Sorococo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 2.607
- Πόντοι
- 456
Πρεπει να παω σε αυτη τη Παραλια !!!!!!..........
Πρεπει να παω σε αυτη τη Παραλια !!!!!!..........
Δεν έχω όρεξη να βρίζω ποιος είσαι ρε;θα έχεις πιο πολύ δουλειά σίγουρα εκεί..γτ η ανεξάρτητη πρέπει να έχει τρόπους κ επίπεδο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την έχω πάρει μωρέ από κοντά είναι καλή άλλος άνθρωπος.
Σε όσους την πειράζουν επιτίθεται....Από κοντά ναι..από δω ένα ψυχακι είναι με ψυχολογικά κ επιτίθεται πολλές φορές άδικα κ μένα με είχε βρίσει χωρίς λόγο..μη την παίρνουμε στα σοβαρά είναι θέατρο
Αυτοί που βρίζω να ξέρετε ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ. Δεν δίνουν λεφτά, κοιτάνε να γαμησουν τζάμπα, για σπίτια θέλουν να κάθομαι 3 ώρες με 90 ευρώ , ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, μασλατια, παίρνουν τηλ να δουν αμα θα τους παρακαλεσω για ραντεβού , μούρο μου και μούρο μου, τι θες μούρο μου, με λίγα λόγια ψωνάρες με υφακι, καυλαντα, δεν θέλουν να δώσουν προκαταβολή και συμπεριφέρονται υποτιμητικά για αυτό το θέμα η θέλουν σε 1 η 2 ώρες και στο κέντρο που ΔΕΝ ΠΑΩ. Έχουν πολλά κόμπλεξ και κοιτάνε να έχουν υφακι επειδή κάνω αυτή τη δουλειά και κοιτάνε με τον τρόπο τους να με υποτιμήσουν. Αυτά είναι τα προβληματα, τίποτε άλλο . Μόνο αυτά.Εισαι Εσυ Πελατης ?![]()
Ελα μην σε πιάνει το παράπονο ,Αυτό τον μήνα έκανα 2 ραντεβου και γράφω εδώ, και βάζω τζάμπα φωτό ευχαριστώ πολύ
δηλαδη για τωρα που σε βολευει συναντηση;Αυτό τον μήνα έκανα 2 ραντεβου και γράφω εδώ, και βάζω τζάμπα φωτό ευχαριστώ πολύ
lacoba;Εσύ ζήσε με 180ευρω. Δεύτερον δεν πάω σε σπίτια έτσι διότι φοβάμαι. Τρίτον, πάω Νότια και Βόρεια προάστια
βυζαρες!
παμε για 2ωρο!
Πως να ζήσω με 180 ;Εσύ ζήσε με 180ευρω. Δεύτερον δεν πάω σε σπίτια έτσι διότι φοβάμαι. Τρίτον, πάω Νότια και Βόρεια προάστια
Δν είναι όλοι ίδιοι κρίνεις αμέσως χωρίς να ξέρεις τον άλλον απ' την καχυποψία σουΑυτοί που βρίζω να ξέρετε ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ. Δεν δίνουν λεφτά, κοιτάνε να γαμησουν τζάμπα, για σπίτια θέλουν να κάθομαι 3 ώρες με 90 ευρώ , ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, μασλατια, παίρνουν τηλ να δουν αμα θα τους παρακαλεσω για ραντεβού , μούρο μου και μούρο μου, τι θες μούρο μου, με λίγα λόγια ψωνάρες με υφακι, καυλαντα, δεν θέλουν να δώσουν προκαταβολή και συμπεριφέρονται υποτιμητικά για αυτό το θέμα η θέλουν σε 1 η 2 ώρες και στο κέντρο που ΔΕΝ ΠΑΩ. Έχουν πολλά κόμπλεξ και κοιτάνε να έχουν υφακι επειδή κάνω αυτή τη δουλειά και κοιτάνε με τον τρόπο τους να με υποτιμήσουν. Αυτά είναι τα προβληματα, τίποτε άλλο . Μόνο αυτά.
ο νταβας σουΔεν έχω όρεξη να βρίζω ποιος είσαι ρε;
Το ΑΣΤΕΡΙ!!!!Ψυχή και σώμα!!!!
AAAAAAaaaaa Ρε Παστελαρα !! Παντα Λακωνικος και Στοχευμενος !! Γ'Αυτο σε Παω ρε Φιλε !!!!!!!Σε όσους την πειράζουν επιτίθεται....