Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Να δούμε.Ναι, όντως, θα στο βρει στο άψε-σβήσε.![]()
Ναι, όντως, θα στο βρει στο άψε-σβήσε.![]()
Δυσκολευομαι λιγο στο νουμερο του Τζονσον. Βλεπεις μου αρεσει το κοκκινο εμενα. Μαλλον θα κοιταξω τι νουμερο φοραει ο Τιαγκο Αλκανταρα της Λιβερπουλ.Να δούμε.
Αμφιβάλω κι αυτος...
Ρε πούστη, ρε πούστη !!!!Δυσκολευομαι λιγο στο νουμερο του Τζονσον. Βλεπεις μου αρεσει το κοκκινο εμενα. Μαλλον θα κοιταξω τι νουμερο φοραει ο Τιαγκο Αλκανταρα της Λιβερπουλ.
Μου θυμίζει τα ιερογλυφικά , τότε που έψαχναν όλοι το νούμερο της @Ioanna34 ...Μετά τα 2 πρώτα γνωστά νούμερα βάλε τους αριθμούς από τις φανέλες των: M'Vila (ΟΣΦΠ), Jonsson (ΑΕΚ), Dennis (Νότινγκχαμ), McTominay (Γιουνάιτεντ), Mangala (Νότινγκχαμ) και είσαι έτοιμος να στείλεις στο viber.
Ένα τηλέφωνο
Καλησπέρα! Θα ήθελα να φτιάξω ένα νήμα με το όνομα μου.
Οποίος μπορεί να με βοηθήσει σας παρακαλώ.
Ναι ρε Αθανασια την λένε. Στειλε και λουλουδιαχρονια πολλα για χθες μικρη![]()
Εισαι ......τερατωδους εξυπναδας τυπεΝαι ρε Αθανασια την λένε. Στειλε και λουλουδια

ναιτην κοπέλα μόνο με πμ?
Πρέπει να λείπει ένα νούμερο. Μετά τα 2 γνωστά πρέπει να είναι 8 αλλά οι φανέλες βγάζουν 7Μετά τα 2 πρώτα γνωστά νούμερα βάλε τους αριθμούς από τις φανέλες των: M'Vila (ΟΣΦΠ), Jonsson (ΑΕΚ), Dennis (Νότινγκχαμ), McTominay (Γιουνάιτεντ), Mangala (Νότινγκχαμ) και είσαι έτοιμος να στείλεις στο viber.
Πρέπει να λείπει ένα νούμερο. Μετά τα 2 γνωστά πρέπει να είναι 8 αλλά οι φανέλες βγάζουν 7
Πολυ δυσάρεστη ειδηση οντως. Ηταν η τελευταια βιζιτα. Τη χασαμε και αυτή και μειναμε χωρις βιζιτες τωρα. Πολυ κριμα.Κι ένα δυσάρεστο παιδιά. Μάλλον το άφησε το σπορ η Νασια. Ίσως ότι καλύτερο έχω πάρει...
Τυπε από την ώρα που το έγραψες,η γάτα μου έχει πλανταξει στο κλάμα.Κι ένα δυσάρεστο παιδιά. Μάλλον το άφησε το σπορ η Νασια. Ίσως ότι καλύτερο έχω πάρει...