lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.028
- Πόντοι
- 26.470
άντε τώρα...μόνο εγώ έχω φάει άκυρο...πολύ κακό timing...που θα πάει....θα γυρίσει ο τροχός...θαΟχι, καλέ, λίγοι και καλοί πάντα! Και πάντα άνδρες!![]()
![]()

άντε τώρα...μόνο εγώ έχω φάει άκυρο...πολύ κακό timing...που θα πάει....θα γυρίσει ο τροχός...θαΟχι, καλέ, λίγοι και καλοί πάντα! Και πάντα άνδρες!![]()
![]()
άντε τώρα...μόνο εγώ έχω φάει άκυρο...πολύ κακό timing...που θα πάει....θα γυρίσει ο τροχός...θα![]()
και ο φτωχός...
![]()
ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα??
μόλις τα βυζάκια σου είναι έτοιμα για γλύψιμο και περιποίηση...αν το σκεφτείς 3 φορές έχω προσπαθήσει να κανονίσω μαζί ου αλλά φευ...τα καλά πράγματα αργούν να γίνουν...εσύ για πότε το βλέπεις??Λαγέ μουουουουουυυυ! Ελα στη Jessica σου! Πότε λαγουδάκι μου, πότε?![]()
μόλις τα βυζάκια σου είναι έτοιμα για γλύψιμο και περιποίηση...αν το σκεφτείς 3 φορές έχω προσπαθήσει να κανονίσω μαζί σου αλλά φευ...τα καλά πράγματα αργούν να γίνουν...εσύ για πότε το βλέπεις??
φιλε καθησε μπροστα σε εναν καθρεπτη και λεγε δυνατα αυτα που γραφεις.μόλις τα βυζάκια σου είναι έτοιμα για γλύψιμο και περιποίηση...αν το σκεφτείς 3 φορές έχω προσπαθήσει να κανονίσω μαζί ου αλλά φευ...τα καλά πράγματα αργούν να γίνουν...εσύ για πότε το βλέπεις??
Στίς σημερινές συνθήκες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ η μεγαλύτερη ξευτίλα ενός άντρα είναι να διαθέτει το ένα τέταρτο τού βασικού μισθού γιά ένα γαμήσι.Πρέπει νά είναι επικίνδυνα απογοητευμένος από τήν ζωή του καί θανάσιμα μαλάκας μέ τήν τσέπη του.
Σήμερα μιά πουτάνα πού απαιτεί 150€ γιά ένα γαμήσι έχει υπερτιμήσει προκλητικά τό μουνί της.
Μαύρο, κατάμαυρο στήν κάθε Ηelenabibi.
![]()
το αλλαξα λιγακιΕσυ ntinos69 ε...... kaviros69 ηθελα να πω σορι, καλυτερα κοιτα τον Παπανδρεου και την πραγματικη οικονομια της χωρας, ριχτης μαυρο, και ασε την Βιβη για τους αλλους...ειδικοτερα αν διαθετει και το ενα τεταρτο του βασικου του μισθου για ενα γαμησι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατι καλο το "69" και ολα τα λογια του αερα, αλλα δεν βλεπω να πινεις "φραπεδιες". Be careful. Masturbation
killssave your pocket. Ακου τον![]()
το αλλαξα λιγακι![]()
Θελεις τηλεφωνο ??? ;) ;) ;)λαγός ψάχνει jessica....over....![]()
![]()
για ποιον με περάσατε αγαπητέ?? είμεθα κομπλέ!!! ;)Θελεις τηλεφωνο ??? ;) ;) ;)
για ποιον με περάσατε αγαπητέ?? είμεθα κομπλέ!!! ;)