johnnnnn62
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 101
- Πόντοι
- 1
μουνί θέλω τώρα το θέλω ε?
αν δεν θες να κουραστείς πλήρωσε 150 για μεσογειακή φρεσκάδα...
δεν είναι αυτό, απλά είμαι στην Αθήνα μόνο για λίγες ημέρες καθώς μένω επαρχία.
μουνί θέλω τώρα το θέλω ε?
αν δεν θες να κουραστείς πλήρωσε 150 για μεσογειακή φρεσκάδα...
σιγά την πατσουρο !!! Η Νασια είναι θεαρα !!ορίστε... εδώ μπορείς να μιλήσεις με Αλίνα
σιγά την πατσουρο !!! Η Νασια είναι θεαρα !!
Ευχαριστώ!
Γράφει ότι έχει πολλά μηνύματα και πρέπει να είσαι vip... έχει να μπει μία εβδομάδα στο site
...το πας για αρραβώνα......δηλαδή...εγώ που την πλήρωσα 2 φορές...παίζει να ...
το πας για αρραβώνα...![]()
![]()
![]()
πως το ξέρεις κύριε convarius πως μου πέφτουν πολλά τα 150;; Και θα στο ξαναπώ σιγά την ΠΑΤΣΟΥΡΑ. Την μαριτινα η ΝΑΣΙΑ. Είναι οπλοπολυβόλο !!Πλέον είμαι σίγουρος πως δεν έχεις συναντήσει την Μαριτίνα...
Άλλωστε ξέρουμε πως σου πέφτουν πολλά τα 150...
Είμαι ο μόνος που μπερδεύεται με τα ελληνικά σου; Πως γίνεται να είναι ταυτοχρόνως και πατσούρα, όπως λες αλλά και οπλοπολυβόλο; Για την ιστορία, είχα συναντήσει την Μαριτίνα και όντως οι υπηρεσίες της ήταν σούπερ. Δυστυχώς την Νάσια δεν κατάφερα να την συναντήσω τελικά, παρότι είχα κλείσει ραντεβού, λόγω εργασίας το Σάββατο. Συνεπώς, για να σας προλάβω, δεν έχω άποψη περί ταυτοπροσωπίας...πως το ξέρεις κύριε convarius πως μου πέφτουν πολλά τα 150;; Και θα στο ξαναπώ σιγά την ΠΑΤΣΟΥΡΑ. Την μαριτινα η ΝΑΣΙΑ. Είναι οπλοπολυβόλο !!
τόσα χρόνια κακομοίριαζες στα νήματα της Φυλής στα 20ρικα και καμάρωνες για τα ακάποτα γαμήσια σου και τα αφροδίσια που τσιμπούσες τι έγινεπως το ξέρεις κύριε convarius πως μου πέφτουν πολλά τα 150;;
Διαπιστωμένη η ταυτοπροσωπία ή έτσι απλά για να γίνεται κουβέντα;κανείς δεν παραπονιέται για το σέρβις, για την ανθυπομέτρια εμφάνιση σε σχέση με την τιμή της γκρινιάζει ο κόσμος
και για τις παραπλανητικές και ελλιπείς φωτογραφίες καθώς και την κλωνοποίηση από Μαριτίνα σε Νάσια...
Μάλιστα...έτσι λένε κάποιοι... εγώ το υποψιάστηκα εξ΄αρχής
ούτε διαφορετική περούκα δεν σκοτίστηκε να βάλει... ίδιο στυλ φωτογράφησης πλασαρίσματος και σέρβις +10 ευρώ...
η περιέργεια σκότωσε τη γάτα...
Διαπιστωμένη η ταυτοπροσωπία ή έτσι απλά για να γίνεται κουβέντα;
κανείς δεν παραπονιέται για το σέρβις, για την ανθυπομέτρια εμφάνιση σε σχέση με την τιμή της γκρινιάζει ο κόσμος
και για τις παραπλανητικές και ελλιπείς φωτογραφίες καθώς και την κλωνοποίηση από Μαριτίνα σε Νάσια...
οπως ειπε κι ο κλοναριους ολοι το λενε. κι εγω μαζι τους ειμαι. στα κοροιδα ειμαι κι εγω μεσα.
μηπως ομως ειδες την ιδια να το διαψευδει πουθενα?
καθεται και τα ακουει τοσες μερες και δεν εβγαλε αχνα. γιατι????????
στην προηγούμενη αποχώρηση της δεν το ανακοίνωσε η ίδια ...
άλλα μας το μεταβίβασε μέλος του φόρουμ...