Το διάβασα φίλε μου πού αναιρείται αυτά που είπα εγώ για τους γιατρούς;Φάρμακα από το στόμα, που αυξάνουν την ροή αίματος στο πέος, ψυχοθεραπεία όταν υπάρχουν ψυχολογικά αίτια, ενδοσπραγγώδεις ενέσεις (εύκολη στην εκμάθηση διαδικασία). Ο ασθενής εκπαιδεύεται να κάνει μια ένεση στο πέος του, Ορμονοθεραπεία όπου υπάρχει έλλειψη τεστοστερόνης (1 ένεση ανά τρίμηνο - σπρευ - gel), ενδοπεϊκή πρόθεση όπου απαιτείται στα σηραγγώδη σώματα του πέους, μια ειδική συσκευή που προκαλεί στύση με μηχανικό τρόπο.
Η ερώτηση που μπαίνει πάντα επιτακτικά από τον ασθενή είναι: γιατρέ μου μήπως κινδυνεύω από τα χάπια ή ποιό είναι το καλύτερο;
Όλα τα φάρμακα που κυκλοφορούν είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά (50-70% των περιπτώσεων ) και ασφαλή ή μόνη αντένδειξη είναι η συγχορήγηση με τα νιτρώδη.
Χρησιμοποιούνται 1-2 ώρες πριν από την επαφή ενώ κάποια και 30 λεπτά πριν. Κάποια διαρκούν 4-12 ώρες και άλλα 36 ώρες. Οι εκτιμήσεις είναι ότι οι πωλήσεις είναι περίπου 400,000 χάπια το μήνα.
Θα πρέπει να αποφεύγονται τα φάρμακα που διαφημίζονται στα ΜΜΕ και τηλεόραση όπως και τα φάρμακα που πωλούνται μέσω internet.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).