TRR
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2005
- Κριτικές
- 7
- Like
- 908
- Πόντοι
- 81
Γεια σου λαμπερό αστέριHey!!!!
Γεια σου λαμπερό αστέριHey!!!!
Πολύ σωστά τα λες Έλενα!!Αμε και θάλασσα χιχι. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΒΤΑΙ ΡΓΤΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΙ ΑΣΕΒΕΙΣ. Να ξέρετε ότι ισχύει κι εκεί η προκαταβολή αλλά αν βρωμάει κάποιος η το στόμα του η είναι ασεβής η αλλοδαπός,, θα φεύγω και θα χάνει την προκαταβολή . Σας το λεω μην πείτε δεν σας είπα κα αρχίσετε την κοροϊδία όπως πέρυσι! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΑΝΑ!!!!
Τελικά κάποιοι είναι για πολλές σφαλιάρες ντροπή να κάνεις τέτοια σε οποιαδήποτε κοπέλα πόσο μάλλον σε εσένα που είσαι ξηγημενη και χρυσό παιδί!!Με κάνανε καψόνι παλι
.....ατελειωτη καβλα αυτη η γυναικα!!!!!Μυστικό ! Μαντέψτε !!!
Καλημέρα κουκλιτσα είσαι ΤΟ ΑΣΤΈΡΙ!!!Hello!!!
Κορμάρα ατελείωτη και ψυχούλα μάλαμα!!!
Μονο τηλέφωνα απαντώ, ούτε καν μηνύματα. Αν δεν απαντήσω σε κλήσεις παρτε και ξανά παρτε ανά 30 λεπτά, ίσως είμαι απασχολημένη καπουΚαλησπέρα,το τηλέφωνο που είδα στο προφίλ ισχύει;έχω στείλει μνμ στο viber αλλά δεν έχει παραδοθεί...
Κουκλι!Η κοπέλα είναι μουνάρα, δυναμίτης στο κρεβάτι & πολύ ωραίος χαρακτήρας
Κουκλι!Hey!!!!
Κέντρο κεντρο μονο αν είναι πεντάστερο κλπ αλλιώς Salem, Lacoba, olympicΚαλησπέρα Έλενα, πας σε κάποιο ξενοδοχείο προς κέντρο;
ελα σε 2 ωρες lacoba!Hello guys! Για τις ερχόμενες ημέρες θα είμαι εδώ, να υπενθυμίσω ότι δεν απαντώ σε μηνύματα παρα μονο σε κλησεις και ο ελάχιστος χρόνος ενημέρωσης για ραντεβού είναι τουλάχιστον 3-4 ωρες πιο πριν. Φιλάκια
για 2ωροελα σε 2 ωρες lacoba!
Βάλε 100 εουρος προκαταβολή κι έρχομαιελα σε 2 ωρες lacoba!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για 2ωρο