Για δίωρο ραντεβού 150 ευρώ πόσο κάρτα paysafe πρέπει να αγοράσω ;;Hello guys!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συγγνώμη ραντεβού μιάμισης ώρας ήθελα να πω
Για δίωρο ραντεβού 150 ευρώ πόσο κάρτα paysafe πρέπει να αγοράσω ;;Hello guys!!!
Γειά, σου, πάλι το ίδιο, 25 ευρωΓια δίωρο ραντεβού 150 ευρώ πόσο κάρτα paysafe πρέπει να αγοράσω ;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συγγνώμη ραντεβού μιάμισης ώρας ήθελα να πω
Τι εννοείτε;Ελπίζω κάποια στιγμή να βγαίνει το πρόγραμμα σου και να συναντηθούμε
Έχω πάρει να κανονίσουμε ραντεβού δεν είχες ώρα κάποια στιγμή θέλω να σε συναντήσω ευχαριστώ και θα τα ξανά πούμεΤι εννοείτε;
Καλό μήνα, αστέρι.Hello guys!!!
Καλό μήνα με υγεία κοριτσάρα!!!Hello guys!!!
Ισχύει , το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι εσένα και μια παραλίακαλημέρα! Ωραία φυσάει σαν να είμαστε σε νησί το καλοκαιράκι!

καλησπερα καβλαααα!Τι έγινε πολύ ησυχία έχουμε χιχι δω
σε θελω για 2ωρο!καλησπερα καβλαααα!
Τι λες τώρασε θελω για 2ωρο!
Άστα τύπε δεν είσαι ο μόνος. Αφού όμως απέχει το κορίτσι λόγω υψηλών θερμοκρασιών τι να κάνουμεσε θελω για 2ωρο!
Τι είναι αυτά που λέτε κύριε, δεν απείχα ποτέ, ουτε απέχω, και στο κάτω αν θελετε να συκοφάντησετε για να έχουν οι ευνοουμενες σας, δουλειά, να πάτε στο νήμα τους, από το να λέτε ψευδή για διαφήμιση, για όλους βγαίνει ο ήλιος. Είπα γω ποτέ ότι απέχω, ποιος είστε ο μάνατζερ μου η δικηγόρος μου? Αφού δεν είστε τπτ από αυτά, είστε κάποιος που δουλεύει για άλλες και νομίζετε ότι κάποιες σας παίρνουν τη δουλειά. ΕλεοςΆστα τύπε δεν είσαι ο μόνος. Αφού όμως απέχει το κορίτσι λόγω υψηλών θερμοκρασιών τι να κάνουμε
ενδιαφερεσαι για 2ωρο.τι λες;Τι λες τώρα