όπως λέω συχνά στις κοπέλες πρέπει να βλέπουν το επάγγελμα όπως ένας ηθοποιός μία παράσταση που ανεβάζει. Διαφορετικά είναι πολύ ψυχοφθόρο. Να σε λένε πουτάνα, να σου ζητάνε να ικανοποιήσεις ότι βίτσια έχει ο καθένας κτλ. Αλλά πρέπει να υπάρχει ένας διαχωρισμός. Το επάγγελμα δεν πρέπει να μειώνει κανέναν. Δίνεις την παράσταση σου και αυτό είναι, όπως και ο πελάτης πολλές φορές δίνει μία παράσταση. Μπορεί να θέλει να ικανοποιήσει μία φαντασίωση αιμομιξίας, βιασμού κτλ χωρίς όμως αυτό να τον χαρακτηρίζει και να πρέπει να βγούν συμπεράσματα για το ποιόν του. Επαγγελματισμός, σεβασμός και ηρεμία.
Δυστυχώς η ανωνυμία αυτού του forum οδηγούν πολλούς να μιλάνε και άσχημα και υποτιμητικά. Πρέπει να μην ασχολούμαστε και να αδιαφορούμε.
Εγώ λυπάμαι που η κοπέλα έχει οικονομικές δυσκολίες και μου κάνει εντύπωση αυτό. Πριν από (αρκετά) χρόνια που είχα βρεθεί μαζί της ήταν καταπληκτική στο κρεβάτι με φοβερό σώμα και έκανε τα πάντα. Νομίζω πως με βάση τις υπηρεσίες και την τιμή θα έπρεπε να είναι από τις ποιο δημοφιλείς εδώ, αλλά ίσως λόγω αυτών των ξεσπασμάτων κτλ να έχει υποστεί ζημία.
Εύχομαι καλή τύχη και πάνω από όλα ηρεμία και αυτοεκτίμηση.