Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
θα έχει και την μεζούρα μαζί της...Άρα άμα το πουτσακι δεν είναι νορμαλ τρώμε πακέτο από κωλο αλλά πέφτει ψαλίδι στην τιμή![]()
Το πουλί του άντρα είναι σαν το φωτόνιο, η παρατήρηση επηρεάζει τις μετρήσεις ;)θα έχει και την μεζούρα μαζί της...![]()
![]()
![]()
καλησπέρα!
το πρόγραμμα είναι full! με κ@λαρακι (σε νορμάλ μεγέθη )
στα 150ευρω 1 ωρα!
Για οτιδήποτε πιο συγκεκριμένο στείλτε μου πμ
Το πουλί του άντρα είναι σαν το φωτόνιο, η παρατήρηση επηρεάζει τις μετρήσεις ;)
:- :- :-Το πουλί του άντρα είναι σαν το φωτόνιο, η παρατήρηση επηρεάζει τις μετρήσεις ;)
Δεν το ήθελα, συγγνώμηΆμα ο άνθρωπος είναι επιστήμονας! Φίλε με συγκίνησες!
Σκέψου ό,τι πιο οδυνηρό εκείνη την ώρα και ίσως περάσεις τη δοκιμασία μεγέθους ;):- :- :-
:- :- :-
φίλε να γαμήσω κώλο θέλω όχι να περάσω ιερά εξέτασή...Σκέψου ό,τι πιο οδυνηρό εκείνη την ώρα και ίσως περάσεις τη δοκιμασία μεγέθους ;)
φίλε να γαμήσω κώλο θέλω όχι να περάσω ιερά εξέτασή...
άιντε όλες ανάλογα το μέγεθος μπας και μεγαλώσει το μενού και τσιμπήσουν το ραντεβού...
αδυναμίες είναι αυτές... ;) ;) ;)Κωλοπαιδάκια όλοι σας![]()
λιακο?καλα παιδακια θες να πεις.Κωλοπαιδάκια όλοι σας![]()
Πάντα ;)λιακο?καλα παιδακια θες να πεις.
μαζι σου αδερφεφίλε να γαμήσω κώλο θέλω όχι να περάσω ιερά εξέτασή...
άιντε όλες ανάλογα το μέγεθος μπας και μεγαλώσει το μενού και τσιμπήσουν το ραντεβού...
που έχει δουλέψει αυτή ρε παίδες;να λυθεί ο γρίφος...Ρε guys αυτό με τις περούκες κάτι μου λέει.. θυμίζει τί όμως