Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 24.731
Ότι θέλετε€ 60 ή 70 τιμή προσφοράς μέχρι τέλος του μήνα, που έγραψες πιο πάνω; Σε ρωτάω για να μην υπάρξει παρανόηση από κανένα μέλος και χαλάσετε τις καρδιές σας χωρίς λόγο.
Ότι θέλετε€ 60 ή 70 τιμή προσφοράς μέχρι τέλος του μήνα, που έγραψες πιο πάνω; Σε ρωτάω για να μην υπάρξει παρανόηση από κανένα μέλος και χαλάσετε τις καρδιές σας χωρίς λόγο.
Για 1 φορά σεξ - 50 ευρώ σε χοτέλ Γλυφάδα, για 2 φορές 60 ευρώ. Γλυφάδα.
Είσαι στο σωστό δρόμο να μαζέψεις χαρτί..Βάλτο 70 με φουλ πρόγραμμα, να τιναξεις την μπάνκα στον αέρα..
Τώρα εσύ, τα θέλεις τα μπινελικια σου!! Αφού η κοπέλα το έχει ξεκαθαρίσει, τι την τσιγκλας? Άλλωστε πως θα ξέρει ότι έχεις πράγματι πάει στο ξενοδοχείο και δεν την κοροϊδεύεις? Όπως κάνουν κάποια καλοπαιδα εδώ στις κοπέλες που δεν πατροναρουν?Ελενίτσα χωρίς paysafe δεν γίνεται η δουλειά αν κατέβω μέχρι Πρίαμο Ηλιούπολης;;
Παιδιά από κοντά είναι γατούλα τώρα γιατί γράφει τέτοια τι να πω.Μπορεί να είναι ξεσπασμα. Μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Μπορεί να πίνει ναρκωτικά. Μπορεί να μην έχει να πιει οπότε να έχει νεύρα. Πολλά Μπορεί. Το θέμα είναι ότι εγώ σκεφτόμουν να την πάρω. Τώρα που διάβασα αυτά και βρίζει έτσι και γράφει τόσο μαλακισμενα με ξεκαυλωσε. Φαίνεται πολύ κακός χαρακτήρας. Προς Θεού δεν θέλω να παρασυρω κανέναν η να πω να μην πάει. Είπα την προσωπική μου άποψη με όσα είδα εδώ πέρα.
Ικαμία σχέση με ουσίες προσέξτε τι μαλακιες γράφετε.Ρε λεβέντη, οκ μπορεί να μην θέλεις να την συναντήσεις την κοπέλα για τους δικού σου λόγους αλλά όλες αυτές τις εκδοχές για ουσίες και άλλες παπαριές γιατί τις γράφεις αφού δεν είσαι σίγουρος για τίποτα; Η κοπέλα δεν ενόχλησε κανέναν αλλά κάποιοι ασχολούνται μαζί της για τους λόγους που όλοι οι παλιοί του χώρου γνωρίζουμε.
...καλως την κοριτσαρα την ομορφη!!!Καλημέρα!!!
αγαπη καλημερα ! η προσφορα ισχυει μεχρι την αλλη Πεμπτη ! σωστα?Καλημέρα!!!
Μερικοί είστε ανεκδιήγητοι…
Θέλετε σεξ με αυτή τη γυναίκα με έκπτωση…τι γινεται εδω νεσα.. 60 ευρω για μια ωρα και ακομη υπαρχει συζητηση ? με αυτα μονο κατι 50 ετων και ακομη μεγαλυτερες βρισκεις αποοτι διαβαζω εδω μεσα και ακομη δεν εχει γινει χαμος?
οποιο ξενοδοχειο διαλεξουμε εμεις στη γλυφαδα η επιλεγεις ενα συγκεκριμενο εσυ?Για 1 φορά σεξ - 50 ευρώ σε χοτέλ Γλυφάδα, για 2 φορές 60 ευρώ. Γλυφάδα.
Οποιο θέλετε φυσικάοποιο ξενοδοχειο διαλεξουμε εμεις στη γλυφαδα η επιλεγεις ενα συγκεκριμενο εσυ?
Καλησπέρα ελεναΟποιο θέλετε φυσικά
ωραία εγώ θέλω 50Ότι θέλετε
τωρα εγινες πολυ ξεκαθαρη και κατανοητη ! μπραβο !Έως το τέλος του μήνα 60 ευρώ για Γλυφάδα, κι 70 ευρώ για Βόρεια Προάστια χοτελ, για 2 φορές. Όμως για, Βόρεια προάστια 25 ευρώ paysafecard, ενώ για Γλυφάδα 10 ευρω
ωραία εγώ θέλω 50

για 3 φορες 70?Για 1 φορά σεξ - 50 ευρώ σε χοτέλ Γλυφάδα, για 2 φορές 60 ευρώ. Γλυφάδα.
GLS Μοσχάτο,ή κέντρο Βill έρχεσαι?Έως το τέλος του μήνα 60 ευρώ για Γλυφάδα, κι 70 ευρώ για Βόρεια Προάστια χοτελ, για 2 φορές. Όμως για, Βόρεια προάστια 25 ευρώ paysafecard, ενώ για Γλυφάδα 10 ευρω