Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 24.647
Κι όμως με πήραν άπειροι σήμερα για ραντεβού με 10 ευρώ
Εγώ δεν ξέρω τι λες, μου έχεις χαρίσει υπέροχες στιγμές!! Θα είμαι κοντά σου, εφόσον το επιτρέπεις!! Αλλά να το επιτρέπεις όμως! Σε πονάω καλέ.Με πήραν και κάποιοι που είχαν έρθει στο παρελθόν 1 φορα, εκθειάζουν αλλες εδώ μέσα και πάνε συνέχεια άλλου, αλλά παρόλα αυτά με πηραν σήμερα για ραντεβού με 10 ευρώ. Προφανώς θεωρείτε όλοι ότι για 10 ευρώ αξιζω
Κι όμως με πήραν άπειροι σήμερα για ραντεβού με 10 ευρώ
Τόσο ανεγκέφαλοι...Για να μην χρησιμοποιήσω άλλες λέξεις πολύ άσχημες,μπλοκ κατευθείαν μπλοκΚι όμως με πήραν άπειροι σήμερα για ραντεβού με 10 ευρώ
Είσαι η ποιο υπέροχη γυναίκα που ξέρω ψυχή και σωμα!!!...παγωτό δεν πήρα , δεν είχα λεφτά
Έλενα αγνόησε τους για δέκα ευρώ και ούτε αξίζουν αυτοί,Εσύ είσαι ανεκτίμητη αξία για εμένα τουλάχιστον .Με πήραν και κάποιοι που είχαν έρθει στο παρελθόν 1 φορα, εκθειάζουν αλλες εδώ μέσα και πάνε συνέχεια άλλου, αλλά παρόλα αυτά με πηραν σήμερα για ραντεβού με 10 ευρώ. Προφανώς θεωρείτε όλοι ότι για 10 ευρώ αξιζω
Ελπίζω κάποια στιγμή να ταιριάζουν οι ώρες και να σε συναντήσω.....Με πήραν και κάποιοι που είχαν έρθει στο παρελθόν 1 φορα, εκθειάζουν αλλες εδώ μέσα και πάνε συνέχεια άλλου, αλλά παρόλα αυτά με πηραν σήμερα για ραντεβού με 10 ευρώ. Προφανώς θεωρείτε όλοι ότι για 10 ευρώ αξιζω
Απόλυτα ξηγημένηΗ τιμή είναι πλέον 100 η ώρα, 130 η 1μιση ώρα κι 170 οι 2 ώρες. Συν 20 το αναλ σε κάθε περίπτωση. H paysafe ισχύει 25 ευρώ 1 κάρτα ή 2 των 10 ευρώ. Νομίζω αγοράζεται κι από το ίντερνετ αν έχετε paysafe card λογαριασμό παντωντας το κουμπί offline όμως. Όχι το online. Αν θέλει κάποιος ραντεβού ας κάνει τη δοκιμή με offine κουμπί Κατανοείτε ότι είναι αδύνατον να πάω κάπου 35 χιλιόμετρα και βάλε μακριά, ( όλα τα χοτελ απέχουν πάνω από 25 χιλιόμετρα από το σπίτι μου, (το κοντινοτερο στη Γλυφάδα) χωρίς κάρτα, και να φάω στήσιμο, οπότε μην διαμαρτυρεστε. ( Φυσικά η προκαταβολή αφαιρειται από το σύνολο)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστω όλους όσοι λένε καλές κουβέντες εδώ.

Θα δεις πόσο θα αυξηθει το επόμενο διάστημα.Δεν έχουμε δουλειά οπότε ας κάνουμε αύξηση τιμής.
Επιθετικό μάρκετινγκ.
Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι είσαι από τις ποιο σωστές και ξηγημενες κοπελες που έχω γνωρίσει όχι μόνο εδώ στο σάιτ αλλά και έξω από εδώ και σαν εμφάνιση και υπηρεσίες σκίζεις λοιπόν αν κάποιοι κοροϊδεύουν έχουν οι ίδιοι πρόβλημα με τον εαυτό τους, παιδιά ειλικρινά κοπέλες σαν την Έλενα σε όλα τα επίπεδα σπανίζουν.Εντάξει μην κοροϊδεύετε, το είχα 90 κι έγινε 100. Όποιος δεν έχει ας δώσει 90 πάλι οκ. Επίσης για 30 λεπτά Γλυφάδα είναι 60 ευρώ, για όποιον δεν έχει.
Εντάξει μην κοροϊδεύετε, το είχα 90 κι έγινε 100. Όλες το ανεβαζουβε. Όποιος δεν έχει ας δώσει 90 πάλι οκ. Επίσης για 30 λεπτά Γλυφάδα είναι 60 ευρώ, για οποιον δεν έχει.
Καλημέρα τί τής κανείς τής Paysefe;Κ γιατί της ζητάς;Η τιμή είναι πλέον 100 η ώρα, 130 η 1μιση ώρα κι 170 οι 2 ώρες. Συν 20 το αναλ σε κάθε περίπτωση. H paysafe ισχύει 25 ευρώ 1 κάρτα ή 2 των 10 ευρώ. Νομίζω αγοράζεται κι από το ίντερνετ αν έχετε paysafe card λογαριασμό παντωντας το κουμπί offline όμως. Όχι το online. Αν θέλει κάποιος ραντεβού ας κάνει τη δοκιμή με offine κουμπί Κατανοείτε ότι είναι αδύνατον να πάω κάπου 35 χιλιόμετρα και βάλε μακριά, ( όλα τα χοτελ απέχουν πάνω από 25 χιλιόμετρα από το σπίτι μου, (το κοντινοτερο στη Γλυφάδα) χωρίς κάρτα, και να φάω στήσιμο, οπότε μην διαμαρτυρεστε. ( Φυσικά η προκαταβολή αφαιρειται από το σύνολο)
Ευχαριστω όλους όσοι λένε καλές κουβέντες εδώ.
Αν διαβάσεις λίγο παραπάνω το γράφει η κοπέλα μένει μακριά και πολλοί τις κλείνουν ραντεβού και δεν πάνε με αποτέλεσμα η κοπέλα να χάνει χρόνο και χρήμα σε βενζίνη για αυτό τις ζητάει και έχει απόλυτα δικηο,άλλωστε το ποσό της κάρτας αφαιρείται από την αμοιβή της οπότε δεν έχεις να φοβηθεις κάτι ή Έλενα είναι Α Π Ο Λ Υ Τ Α αξιοπιστη και τίμια.Καλημέρα τί τής κανείς τής Paysefe;Κ γιατί της ζητάς;