Σε πλούσιο συγνώμη κιόλας μανάρι όμορφο επειδή έχει τύχει να γνωρίσω παρά πολλούς σου λέω δύσκολα να το βρεις. ..σε άνετους σχετικά οικονομικά αλλά όχι πλούσιους ίσως.... Εκτός αν θες να περιμένεις να πιάσω εγώ το Μέγκα ντσακ ποτ και να έρθω με μονόπετροΔεν έχει ιδιωτικό συμφωνητικό χωρισ επικύρωση σε δικαστήριο. Σε συμβολαιογράφο θα πάμε και αν κερατώσει θα έχει ρήτρα πολλά λεφτά, και τα παιδιά είναι δικά μου. Δεν μπορώ τσακωμούς δικαστήρια και φασαρίες. Όλα θα κανονιστούνε από πριν με συμβόλαια υπέρ μου γιατί εγώ ξερω ότι είμαι σωστή. Άμα κερατώσω εγώ δεν παίρνω φράγκο αλλά τα παιδιά δικά μου. Ολα από πριν συμφωνημένα γιατί δεν μπορώ τσακώμους καί κατινίστικα κι επειδή αυτοί έχουν μετά λεφτά θα με τουμπάρουν, άρα θα τον πρκαβω νε προγαμιαίο. Άμα θέλει, άμα δεν θέλει μπουλον. Δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι ανθρώπους. Δεν ειναι αφέλεια. Είναι : αναγνωρίζω τις ευθύνες μου ως σωστός άνδρας και όχι ως μαλακας, αρχιδασ τσιγκούνης που κερατώνω και κάνω μπάχαλο το σπίτι μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν μου κάνει χάρη, θα είναι σωστός άνδρας κι όχι μουνακι
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).