james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 34.829
- Πόντοι
- 14.095
Καλησπέρα στην όμορφη κοπέλα και στο καλό κορίτσι,αν επιτρέπεται Έλενα, επειδή στις φωτογραφίες σε βλέπω αδυνατουλα, πάρε λίγα κιλά ακόμα,να γίνεις
Είσαι εκπληκτικά όμορφη μια οπτασία!!!Γεια σας ! Πάλι θάλασσα αν και λίγο κρυουλι τώρα αλλά οκ
ελενα δεχεσαι κατουρημα ??Τα τέλεια μουτρακια για άγριο κατούρημα
3,2,1...ελενα δεχεσαι κατουρημα ??
Άμα έχεις αρχίδια, ρωτά την και για χέσιμο...ελενα δεχεσαι κατουρημα ??
Γιατί σκύλος είσαι;ελενα δεχεσαι κατουρημα ??
,γιατθ θες να κατουρήσεις ανθρώπουςελενα δεχεσαι κατουρημα ??
τι κανεις καβλαρα;Γεια σας ! Πάλι θάλασσα αν και λίγο κρυουλι τώρα αλλά οκ
Καλησπέρα στην όμορφη κοπέλα και στο καλό κορίτσι,αν επιτρέπεται Έλενα, επειδή στις φωτογραφίες σε βλέπω αδυνατουλα, πάρε λίγα κιλά ακόμα,να γίνειςΓεια σας ! Πάλι θάλασσα αν και λίγο κρυουλι τώρα αλλά οκ
Καλησπέρα στην όμορφη κοπέλα και στο καλό κορίτσι,αν επιτρέπεται Έλενα, επειδή στις φωτογραφίες σε βλέπω αδυνατουλα, πάρε λίγα κιλά ακόμα,να γίνεις
κοπέλα χυμώδης και ζουμερη ξανά!!
Μπα πρέπει να χάσω αλλά πείναωΚαλησπέρα στην όμορφη κοπέλα και στο καλό κορίτσι,αν επιτρέπεται Έλενα, επειδή στις φωτογραφίες σε βλέπω αδυνατουλα, πάρε λίγα κιλά ακόμα,να γίνεις
κοπέλα χυμώδης και ζουμερη ξανά!!
Α σ ευχαριστώ πάρα πολύ!Πολύ ξεχωριστή περίπτωση γυναίκας! Θα ακολουθήσει κριτική μέσα στο σκ. Ελεναρα μου, είσαι όνειρο!
Καλησπέρα στην καλή κοπέλα,να τρως καλά,έχεις ωραίο σώμα και ωραίο πρόσωπο, αλλά το σώμα σου, κατά την ταπεινή μου προσωπική άποψη θέλει λίγα κιλά παραπάνω για να γίνει καλύτερο,να τρως,να τρως,να γίνεις χυμώδης και ζουμερη κοπέλα με πιασίματα!!Στους άντρες μας αρέσουν να πιάνουμε πιασίματα στις γυναίκες!!Μπα πρέπει να χάσω αλλά πείναω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α σ ευχαριστώ πάρα πολύ!
άπαπα δεν μπορώ χοντρή είμαι πρέπει να χάσω τί λες τώρα. Δεν υπάρχει, πρέπει να χάσω κιόλας! άλλα σέβομαι αυτό που λες, ο καθένας ότι του αρέσει.Καλησπέρα στην καλή κοπέλα,να τρως καλά,έχεις ωραίο σώμα και ωραίο πρόσωπο, αλλά το σώμα σου, κατά την ταπεινή μου προσωπική άποψη θέλει λίγα κιλά παραπάνω για να γίνει καλύτερο,να τρως,να τρως,να γίνεις χυμώδης και ζουμερη κοπέλα με πιασίματα!!Στους άντρες μας αρέσουν να πιάνουμε πιασίματα στις γυναίκες!!
Ειμαι 23 τοτε.Το έχω κάνει εδώ και καιρό πάνω από τα 25.