν ειναι και πολυ καλο, νομιζω οτι Χαρα-Νιαουριτα εννοει μια trans που εχει κ εδω μεσα νημα και σε μπερδεψε μαζι της/του. Μην τον παρω βεβαια και στον λαιμο μου το τυπο, αλλα αυτο καταλαβαινω.
Δες εδω
![]()
Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών - Page 112 - bourdela.com forum
Γεια σας συναγωνιστες του δυσκολοτερου αθληματος. Αναζητω ενα κοριτσι που δεν ειναι τοσο κοριτσι στη Συγγρου, ειναι μια ψηλη ξανθια, σκετη γκομεναρα, την ειδα εξω απο το BG προχθες που πηγα με ενα φιλο μου κοπρια. Ξερετε ποια ειναι??www.bourdela.com
Καλά αυτός μάλλον δεν ξέρει τι του γίνεται...Παιδιά, μου έστειλε αυτό το μήνυμα κάποιος;
: εσείς τι καταλαβαίνετε; Γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω τι εννοεί.- Καλησπέρα ! Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις , αρχικά είμαι 27 και είδα ότι δέχεσαι μόνο άνω των 30 κάτι που με στεναχώρησε επίσης είσαι η νιαουριτα; Συγνώμη που ρωτάω απλά με καυλωνει παρά πολύ η νιαουριτα (χαρά) και τον παίζω συνέχεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι εννοεί ο ποιητης

Έχεις απόλυτο δίκιο και πολύ καλά κάνεις και ζητάς προκαταβολή και σ' όποιον αρέσει οι Σωστοί που θέλουν πραγματικά να σε συναντήσουν δεν θα έχουν πρόβλημα τώρα οι ναχαμε να λέγαμε μακριά...Οι σωστοί και καλοί πελάτες δεν δίνουν προκαταβολή πλέον. Πώς να εμπιστευτω έναν που δεν τον ξέρω, δεν μπορώ. Όταν κάποιος δεν δείχνει καλή διάθεση να βάλει 25 ευρώ την πρώτηφορα, εγώ γιατί να δείξω καλή διάθεση να πάω σε κάτι που δεν ξέρω τι θα είναι; Αν δεν μπορώ