Καλησπέρα με συγχωρείς πολύ αλλά διαφωνώ μαζί σου εγώ την προσωπική μου ταπεινή άποψη είπα και εσύ έγραψες ένα κείμενο με βρισιές που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και τι να πω λόγια και ύβρεις χωρίς κανένα αντίκρισμα,αν σε ενόχλησε η άποψη μου με συγχωρείς πολύ!!πήρε τώρα ένας μαλακάκος με δήθεν στεντόρια φωνή, που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και μετράει τα φραγκοδίφραγκα, να μας γοητεύσει, και παπάντζες και ξυσ τ αρχίδια μας τα δυο, πρωί πρωί, συγχύζομαι, να μας ρωτήσει τα...τεκταινόμενα πάλι. Λες και δεν τα έχουμε πει μυριάδες φορές μαλάκααααα!!!
Και πήρα να σε ρωτήσω, ποσε έχει ένα κιλό πατάτες να μου τις φέρεις στο σπίτι κλπ κλπ....αν μπορείς να έρθεις σπίτι με 55 ευρώ που λες εδώ και ξυσ τ αρχίδια σ τα δυο.
Μαλάκες, άπαξ και πιάνει η ζέστη και δεν μπορείτε, βάλτε την κεφάλα σας στον κουβά με το κρύο νερό γαμώτη μου, μη με παίρνετε εμένα να σας βρίζω για να έρθετε στα ίσα σας. Όποιος παίρνει γι αρχιδιές, μείον 50 ευρώ από τον λογαριασμό σας χιχι!
Και μου αρέσεις, και χεστήκαμε μαλάκα, σε όλους αρέσουμε, δεν είσαι ο μόνος χιχι! Κι εσένα περιμέναμε σε όλη μας τη ζωή να μας γαμήσεις, και να σε παντρευτούμε, διότι ναι εσύ είσαι αυτὀς που δεν έχει στον ήλιο μοίρα στο διαμέρισμά σου, στην Αθήνα, που εμείς μετά τις τόσες πούτσες που έχουμε φάει στη ζωή γενικά, το κάναμε, γιατί ξέραμε ότι μετά από κάποια χρόνια θα εμφανιστείς εσύ ως σωτήρας, να μας πάρεις βίζιτα, να μας δώσεις 55 ευρώ και να μας σώσεις από την πουτανιά, να σου μαγειρεύουμε, ( που δεν ξέρω), να σου πλένω τα σκατοσώβρακά σου, που πάλι δεν ξέρω...ρε ουστ πλέον, άντε βλάκες.
Είπα, 100 ευρώ σε σπίτι τουλάχιστον και ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ 30 ΕΥΡΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΑ, και δεν έχω ανάγκη κανένα να παίρνω πίπες στα τηλέφωνα σιχάματα. Αντε γαμηθείτε μηδενικά (όσοι είστε τέτοια άχρηστα υποκείμενα). Και ναι, κάπου εκεί ἐξω, υπάρχουν και Αντρες γαμηστεροί να πληρώσουν αν θέλουν να γαμήσουν και να παίρνουν αυτοί πίπες σε εμάς για να μας γαμήσουν με πληρωμή και πρίγκηπες να μας σώσουν αληθινά. Ηλίθιοι!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).