πολύ μεγάλο κομμάτι, πάντα κατά τη γνώμη μου γιατί κατηγορούμαστε και για προμοτάρισμα..Έφυγε γύρω στις 20/8.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πολύ μεγάλο κομμάτι, πάντα κατά τη γνώμη μου γιατί κατηγορούμαστε και για προμοτάρισμα..Έφυγε γύρω στις 20/8.
Κανε μας την χαρη ρε crazymen που επεσες τοσο χαμηλα και γαμησες την πιτσιρικα !!!
Εαν δεν σου αρεσε να την εκανες απο την αρχη η μηπως σκεφτοσουνα την βενζινα που εδωσες για την Γλυφαδα !!
Και για πες τι διαφορα εχει το κοριτσι απο τις φωτο μην χεσω !!!
Αλλα βεβαια οταν η Roxana θεωρηται μωρακι τοτε η Alexandra δεν εχει γενηθει ακομα και σου μοιριζουν οι πανες της !!!!!
Με το πτωχο μου το μυαλο και χωρις μεγαλη πειρα και εχοντας επισκευτει Την Αλεξανδρα θεωρω την κριτικη αδικη το κοριτσι ειναι favor απο 90 περιπου συναγωνιστες ισως το μεγαλυτερο νουμερο απ ολες τις αλλες οπως εχει περιπου 18000 κλικς δηλαδη ειναι πολυ επιτυχημενη που πιστευω οτι καποιο λακο εχει η φαβα που λεει κι ο λαος μας!!!!Βλεπετε υπαρχει και ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!!!!

Σχεδον πληρες πακετο με 150 πιθανον να αξιζει δοκιμη!!!!!!
το έχεις γαμήσι?25αρα !!
Οχι αλλα σε αυτη την φωτο που ειναι και η πιο καθαρη τοσο την κανω !!! :-το έχεις γαμήσι?
για πες ινφο
Ετσι όπως τη βλέπω λέω να δοκιμάσω άμεσα και θα στείλω ανταπόκριση. Δεν με χαλάει πάντως αν με προλάβει κάποιος άλλος!Σχεδον πληρες πακετο με 150 πιθανον να αξιζει δοκιμη!!!!!!
Ερχονται και σε άλλα, η Μπετούλα μάλλον πάει μόνο σε άλλα,Πάντως δείχνει πολύ καλή. Τις κοπέλες του γραφείου τις συναντάς μόνο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο η έρχονται και σε άλλα??
Ουπσ.ναι το είδα....Ερχονται και σε άλλα, η Μπετούλα μάλλον πάει μόνο σε άλλα,
γράφει Availability: Outcall
Οχι, το ψυχολογικό μου όριο είναι τα 100€Ουπσ.ναι το είδα....
Για λέγε για την Μπετούλα! την έχεις πάρει?
Ερχονται και σε άλλα, η Μπετούλα μάλλον πάει μόνο σε άλλα,
γράφει Availability: Outcall
και εμενα δεν μου κανει για 23Οχι αλλα σε αυτη την φωτο που ειναι και η πιο καθαρη τοσο την κανω !!! :-