Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ωραία και απαγορεύεται να πάει στην θάλασσαΠηρα τηλ. Προχθες. Ρωτησα για ραντεβου και αρχισε να μου λεει...οχι δεν την ξαναπαταω ειμαι για μπανιο και αλλα τετοια.
Και χωρίς νόημα...δεν είδα κάτι μεμπτό!Άρχισε να βγάζει και προσωπικά μηνύματα στη φόρα; Οκ από το κακό στο χειρότερο
Ειδες εναν τυπο να καβλαντιζει μια ιεροδουλη που δεν θελει στην ουσια να κανει αυτη τη δουλεια.Και χωρίς νόημα...δεν είδα κάτι μεμπτό!
Ρε ουστ απι δω, όχι δεν θέλω να γαμηθω με γυφταριο σαν και σένα και σαν καβλαντες χαζούς τραβάς ξανά ζόρι? Θα κάνω αυτή τη δουλειά όπως θέλω εγώ, όχι όπως εσειςΕιδες εναν τυπο να καβλαντιζει μια ιεροδουλη που δεν θελει στην ουσια να κανει αυτη τη δουλεια.
Αντε γαμησου κι εσύ, όλα στη φόρα θα τα βγάλω τα χαζά ναι, μουνοπανο, χειρότερος είσαι συ και όλοι οι άλλοι που κορόιδευατε 3δω και στα τηλΆρχισε να βγάζει και προσωπικά μηνύματα στη φόρα; Οκ από το κακό στο χειρότερο
2 βδομάδες παίρνετε τηλ, χωρίς κανείς να θέλει ραντεβού, ουστ, θα κάνω λοιπόν ραντεβού ΜΌΝΟ με σωστά ατόμα που σέβονται, και αυτό κάνω. Οι υπόλοιποι πάτε εκεί που ξέρετε χιχιχιΕιδες εναν τυπο να καβλαντιζει μια ιεροδουλη που δεν θελει στην ουσια να κανει αυτη τη δουλεια.
Γιατι με βριζετε κυρια μου,δειτε το παρακατω link για να δειτε πως κανετε.Ρε ουστ απι δω, όχι δεν θέλω να γαμηθω με γυφταριο σαν και σένα και σαν καβλαντες χαζούς τραβάς ξανά ζόρι? Θα κάνω αυτή τη δουλειά όπως θέλω εγώ, όχι όπως εσεις
Στ αρχιδια μου για το βίντεο σου, με γ6φτουλες παρακμιακους δεν κάνω ραντεβού. Μην ανησυχείς, κάνω κει που γουστάρω τη δουλειά. Έχω βαρεθεί με ότι να ναι παρακμή να με παίρνουν τηλ, θα πάω κει που θελωΓιατι με βριζετε κυρια μου,δειτε το παρακατω link για να δειτε πως κανετε.
Εγω δε σε πηρα τηλ μωρακι ,σε 30 χρονια που θα μαι στην ηλικια σου αμα ζω ,ισως τοτε ,αμα ζουμε <32 βδομάδες παίρνετε τηλ, χωρίς κανείς να θέλει ραντεβού, ουστ, θα κάνω λοιπόν ραντεβού ΜΌΝΟ με σωστά ατόμα που σέβονται, και αυτό κάνω. Οι υπόλοιποι πάτε εκεί που ξέρετε χιχιχι
Ετσι μαρεσουν οι αγριογατες ,τιγρουλα μου εσυ.Στ αρχιδια μου για το βίντεο σου, με γ6φτουλες παρακμιακους δεν κάνω ραντεβού. Μην ανησυχείς, κάνω κει που γουστάρω τη δουλειά. Έχω βαρεθεί με ότι να ναι παρακμή να με παίρνουν τηλ, θα πάω κει που θελω
Ρε αντε και γαμησουΕγω δε σε πηρα τηλ μωρακι ,σε 30 χρονια που θα μαι στην ηλικια σου αμα ζω ,ισως τοτε ,αμα ζουμε <3
Απο το πρωι έχουν πάρει τηλ 10 Αλβανοί και 5 που φοβόταν να μιλήσουν στο τηλ και 2- 3 που θα πάρουν αύριο χιχι, προφανώς πόλεμος από άλλες για να κλείσω το τηλ, να μην έχω δουλειά. Αυτό γίνεται 3δω και 2 βδομάδες πολύ έντοναΣτ αρχιδια μου για το βίντεο σου, με γ6φτουλες παρακμιακους δεν κάνω ραντεβού. Μην ανησυχείς, κάνω κει που γουστάρω τη δουλειά. Έχω βαρεθεί με ότι να ναι παρακμή να με παίρνουν τηλ, θα πάω κει που θελω