Rori Talagan
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2024
- Like
- 447
- Πόντοι
- 21
Ηρεμα κουκλα. Μην εξαπτεσαι πρωι πρωι και κανεις ρυτιδες στο προσωπακι σου.
Συμφωνώ απόλυτα και το έχω ξαναγράψει η Έλενα έτσι δουλεύει και είναι δικαίωμα της αν σε κάποιους δεν αρέσει να μην κοιτάνε το νήμα της και κυρίως να μην γράφουν υποδείξεις,για όσους την ξέρουμε το ξαναγράφω είναι ΤΙΜΙΟΤΑΤΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ με ΤΕΛΕΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΡε σεις οκ καλή η πλάκα αλλά μην παίζεται με τον χρόνο και την δουλειά του άλλου. Αν δεν σας αρέσει δείτε μια άλλη κοπέλα . Αν δεν σας αρέσει ο τρόπος που δουλεύει δείτε πάλι άλλη κοπέλα.
Την κοπέλα δεν την έχω συναντησει για να σας προλάβω. Αν δω ότι μια κοπέλα δεν με ενδιαφέρει είτε εμφανισιακά είτε σαν κόστος είτες τον τρόπο που ζητάει τα χρήματα η κάτι με χαλάει Γενικά πάω παρακάτω.
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το μενοσ
Τεσπά αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου μου φαίνεται κ σου έδωσα κ αξία κ σίγουρα δεν μπορώ να βρω άκρη με τής ασυναρτησίες που λες τό ποιός είναι κακιστρο φαίνεται από τόν τρόπο που μιλάς άλλωστε.Μπράβο να μην ασχολείσαι και ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ αφού δεν ασχολείσαι κακιστρω.ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ: ώς θα αγοράσει paysafe. Φανταστείτε πως αντιμετωπίζουν τους ζητιάνους και τους έχοντες ανάγκη. Απίστευτο το τι υπάρχει εδώ. Κριμα. Φανταστείτε, ούτε άνθρωποι δεν λογίζονται που παίζουν και κοροϊδεύουν τον πονο του άλλου. Είναι αυτοί που κλωτσανε τον επαίτη, τον αδυναμο, το ζωακι, τον ανήμπορο, να πέσει ακόμη πιο κάτω για να αισθανθούν ότι κάτι ειναι.
Προς το παρόν τά παίρνεις εσύ κ τά γλύφεις για τά φράγκαΕσύ έχεις πάρει αέρα και πάρε τ αρχιδια μ πρωί πρωί μπουλον
Ουυυυυυ!!!!!!! Καλοοοοο!!!!Προς το παρόν τά παίρνεις εσύ κ τά γλύφεις για τά φράγκα
Καλή επάνοδο.Παιδιά, θα είμαι εκτός για μια βδομαδα, θα εχω το τηλ κλειστό, έγινε κάτι, μην ανησυχείτε που το έχω κλειστό. Καλημέρα.
Φίλε μου μάλλον δεν κατάλαβες η δεν θες να καταλάβεις. Αστην Έλενα στην ησυχία της και ψάξε αλλού χωρίς κάρτες.Α καλά εσύ έχεις σοβαρά θέματα βλέπω μήν ανησυχείς δεν ασχολούμαι με καρτοζητιανες κ αν έχεις τρέλα πήγαινε να σέ δεί κανένας ψυχίατρος.
Είσαι Θ Ε Α μια ΟΠΤΑΣΙΑHello!!! Όποιος θέλει Swingers party να πάμε μπορώ , και bachelor χορό.
Εννοείται πως δεν ασχολούμαι αλλά εσύ τι είσαι δικηγόρος τής;Φίλε μου μάλλον δεν κατάλαβες η δεν θες να καταλάβεις. Αστην Έλενα στην ησυχία της και ψάξε αλλού χωρίς κάρτες.
ρε μαγκακο μας τα ζαλισες δεν σου αρεσει φευγεις..Εννοείται πως δεν ασχολούμαι αλλά εσύ τι είσαι δικηγόρος τής;
Αγαπητέ, με όλα ενοχλείσαι. Αν δεν σου κάνει, πας παρακάτω. Δεν έχει νόημα τόση κουβέντα, για το πως και το γιατίΕννοείται πως δεν ασχολούμαι αλλά εσύ τι είσαι δικηγόρος τής;
Εννοείται πως φεύγω αλλά εσείς ή αγαπούληδες πετιεστε σαν τής πουτσες βλέπω.ρε μαγκακο μας τα ζαλισες δεν σου αρεσει φευγεις..
Εννοείται πως πάω παρακάτωΑγαπητέ, με όλα ενοχλείσαι. Αν δεν σου κάνει, πας παρακάτω. Δεν έχει νόημα τόση κουβέντα, για το πως και το γιατί
ευτυχως μονο πετιομαστε δεν την βαζουμε ουτε στο στομα μας ουτε στον κωλο μας σαν καποιουςΕννοείται πως φεύγω αλλά εσείς ή αγαπούληδες πετιεστε σαν τής πουτσες βλέπω.
Εσύ όπως σέ κόβω πρέπει να τήν βάζεις παντού όπου βρείς έτσι;ευτυχως μονο πετιομαστε δεν την βαζουμε ουτε στο στομα μας ουτε στον κωλο μας σαν καποιους
μπραβο το βρηκεςΕσύ όπως σέ κόβω πρέπει να τήν βάζεις παντού όπου βρείς έτσι;
τωρα πουλο
και αν ποτε μεινεις απο δουλεια ψαχνω για εναν σκληρο αντρα σαν εσενα 
ΑνάστασηΕννοείται πως πάω παρακάτω