Γιατί δεν το πουλάνε όπως εσύ.Ναι αυτό έγινε γιατί ζηλευουθ τ αρχιδια χιχι. Ρουφ... Γιατί δεν βάζουν κι αυτοί το κορμί τους γυμνό?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γιατί δεν το πουλάνε όπως εσύ.Ναι αυτό έγινε γιατί ζηλευουθ τ αρχιδια χιχι. Ρουφ... Γιατί δεν βάζουν κι αυτοί το κορμί τους γυμνό?
Πολυυυ δυνατό θα έλεγααααη αληθεια ειναι πως ειναι δυνατο μουνι ! Ασχετα που ειναι τρελη για δεσιμο εμφανισιακα ξεχωριζει
δυσκολο το ραντεβου μαζι της επειδη για να κλεισεις πρεπει να προπληρωσεις και να μην στραβωσει το τηλ και αρχιζει να βριζειΠολυυυ δυνατό θα έλεγαααα
Ακόμα δεν χω αξιωθεί να την δω αλλά θα γίνει
Γιατί δεν το πουλάνε όπως εσύ.
Aaa, πολύ εύκολο και με PAY SASAFE κάρτα από περίπτερο 25ευρω. Ου δίνετε κωδικό και ξεκινάμε πρώτα παίρνετε τηλ. Aπο τη στιγμή που θα κανονίσουμε δεν το ακυρώνω εγώ, αφού θα συμφωνήσουμε. Επίσης, η στέλνετε Μηνύματα ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΆΩ! ούτε αναπάντητη πίσω. Όποιος θέλει τηλ. Στο μιλητο.δυσκολο το ραντεβου μαζι της επειδη για να κλεισεις πρεπει να προπληρωσεις και να μην στραβωσει το τηλ και αρχιζει να βριζει
Ελενα ποιο ειναι αυτο το τραγουδι ; Ειναι καινουριο ;

greek kamaki να πουμε

Είσαι γυναίκαραααα με τα όλα σ
πολυυ ωραια τα βραδυνα ειδικα αμα εχουμε μια παρεα σαν εσενα....hello guys! Καλοκαιρινά βραδυνα μπανακια...
Χτύπα τη μουνοτριπίδα σου στα βράχια καύλα μου ...Πω πω πω... Χορος
Γιατί, τι είναι χταπόδι???Χτύπα τη μουνοτριπίδα σου στα βράχια καύλα μου ...
Ναι καύλα , βεντουζάρει τις ψωλές μας ...Γιατί, τι είναι χταπόδι???