Αν διαβάσεις λίγο παραπάνω το γράφει η κοπέλα μένει μακριά και πολλοί τις κλείνουν ραντεβού και δεν πάνε με αποτέλεσμα η κοπέλα να χάνει χρόνο και χρήμα σε βενζίνη για αυτό τις ζητάει και έχει απόλυτα δικηο,άλλωστε το ποσό της κάρτας αφαιρείται από την αμοιβή της οπότε δεν έχεις να φοβηθεις κάτι ή Έλενα είναι Α Π Ο Λ Υ Τ Α αξιοπιστη και τίμια.
Γιατι μένει μακριά το ποιο κοντινό ειναι Γλυφάδα και ειναι 20 χιλιόμετρα απο το σπίτι τις.
Αν δεν εμπιστεύεσαι απλα δεν πας .καθε μερα σχεδόν θα ρωτάει και ενας για τη paysafe.
Η τιμή είναι πλέον 100 η ώρα, 130 η 1μιση ώρα κι 170 οι 2 ώρες. Συν 20 το αναλ σε κάθε περίπτωση. H paysafe ισχύει 25 ευρώ 1 κάρτα ή 2 των 10 ευρώ. Νομίζω αγοράζεται κι από το ίντερνετ αν έχετε paysafe card λογαριασμό παντωντας το κουμπί offline όμως. Όχι το online. Αν θέλει κάποιος ραντεβού ας κάνει τη δοκιμή με offine κουμπί Κατανοείτε ότι είναι αδύνατον να πάω κάπου 35 χιλιόμετρα και βάλε μακριά, ( όλα τα χοτελ απέχουν πάνω από 25 χιλιόμετρα από το σπίτι μου, (το κοντινοτερο στη Γλυφάδα) χωρίς κάρτα, και να φάω στήσιμο, οπότε μην διαμαρτυρεστε. ( Φυσικά η προκαταβολή αφαιρειται από το σύνολο)
Πολύ σωστά, και λίγα λες @Helena - Nayomi…
Η λογική προσαύξηση λόγω πληθωρισμού, όπως απεικονίζεται και σαν μισθολογική προσαύξηση είναι της τάξης του 15-20%
Πολύ σωστά, και λίγα λες @Helena - Nayomi…
Η λογική προσαύξηση λόγω πληθωρισμού, όπως απεικονίζεται και σαν μισθολογική προσαύξηση είναι της τάξης του 15-20%
Ουστ τρέλα, ούτε καν στο σπίτι μου, ούτε καν θα πλησιάσει κάποιος στο σπίτι μου , ούτε καν μην ασχολείσαι μαζί μου, τρέλα, τρελαίνομαι δεν θα πλησιάσει κανείς, μην ξαναγράψεις τρελαίνομαι λέμε
Σαν πολύ αέρα έχετε πάρει μερικοι από μονοι σας εδώ μέσα που θα μας πείτε πως να δουλέψουμε. Μπουλον δεν σεψποεσε κανείς να έρθεις. Σοβαρά τώρα, μας λεςχ τι θα κάνουμε και πώς θα δουλέψουμε ; Θες βρισιμο?
Όσο αυξανονται οι τιμες να αυξανεις κι εσυ αυτα που παιρνεις απο τους πελατες. Και τις καποτες μπορεις να τις χρεωνεις. Μη σου πω να χρεωνεις και τη βενζινη σου
Όσο αυξανονται οι τιμες να αυξανεις κι εσυ αυτα που παιρνεις απο τους πελατες. Και τις καποτες μπορεις να τις χρεωνεις. Μη σου πω να χρεωνεις και τη βενζινη σου
Ουστ τρέλα, ούτε καν στο σπίτι μου, ούτε καν θα πλησιάσει κάποιος στο σπίτι μου , ούτε καν μην ασχολείσαι μαζί μου, τρέλα, τρελαίνομαι δεν θα πλησιάσει κανείς, μην ξαναγράψεις τρελαίνομαι λέμε
Σαν πολύ αέρα έχετε πάρει μερικοι από μονοι σας εδώ μέσα που θα μας πείτε πως να δουλέψουμε. Μπουλον δεν σεψποεσε κανείς να έρθεις. Σοβαρά τώρα, μας λεςχ τι θα κάνουμε και πώς θα δουλέψουμε ; Θες βρισιμο?
Πρώτον δεν σου είπα πως θα δουλέψεις μια ερώτηση έκανα.Κ Δεύτερον εσύ έχεις Πάρει πολύ αέρα για χαλάρωσε κ μαθε να σέβεσαι που θα με βρισεις κι'ολλας λες κ με ξέρεις κ από χθες
Πρώτον δεν σου είπα πως θα δουλέψεις μια ερώτηση έκανα.Κ Δεύτερον εσύ έχεις Πάρει πολύ αέρα για χαλάρωσε κ μαθε να σέβεσαι που θα με βρισεις κι'ολλας λες κ με ξέρεις κ από χθες
Μπράβο να μην ασχολείσαι και ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ αφού δεν ασχολείσαι κακιστρω.ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ: ώς θα αγοράσει paysafe. Φανταστείτε πως αντιμετωπίζουν τους ζητιάνους και τους έχοντες ανάγκη. Απίστευτο το τι υπάρχει εδώ. Κριμα. Φανταστείτε, ούτε άνθρωποι δεν λογίζονται που παίζουν και κοροϊδεύουν τον πονο του άλλου. Είναι αυτοί που κλωτσανε τον επαίτη, τον αδυναμο, το ζωακι, τον ανήμπορο, να πέσει ακόμη πιο κάτω για να αισθανθούν ότι κάτι ειναι.
Ρε σεις οκ καλή η πλάκα αλλά μην παίζεται με τον χρόνο και την δουλειά του άλλου. Αν δεν σας αρέσει δείτε μια άλλη κοπέλα . Αν δεν σας αρέσει ο τρόπος που δουλεύει δείτε πάλι άλλη κοπέλα.
Την κοπέλα δεν την έχω συναντησει για να σας προλάβω. Αν δω ότι μια κοπέλα δεν με ενδιαφέρει είτε εμφανισιακά είτε σαν κόστος είτες τον τρόπο που ζητάει τα χρήματα η κάτι με χαλάει Γενικά πάω παρακάτω.
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το μενοσ