Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και μενα θα με ενδιεφερε αυριο θα ειναι θεσσαλονικηαξιζει εχει παει κανεις;
Μαγκακια πήγα εγώ προχθέςκαι μενα θα με ενδιεφερε αυριο θα ειναι θεσσαλονικη
Και τι εγινε τύπε, φοβασαι μην μεινεις εγκυος?Οι τρανσοπισογλεντιδες πητε τι γνομη σας γιατί έχω χεστην πανό μου.
Λέτε να μας βγάζουν τιν Καποτα πριν μας τον χοσουν απο πησω που δε βλέπουμε η σκεφτομε μαλακίες?
στανταρΟι τρανσοπισογλεντιδες πητε τι γνομη σας γιατί έχω χεστην πανό μου.
Λέτε να μας βγάζουν τιν Καποτα πριν μας τον χοσουν απο πησω που δε βλέπουμε η σκεφτομε μαλακίες?
Οι τρανσοπισογλεντιδες πητε τι γνομη σας γιατί έχω χεστην πανό μου.
Στάνταρ λέω μαλακηες η Σταντάρ μας τον χονουν ακα;στανταρ
Ριάλιτι σε εφχαρηστο.Πιο πολύ φοβάται αυτή εσένα και το τι κουβαλάς παρά το αντίθετο. Σε γενικές γραμμές, όσες έρχονται μέσω vipdeluxe είναι καλές και ασφαλείς επιλογές. Σίγουρα καλύτερες από κάτι Βραζιλιάνες που μένουν δυο-δυο σε κάτι βρομερά διαμερίσματα "κοντά στο Χίλτον" και γαμιούνται στο ίδιο πάπλωμα όλη μέρα που είναι γεμάτο με χύσια και χρησιμοποιημένες καπότες. Άρα μην αγχώνεσαι, η συγκεκριμένη είναι καλή, και δεν χρειάζεται να είσαι "πισωγλέντης" για να το γνωρίζεις αφού η κοπέλα παίζει και ως παθητική.
Πιο πολύ φοβάται αυτή εσένα και το τι κουβαλάς παρά το αντίθετο. Σε γενικές γραμμές, όσες έρχονται μέσω vipdeluxe είναι καλές και ασφαλείς επιλογές. Σίγουρα καλύτερες από κάτι Βραζιλιάνες που μένουν δυο-δυο σε κάτι βρομερά διαμερίσματα "κοντά στο Χίλτον" και γαμιούνται στο ίδιο πάπλωμα όλη μέρα που είναι γεμάτο με χύσια και χρησιμοποιημένες καπότες. Άρα μην αγχώνεσαι, η συγκεκριμένη είναι καλή, και δεν χρειάζεται να είσαι "πισωγλέντης" για να το γνωρίζεις αφού η κοπέλα παίζει και ως παθητική.
Ξερής γιατί φοβαμε πολύ;Πιο πολύ φοβάται αυτή εσένα και το τι κουβαλάς παρά το αντίθετο. Σε γενικές γραμμές, όσες έρχονται μέσω vipdeluxe είναι καλές και ασφαλείς επιλογές. Σίγουρα καλύτερες από κάτι Βραζιλιάνες που μένουν δυο-δυο σε κάτι βρομερά διαμερίσματα "κοντά στο Χίλτον" και γαμιούνται στο ίδιο πάπλωμα όλη μέρα που είναι γεμάτο με χύσια και χρησιμοποιημένες καπότες. Άρα μην αγχώνεσαι, η συγκεκριμένη είναι καλή, και δεν χρειάζεται να είσαι "πισωγλέντης" για να το γνωρίζεις αφού η κοπέλα παίζει και ως παθητική.
Άσχετα με τα παραπάνω
Επηδη μια διο φορές το χρόνο έχο εμπηρηα με σιμεηλ
Η ναταλυ24 ηνε η καλύτερη που έχουν παη ποτέ.
Θα ξαναπαο όταν μαζέψουν τα φράγκα
Για μια ιδέα αυτή τη φορά.
Σε μισή ώρα δεν τι χορτενης τη ρουφηανα
Καλού κακού κάνε ένα τες για κονδυλώματα και ένας τεστ εγκυμοσύνης,κι ο Φακιρης έτσι την πάτησε ;)
Γιατί το λες ρε φίλε; Καταρχάς με να στο χοσουν και να σε χησουν εχης 2% να κολησεις και ΑΜΑ αφτη το εχη.Στανταρ εητζ εννοω.