Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ανανέωση κλειστού κύκλου λέγεται...Γιατί κρατάτε ζωντανό ένα νήμα που αφορά σε κοπέλα που σταμάτησε;
Τόσες υπάρχουν εκεί έξω ενεργές...
Μα η ίδια μου είπε πως σταμάτησε.Ανανέωση κλειστού κύκλου λέγεται...
Για να κοψει μια πουτανα το γαμησι πρεπει να κοψει πρωτα τις συνηθειες της που ειναι ακριβες. Το να κοψει τις ακριβες συνηθειες και το σχετικά ευκολο χρημα ειναι πιο δυσκολο απο το να κοψει το γαμησι.Μα η ίδια μου είπε πως σταμάτησε.
Ας σταματήσουν και οι τρίτοι...
Τι τσιμπίσες;Για να κοψει μια πουτανα το γαμησι πρεπει να κοψει πρωτα τις συνηθειες της που ειναι ακριβες. Το να κοψει τις ακριβες συνηθειες και το σχετικά ευκολο χρημα ειναι πιο δυσκολο απο το να κοψει το γαμησι.
Μόλις τώρα τσιμπάω.Τι τσιμπίσες;
Έλεος, άλλοι βρίζουν δίχως αυριο τις κοπέλες χωρίς να πρέπει, κι άλλοι γράφουν βλακείες...
Λίγο νιο νιο ρε τύποι.
Τι σημαίνει διαλέγει ρε φίλε?
Σιγά μη μας κάνει και χάρη...
Τα κολ γκιρλ τα διαλέγουν, τέλος.
Όλα τα άλλα είναι χαζομάρες.
Σιγά μην περάσουμε και οντισιόν να πούμε...
Ισχύει 120%!Το να κοψει τις ακριβες συνηθειες και το σχετικά ευκολο χρημα ειναι πιο δυσκολο απο το να κοψει το γαμησι.
Όλα για το χρήμαΕγώ πάλι απορώ, πως μια κοπέλα από το τέρμα πάνω διάζωμα στο sex, εκτεθηκε εδώ μέσα στη σαβούρα
Αν η Νασια ήταν απ το τέρμα πάνω διάζωμα, πρέπει να μιλάμε για 2οροφο μαξΕγώ πάλι απορώ, πως μια κοπέλα από το τέρμα πάνω διάζωμα στο sex, εκτεθηκε εδώ μέσα στη σαβούρα
O τύπος που το έγραψε παίζει να είναι ο ίδιος που απαντάει στο viber της.Αν η Νασια ήταν απ το τέρμα πάνω διάζωμα, πρέπει να μιλάμε για 2οροφο μαξ
Αισθαντικός γαμικος. Τόσο καλή;Η Νασια έχει γιορτή σήμερα. Δυστυχώς μας άφησε. Ανεπιστρεπτί κάνεις δεν ξερει. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μιλάμε για γκόμενά μεγατόνων. Δυστυχώς τη γαμησα μόνο μια φορά. Χρόνια της πολλά