Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.838
- Πόντοι
- 206
Καλησπέρα Ελενα να σε ρωτήσω για ξενοδοχείο στο Χαϊδάρι-Σχιστό ποιο είναι το κόστος της συναντησης ;
1 κατοστάρικο
Καλησπέρα Ελενα να σε ρωτήσω για ξενοδοχείο στο Χαϊδάρι-Σχιστό ποιο είναι το κόστος της συναντησης ;
150Καλησπέρα Ελενα να σε ρωτήσω για ξενοδοχείο στο Χαϊδάρι-Σχιστό ποιο είναι το κόστος της συναντησης ;
Τι λες καλέ, εγώ μενω Ανατολική Αττική1 κατοστάρικο
Έλα κάποια μέρα κ τζιαΚαλημέρα! Σήμερα θα είμαι θάλασσα, δεν ξέρω αν θέλει κανείς!!! προς Σούνιο!!!
Τι είναι κει ;Έλα κάποια μέρα κ τζια
ΝησίΤι είναι κει ;
Ξέρω τι είναι, απλώς τι εννοείς, δηλαδή ακριβώς, είσαι συ κει τι είναι κει;Νησί
Αναχώρηση από λαυριο κ χρόνος θαλάσσιας διαδρομής 1 ώρα
Να έρθεις διακοπές κ μπάνιαΞέρω τι είναι, απλώς τι εννοείς, δηλαδή ακριβώς, είσαι συ κει τι είναι κει;
Απο δω δεν δ β κλεινω τέτοια πράγματα κύριε μονο τηλ και φυσικά όχι τζάμπαΝα έρθεις διακοπές κ μπάνια
Διαθέτω οικία τουριστική κ θα σε φιλοξενήσω
Δεν απαντάς στις κλήσειςΑπο δω δεν δ β κλεινω τέτοια πράγματα κύριε μονο τηλ και φυσικά όχι τζάμπα
Τι λες μωρέ ολη μέρα ανοιχτό είναι, επίσης όλες τις ημέρες δουλεύω τις επομενες, εως 21.00 το βράδυ. Ενημέρωση 3 ώρες πιο πρινΔεν απαντάς στις κλήσεις
Σε πήρα για συνάντηση τόσες φορές
Μέχρι τι ώρα κάνεις ραντεβού?Γεια σας. Κι αυτή τη βδομάδα εδώ για όποιον ενδιαφέρεται!!!!
τυπε ακριβως απο πανω το εγραψεΜέχρι τι ώρα κάνεις ραντεβού?
Καλημέρα κορίτσι μου καλή εβδομάδα να περνάς υπέροχαΓεια σας. Κι αυτή τη βδομάδα εδώ για όποιον ενδιαφέρεται!!!!
Απίστευτος κώλος και πείτε ότι θέλετε όλοι οι άλλοι...Kαλημερα!!!
Πάντα μετά τον 15αυγουστο οι καλύτερες διακοπέςΑυτή τη βδομάδα φύγανε όλοι η τις προηγούμενες;