Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 20.478
Μην καυλαντιζεις οκ άντε τώρα , σταμάταεγω τι σου εφταιξα και με βριζεις Ελεναρα?
Μην καυλαντιζεις οκ άντε τώρα , σταμάταεγω τι σου εφταιξα και με βριζεις Ελεναρα?
μπερδευτηκα φιλαρακι μου με αυτα που εγραψε τελικα η καρτα paysafe ηταν ληγμενη η αυτος δεν παρουσιαστηκε στο ραντεβου...ρε αρχοντα διαβασε κ λιγο, 3 σχολια παραπανω το εξηγει η κοπελα!!!
δε ειχα σκοπο καυλαντας =ειλικιρνης ηταν η ερωτηση μουΜην καυλαντιζεις οκ άντε τώρα , σταμάτα
Γεια σου Έλενα κουκλαρααααα !!!!!Ηello!!!
Αν και έχουμε να βρεθούμε χρόνια, παραμένει ΤΟΥ-ΜΠΑ-ΝΟΗello!!!
Και χαρά σας!!!Γεια σας!!!
Τώρα ρε συ φίλε, πραγματικά δεν κάνεις πλάκα? Δεν καταλαβαίνεις τι έγινε? Ακατοίκητο?δε ειχα σκοπο καυλαντας =ειλικιρνης ηταν η ερωτηση μου
ομως επειδη εισαι εκνευρισμενη οκ σταματω
μα γιατι το λες πιλοτε μου?Τώρα ρε συ φίλε, πραγματικά δεν κάνεις πλάκα? Δεν καταλαβαίνεις τι έγινε? Ακατοίκητο?
Πρεπει να σου συστησω ενα καλο ψυχιατρο ελενα να παρεις κανα ψυχοφαρμακο να σε βοηθησει δεν εισαι καλα εχεις μισους πολυ για ολους. Να ζητησεις βοηθεια απο ειδικο παντως δεν ξερω αν ηδη παιρνεις αγωγη
Μα γιατί είναι προφανές, ότι κάνεις χαβαλε, ενώ δεν πρέπει, ειδικά τώρα που η κοπέλα είναι οργισμένη. Εκεί κολλάει το ακατοίκητο. Ότι λάθος στιγμή διάλεξες. Αφού είναι προφανές ότι το ραντεβού δεν έγινε, αλλά παίχθηκε χοντρή κοροϊδία.μα γιατι το λες πιλοτε μου?![]()
Λαθος κανεις πιλοτεΜα γιατί είναι προφανές, ότι κάνεις χαβαλε, ενώ δεν πρέπει, ειδικά τώρα που η κοπέλα είναι οργισμένη. Εκεί κολλάει το ακατοίκητο. Ότι λάθος στιγμή διάλεξες. Αφού είναι προφανές ότι το ραντεβού δεν έγινε, αλλά παίχθηκε χοντρή κοροϊδία.
Ρίξε και καμιά ΧριστοπαναγιαΕλα Ερε βλάκα πήγαινε γαμησου κι εσύ διάβασε παραπάνω άντε γαμησου
Καλή εβδομάδα ΧΡΥΣΟ κορίτσι!!!Hello!!!
20.00Καλημέρα Έλενα... Για νότια προάστια να ρωτήσω μέχρι τις ώρα το βράδυ κανείς ραντεβού ? Ευχαριστώ