Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Με τα σημερινά δεδομένα εμείς καθορίζουμε την αγορά δεν πρέπει να πέρνα τα 100 καμιά.Εγω προτεινω να το κάνει 150.
Δώστε της λίγο χρόνο και θα δείξει πάντως 120 είναι πολλά στα 100 θα ήταν καλύτερα...

Δε γράφεις αυτό στο προηγούμενο ποστ όμως. Εσύ την έχεις δοκιμάσει δηλαδή και λες ότι για να ζητάει τόσα πάει να πει ότι τα αξίζει;
θα βάλει και αυτή στην αρχή ψεύτικη φωτό, θα την ξεμπροστιάσουν τα σαίνια, θα πει συγγνώμη, μετα θα ξερογλύφονται όλοι για να την γαμήσουν, όσοι δοκιμάζουν θα ανακαλύπτουν ότι είναι κανένα τριχωτό άβυζο αλβανό ή καμία βαλαβάνη στα νιάτα της αλλά κανένας δεν θα το ανακοινώνει εδώ μέσα. Το έχουμε δει το έργο.
Εγώ δεν νομίζω κάτι τέτοιο άλλα το ξανά λέω 120 είναι πολλά θα δείξει....θα βάλει και αυτή στην αρχή ψεύτικη φωτό, θα την ξεμπροστιάσουν τα σαίνια, θα πει συγγνώμη, μετα θα ξερογλύφονται όλοι για να την γαμήσουν, όσοι δοκιμάζουν θα ανακαλύπτουν ότι είναι κανένα τριχωτό άβυζο αλβανό ή καμία βαλαβάνη στα νιάτα της αλλά κανένας δεν θα το ανακοινώνει εδώ μέσα. Το έχουμε δει το έργο.
Με τα σημερινά δεδομένα εμείς καθορίζουμε την αγορά δεν πρέπει να πέρνα τα 100 καμιά.
Ολλα αγαπημένα μου είναιpanspi εσύ γράψε στο αγαπημένο σου θρεντ...

Συνεχίζουν το βιολί τους... Αλλά από μια άποψη δεν τις αδικώ. Έναν πελάτη απλά να έχουν την ημέρα, χέζονται στο τάλιρο. Γι' αυτό και χεστήκανε αν με 20 ευρώ πιο κάτω θα είχανε τους 5πλάσιους.Εγώ δεν νομίζω κάτι τέτοιο άλλα το ξανά λέω 120 είναι πολλά θα δείξει....
εγω λεω οτι κανεις μεγαλο λαθος!!!! αλλα με εκανες και γελασα παντως!!!!θα βάλει και αυτή στην αρχή ψεύτικη φωτό, θα την ξεμπροστιάσουν τα σαίνια, θα πει συγγνώμη, μετα θα ξερογλύφονται όλοι για να την γαμήσουν, όσοι δοκιμάζουν θα ανακαλύπτουν ότι είναι κανένα τριχωτό άβυζο αλβανό ή καμία βαλαβάνη στα νιάτα της αλλά κανένας δεν θα το ανακοινώνει εδώ μέσα. Το έχουμε δει το έργο.
Συμφονω στο ότι η κάθε μια μπορεί να πουλάει όσο θέλει το κορμί της άλλα και εμείς έχουμε ένα μερίδιο για να την ανεβοκατεβάσουμε άλλα ότι και να λέμε θα δείξει ο χρόνος.Η κάθε μία καθορίζει πόσο θα πουλάει το κορμί της. όσο θα υπάρχουν άντρες που θα πληρώνουν 120€ και θα το μετανοιώνουν και δεν το πουν εδώ μέσα, η τιμή δεν πρόκειται να πέσει. Από την άλλη εάν δεν είναι ξεπέτα αλλά αξίζει τα λεφτά της, γιατί να μην τα ζητάει; η τιμή της στη περίπτωση αυτή θα πέσει μόνο λόγω ανταγωνισμού, δηλ. εάν υπάρχουν κοπέλες που χρεώνουν 100€ και προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες και είναι εμφανισιακά παρουσιάσιμες
εγω λεω οτι κανεις μεγαλο λαθος!!!! αλλα με εκανες και γελασα παντως!!!!
εχεις δικιο σε αυτο συντομα θα βαλωΜηπως να εβαζες καμια φωτο;
Συνεχίζουν το βιολί τους... Αλλά από μια άποψη δεν τις αδικώ. Έναν πελάτη απλά να έχουν την ημέρα, χέζονται στο τάλιρο. Γι' αυτό και χεστήκανε αν με 20 ευρώ πιο κάτω θα είχανε τους 5πλάσιους.
Συμφωνώ, αλλά γιατί είναι κακό εάν χέζονται στο τάλιρο, μήπως τα κλέβουν; σκέψου ότι εάν είσαι εσύ ο πελάτης που θα σκάσεις 120€ και είσαι ο μοναδικός της για την ημέρα, πόσο καλά θα περάσεις και δεν θα στην κάνει στο 55'-60' για τον επόμενο. Εάν με ρωτήσεις εμένα προτιμώ τη δεύτερη περίπτωση απλά δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση, μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο.