Νέα

Nayomi

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
20.452
Εν τω μεταξύ ξαναγράφω για να μην ξεχνάτε το σημερινό που πήγαν να με γαμησουν:
Αγενέστατη. Έγινε λάθος με την paysafe (πρώτη φορά χρησιμοποιώ και το app και την paysafe γενικά), την έπιασε αμόκ, εστειλε 10 μημυματα απανωτά και απαιτούσε να πάρω τηλέφωνο, ενώ ήμουν με κόσμο και γενικά ουτε να μιλήσω μπορούσα ούτε να γράψω. Όταν της είπα θα το φτιάξω (που κάλιστα μπορούσα να πουλήσω τρέλα και εγώ), άρχισε να λέει μαλακίες, να με βρίζει και να με αποκαλεί απατεώνα. Πάλι καλά που έγινε ότι έγινε και δεν βρέθηκα μαζί της. Δεν γουστάρω να μπλέκω με ψυχοπαθείς. Μαύρο δαγκωτό και καλά να πάθω που παραβίασα την αρχή μου να μην δίνω λεφτά προκαταβολή. @Helena - Nayomi μην ξεκινάς τις μαλακίες για προμοτοριλίκια και νταβατζήδες που σε παίρνουν τηλέφωνα, λές και δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε ή ότι άλλο λές σκούζοντας και βρίζοντας, γιατί εδώ μέσα με έχουν πεί πολλά πράγματα, αλλά δεν βρέθηκε ποτέ κανένας να με πεί προμότορα, νταβατζή ή οτι άλλο θεωρείς εσύ. Απεναντίας τους ξεφτιλίζω κάτι τέτοιους, όπως ξεφτιλίζω όσους δεν ακούν (διαβάζουν στην προκειμένη περίπτωση) τι τους λένε και έχουν αμετροέπεια και προσβλητικότητα.

Αγενέστατη. Έγινε λάθος με την paysafe (πρώτη φορά χρησιμοποιώ και το app και την paysafe γενικά), την έπιασε αμόκ, εστειλε 10 μημυματα απανωτά και απαιτούσε να πάρω τηλέφωνο, ενώ ήμουν με κόσμο και γενικά ουτε να μιλήσω μπορούσα ούτε να γράψω. Όταν της είπα θα το φτιάξω (που κάλιστα μπορούσα να πουλήσω τρέλα και εγώ), άρχισε να λέει μαλακίες, να με βρίζει και να με αποκαλεί απατεώνα. Πάλι καλά που έγινε ότι έγινε και δεν βρέθηκα μαζί της. Δεν γουστάρω να μπλέκω με ψυχοπαθείς. Μαύρο δαγκωτό και καλά να πάθω που παραβίασα την αρχή μου να μην δίνω λεφτά προκαταβολή. @Helena - Nayomi μην ξεκινάς τις μαλακίες για προμοτοριλίκια και νταβατζήδες που σε παίρνουν τηλέφωνα, λές και δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε ή ότι άλλο λές σκούζοντας και βρίζοντας, γιατί εδώ μέσα με έχουν πεί πολλά πράγματα, αλλά δεν βρέθηκε ποτέ κανένας να με πεί προμότορα, νταβατζή ή οτι άλλο θεωρείς εσύ. Απεναντίας τους ξεφτιλίζω κάτι τέτοιους, όπως ξεφτιλίζω όσους δεν ακούν (διαβάζουν στην προκειμένη περίπτωση) τι τους λένε και έχουν αμετροέπεια και προσβλητικότητα.
Κλικ για ολόκληρη προβολή...
Όλο ψεματα λέει ο απατεώνας πάλι. Σήμερα το μεσημερι πήρε τηλ και έστειλε χρησιμοποιημένη κάρτα. Μαλλον θα την είχε παίξει σε κανένα ΚΙΝΟ. Ένα μήνυμα του έστειλα πίσω στο βαιμπερ ότι αν θέλει να βρεθούμε να πάρει κάρτα και να μην κοροϊδεύει, κα να με πάρει τηλέφωνο, όχι μηνυματακια στο βαιμπερ όπως κάνουν τα παιδάκια και δεν πήρε ποτέ. Προσπαθησε να καυλαντισει στο βαιμπερ με μηνυματακια και τον μπλοκαρα στο βαιμπερ. Κι αν είχε αρχιδια και ήταν άντρας θα έπαιρνε ΑΜΕΣΑ τηλ να λυθεί η παρεξηγηση. ΟΥΣΤΤΤΤ!!!!!Και του είπα ότι είναι απατεώνας και ότι θα με έβαζε να πάω στο Λακομπα τζάμπα. Και του λέω " μην πας απατεώνα που κοροϊδεύεις". Και στο λέω κι εδώ, καρφί δεν μου καίγεται πια που προσπαθείτε να με γαμησετε και να τρέχω τζάμπα. Ούτε καν ασχολήθηκα περαιτέρω. Φιλακιααααα!!!!25 εουρος προκαταβολή απατεωναααααα!!!!! Οι περισσότερες πια και στο εξωτερικό ζητάνε όλα τα χρήματα προκαταβολή και σεις θέλετε να τρεχω αριστερά και δεξιά τζάμπα και να κοροϊδεύετε.... φιλακιααααα αααααα

Συνημμένα

• 1752867104639.gif
    1752867104639.gif
    42 bytes · Εμφανίσεις: 37
  • 1752867104366.gif
    1752867104366.gif
    42 bytes · Εμφανίσεις: 33
  • 1752867104561.gif
    1752867104561.gif
    42 bytes · Εμφανίσεις: 32
  • 1752867104600.gif
    1752867104600.gif
    42 bytes · Εμφανίσεις: 22
  • 1752867104448.gif
    1752867104448.gif
    42 bytes · Εμφανίσεις: 24
  • 1752867104495.gif
    1752867104495.gif
    42 bytes · Εμφανίσεις: 30
  • 1752867104269.gif
    1752867104269.gif
    42 bytes · Εμφανίσεις: 17
  • 1752867104406.gif
    1752867104406.gif
    42 bytes · Εμφανίσεις: 18
  • 1752867104228.gif
    1752867104228.gif
    42 bytes · Εμφανίσεις: 14
  • 1752867104329.gif
    1752867104329.gif
    42 bytes · Εμφανίσεις: 27
  • 1752867104163.gif
    1752867104163.gif
    42 bytes · Εμφανίσεις: 19
  • 1752867104196.gif
    1752867104196.gif
    42 bytes · Εμφανίσεις: 40

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.720
Πόντοι
5.946
Φίλε μου η ηλικία μου δεν είναι για καυλάντα και αν ήθελα να κάνω δεν θα έκανα με μία ''άρρωστη''. Ολα τ΄άλλα είναι ''άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε''
μια χαρα ειναι το κοριτσι ...να μην γραφετε μαλακιες ...οσοι θελουμε να την δουμε την εχουμε δει και περασαμε και μια χαρα.........καταλαβες η να στο αναλυσω πιο πολυ??

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
4.299
Πόντοι
736
μια χαρα ειναι το κοριτσι ...να μην γραφετε μαλακιες ...οσοι θελουμε να την δουμε την εχουμε δει και περασαμε και μια χαρα.........καταλαβες η να στο αναλυσω πιο πολυ??
Τι ανάλυση να μου κάνεις ρε γίγαντα; Ποιές μαλακίες εννοείς;

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
20.452
Εν τω μεταξύ ο χλαπατσας μουνακι κουτσαβάκι που πήγε μας κοροϊδέψει σήμερα έστειλε ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ που θα την έπαιξε σε κάνα τυχερό παίγνιο και είναι κι από πάνω , φανταστείτε τι μοτνακι είναι μαλακές. ΕΙΝΑΙ Κι από πάνω ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ασεβες αρχιδακι για κλωτσομπουνιδια. Έχεις και θράσος να με υποτιμας και να με κριτικάρεις, να μου τη λες κιόλας , ΕΝΩ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ. Αλήθεια τι ώρα? Απατεωνισκος. Μαλακά θασ γαμησω

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.433
Πόντοι
7.865
Όλο ψεματα λέει ο απατεώνας πάλι. Σήμερα το μεσημερι πήρε τηλ και έστειλε χρησιμοποιημένη κάρτα. Μαλλον θα την είχε παίξει σε κανένα ΚΙΝΟ. Ένα μήνυμα του έστειλα πίσω στο βαιμπερ ότι αν θέλει να βρεθούμε να πάρει κάρτα και να μην κοροϊδεύει, κα να με πάρει τηλέφωνο, όχι μηνυματακια στο βαιμπερ όπως κάνουν τα παιδάκια και δεν πήρε ποτέ. Προσπαθησε να καυλαντισει στο βαιμπερ με μηνυματακια και τον μπλοκαρα στο βαιμπερ. Κι αν είχε αρχιδια και ήταν άντρας θα έπαιρνε ΑΜΕΣΑ τηλ να λυθεί η παρεξηγηση. ΟΥΣΤΤΤΤ!!!!!Και του είπα ότι είναι απατεώνας και ότι θα με έβαζε να πάω στο Λακομπα τζάμπα. Και του λέω " μην πας απατεώνα που κοροϊδεύεις". Και στο λέω κι εδώ, καρφί δεν μου καίγεται πια που προσπαθείτε να με γαμησετε και να τρέχω τζάμπα. Ούτε καν ασχολήθηκα περαιτέρω. Φιλακιααααα!!!!25 εουρος προκαταβολή απατεωναααααα!!!!! Οι περισσότερες πια και στο εξωτερικό ζητάνε όλα τα χρήματα προκαταβολή και σεις θέλετε να τρεχω αριστερά και δεξιά τζάμπα και να κοροϊδεύετε.... φιλακιααααα αααααα
Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε 16:02
1752864570283.jpeg

Σου έστειλα λάθος κουπόνι 16:08
1752864625476.jpeg

Απάντησες 16:41 και έστελνες μανιακά μηνύματα και σε ταχυτητα και σε ποσότητα εντός 2 λεπτών
1752864660551.jpeg

Παραδέχτηκα 2-3 λεπτά μετά ότι έκανα λάθος , γιατί δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά την εφαρμογή και σου είπα ότι θα το φτιάξω και ξεκίνησες τις μαλακίες ενώ έκανες και καρδούλα. Μετά ξεκίνησες προσβολές και βρισίδια.
1752864811387.jpeg
1752864840896.png

Για να μην σε πάρει κάποιος τηλέφωνο στα 2 λεπτά που απαιτούσες εσύ, σημαίνει ότι δεν υπήρχε δυνατότητα. Είχες μισή ώρα να δείς αν ειναι οκ το χρήμα και να μου το πείς, γιατι εγώ ξηγήθηκα αμέσως με το που κλείσαμε και δεν πούλησα τρέλα, ούτε αρνηθηκα να στείλω τα λεφτά. Αν δεν ξέρεις τι σου γίνεται ή έχεις προβλήματα ψυχολογικής φύσεως, είναι δικό σου πρόβλημα και δεν αφορά κανέναν μας.Επίσης οι χαρακτηρισμοί και το βρισίδι δεν ήρθε απο εμένα, αλλά απο εσένα.
Είσαι αδικαιολόγητη, αγενέστατη και έχεις ψυχολογικά. Μου έκανες μπλόκ και μου έκλασες μια μάντρα στην τελική ανάλυση. Έχεις να δείξεις κάτι άλλο πέρα απο αυτά; Η συνομιλία μας ήταν αυτή και ούτε παραπάνω ούτε παρακάτω.

Και θα χαρώ να διαβάσω μαλακίες, γιατί μετά απο 2 γερά και σκληροπυρηνικά πηδήματα με Ιβάνκα και θεία Αλιόνα έχω όρεξη να ξεφτιλίσω κάποιον.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.433
Πόντοι
7.865
Εν τω μεταξύ ο χλαπατσας μουνακι κουτσαβάκι που πήγε μας κοροϊδέψει σήμερα έστειλε ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ που θα την έπαιξε σε κάνα τυχερό παίγνιο και είναι κι από πάνω , φανταστείτε τι μοτνακι είναι μαλακές. ΕΙΝΑΙ Κι από πάνω ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ασεβες αρχιδακι για κλωτσομπουνιδια. Έχεις και θράσος να με υποτιμας και να με κριτικάρεις, να μου τη λες κιόλας , ΕΝΩ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ. Αλήθεια τι ώρα? Απατεωνισκος. Μαλακά θασ γαμησω

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.495
Πόντοι
206
Εν τω μεταξύ ξαναγράφω για να μην ξεχνάτε το σημερινό που πήγαν να με γαμησουν:

Ρε Εσυ Κοπελια !Καταλαβαμε Οσοι ειμαστε Εδω Τι παιζει...... Μηνα ασχολεισε με τα καρναβαλια και χανεις το Χρονο σου........ Δεν τους εχεις Αναγκη !!! Ισα Ισα....... ? :wink: :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
20.452
1752864570283.jpeg

1752864625476.jpeg

Απάντησες 16:41 και έστελνες μανιακά μηνύματα και σε ταχυτητα και σε ποσότητα εντός 2 λεπτών
1752864660551.jpeg

Παραδέχτηκα 2-3 λεπτά μετά ότι έκανα λάθος , γιατί δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά την εφαρμογή και σου είπα ότι θα το φτιάξω και ξεκίνησες τις μαλακίες ενώ έκανες και καρδούλα. Μετά ξεκίνησες προσβολές και βρισίδια.
1752864811387.jpeg
1752864840896.png

Για να μην σε πάρει κάποιος τηλέφωνο στα 2 λεπτά που απαιτούσες εσύ, σημαίνει ότι δεν υπήρχε δυνατότητα. Είχες μισή ώρα να δείς αν ειναι οκ το χρήμα και να μου το πείς, γιατι εγώ ξηγήθηκα αμέσως με το που κλείσαμε και δεν πούλησα τρέλα, ούτε αρνηθηκα να στείλω τα λεφτά. Αν δεν ξέρεις τι σου γίνεται ή έχεις προβλήματα ψυχολογικής φύσεως, είναι δικό σου πρόβλημα και δεν αφορά κανέναν μας.Επίσης οι χαρακτηρισμοί και το βρισίδι δεν ήρθε απο εμένα, αλλά απο εσένα.
Είσαι αδικαιολόγητη, αγενέστατη και έχεις ψυχολογικά. Μου έκανες μπλόκ και μου έκλασες μια μάντρα στην τελική ανάλυση. Έχεις να δείξεις κάτι άλλο πέρα απο αυτά; Η συνομιλία μας ήταν αυτή και ούτε παραπάνω ούτε παρακάτω.

Και θα χαρώ να διαβάσω μαλακίες, γιατί μετά απο 2 γερά και σκληροπυρηνικά πηδήματα με Ιβάνκα και θεία Αλιόνα έχω όρεξη να ξεφτιλίσω κάποιον.
Μαλακά έκατσε το τσιρκο κι έκανε screenshot η ταβανοπροκα Ότι θέλω θα στείλω για τη δουλειά ρε looser για να σε κάνω να καταλάβεις ότι δεν θα έρθω. Δεν έστειλα νσνιεξα μηνύματα άκυρα, άστο διάολο είσαι looser

Τελευταία τροποποίηση:

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
20.452
1752864570283.jpeg

1752864625476.jpeg

1752864660551.jpeg

1752864811387.jpeg
1752864840896.png

Πηγές σ μπουρδέλο και ξεσκασες, μπράβο σου

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
20.452
1752864570283.jpeg

1752864625476.jpeg

1752864660551.jpeg

1752864811387.jpeg
1752864840896.png

Έλα μουνόπανο σκάσε, μπορούσες να καλέσεις;στο τηλέφωνο πήγαινε γαμησου, δεν θα ασχοληθώ άλλο Έλα Μπουλον

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.495
Πόντοι
206
Αφου σου Λεει Παρε τηλ , Δυο φορες στο γραφει ??? Γιατι Δε πηρες ρε Icemam.... Αυτο που ανευασες με τα screenshot Επιβεβαιωνει την Κοπελια !!! Καλα σου λεει Δεν εισαι Παιδακι !!!! ΠΑΡΕ τηλ ????.......... 'η Φοβασαι μη σε καταλαβει απο την Φωνη ???????

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
20.452
1752864570283.jpeg

1752864625476.jpeg

1752864660551.jpeg

1752864811387.jpeg
1752864840896.png

Τι να ξςφτιλισεις μωρη λουγκριτσα ; Έλα πήγαινε γαμησου τζάμπατζη

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
20.452
Αφου σου Λεει Παρε τηλ , Δυο φορες στο γραφει ??? Γιατι Δε πηρες ρε Icemam.... Αυτο που ανευασες με τα screenshot Επιβεβαιωνει την Κοπελια !!! Καλα σου λεει Δεν εισαι Παιδακι !!!! ΠΑΡΕ τηλ ????.......... 'η Φοβασαι μη σε καταλαβει απο την Φωνη ???????
Πρέπει να ήταν ο χοντρός που έφαγε χλαπατσα ο λουλας ο διαφημιστης το μουνι που με επρηξε στην παπατζα μια φορά στο Chrystal κι έπειτα δεν ξαναπήγα, με έχει άχτι η πουστριτσα, Άστον Κ αυτόν να θέλει εκδίκηση σαν λουγκρα που είναι

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.433
Πόντοι
7.865
Μαλακά έκατσε το τσιρκο κι έκανε screenshot η ταβανοπροκα Ότι θέλω θα στείλω για τη δουλειά ρε looser για να σε κάνω να καταλάβεις ότι δεν θα έρθω. Δεν έστειλα νσνιεξα μηνύματα άκυρα, άστο διάολο είσαι looser κοντοστουπης
Εδω δεν μπορείς να γράψεις μια πρόταση που τρέμουν τα χέρια σου απο την ψυχική κατάσταση που βρίσκεσαι και κάθεσαι και μιλάς... Όσα λές, τόσο περισσότερο εκτίθεσαι. Δεν είσαι σε θέση να διατάζεις και δεν περιστρέφεται η ζωή όλων μας να τα παρατάμε ολα και να μας διατάζεις. Μιλησα και μίλησες.
Εσύ τι τσουτσέκι παριστάνεις; Επίσης μιλήσαμε περί τα 40 λεπτά πριν αυτή την επικοινωνία. Τι φωνή να καταλαβει αν την έπαιρνα εκείνη την ώρα που δεν κατάλαβε λίγο πρίν; Πάς καλά μωρε; Καταλαβαίνουμε πως είσαι simp αλλά κάπου και η γλίτσα έχει τα όριά της.

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
20.452
Εδω δεν μπορείς να γράψεις μια πρόταση που τρέμουν τα χέρια σου απο την ψυχική κατάσταση που βρίσκεσαι και κάθεσαι και μιλάς... Όσα λές, τόσο περισσότερο εκτίθεσαι. Δεν είσαι σε θέση να διατάζεις και δεν περιστρέφεται η ζωή όλων μας να τα παρατάμε ολα και να μας διατάζεις. Μιλησα και μίλησες.

Εσύ τι τσουτσέκι παριστάνεις; Επίσης μιλήσαμε περί τα 40 λεπτά πριν αυτή την επικοινωνία. Τι φωνή να καταλαβει αν την έπαιρνα εκείνη την ώρα που δεν κατάλαβε λίγο πρίν; Πάς καλά μωρε; Καταλαβαίνουμε πως είσαι simp αλλά κάπου και η γλίτσα έχει τα όριά της.
Καταλαβα πουστριτσα από την αρχή κι επιβεβαιώθηκα όταν άρχισες τις άρχιδιες με το βαιμπερ. Πήγαινε γαμησου γράφω από το κινητό. Επίσης διατάζω σε ότι έχει να κάνει με μένα πήγαινε γαμησου

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
20.452
Εντωμεταξτ τθω την σβήνεις με κόκκινο την χρησιμοποιημένη κάρτα, τόσο τσιγκούνης είσαι , αφού την έχεις χρησιμοποιήσει την κάρτα. Έλεος με την τσιγκουνιά α σας

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.495
Πόντοι
206
Χαχαχαχαχα !!!!!! Ωραια τα λες Ρε Κοριτσι !!!! Και για να τα λες ετσι Με λεπτομερια..... Παλι φαινετε ποιος ειναι Ποιος ? Αλλοι Μιλανε με στοιχεια και Αλλοι Παπατζιδικα !!!! ΘΑ σε Ακολουθησω στο Ινστα ! και Θελω να πιστευω Οτι Σχετικα συντομα Θα σε παρω τηλ...... Αν μπορεσω !!! Γιατι Δυσκολο να βρω Γραμμη με τετεια Προσοντα και τετοιες Συστασης !!!

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom