Ποια νεράιδακαλυτερο απο την νεραιδα?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ποια νεράιδακαλυτερο απο την νεραιδα?
Εγώ κανόνισα βόρεια μαζί της, αν της το πεις κανα 2 μέρες πρίν το κανονίζει.Δυνατο κορμι η Νασια,το κακο ειναι οτι παει σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία
Συγνώμη δεν το είχα προσέξει.Νομίζω δεν μπορείς να λάβεις μηνύματα πρέπει να συμπληρώσεις 5 ποστ
Καλησπέρα συναγωνιστή η νεράιδα αξίζει;Αν ναι στείλε αν θέλεις σε πμ το τηλέφωνο της!! Ευχαριστώ πολύ!!καλυτερο απο την νεραιδα?
γιατι να σε παρει απο μονη της ??? αν εισαι παντεμενος θα σου αρεσε να σε παιρνει τηλεφωνο δηλαδη ?Καλησπέρα , παίδες, έχει πάρει ποτέ κανέναν σας από μόνη της η Νασια; Έχω προσπαθήσει στο παρελθόν να τη δω και ξέρει το τηλεφωνο μου αλλά με εξαίρεση μια σταθερή μου κάμπια δε με παίρνει από μόνη της και η κοπέλια δε μου φαίνεται να έχει ανάγκη για δουλειά
Καλησπέρα , παίδες, έχει πάρει ποτέ κανέναν σας από μόνη της η Νασια; Έχω προσπαθήσει στο παρελθόν να τη δω και ξέρει το τηλεφωνο μου αλλά με εξαίρεση μια σταθερή μου κάμπια δε με παίρνει από μόνη της και η κοπέλια δε μου φαίνεται να έχει ανάγκη για δουλειά
Ρε τυπε πλάκα κάνεις ?? Γιατί να σε πάρει η κοπέλα τηλ , για πιο λόγο ? Ρε είστε σοβαροί ??Καλησπέρα , παίδες, έχει πάρει ποτέ κανέναν σας από μόνη της η Νασια; Έχω προσπαθήσει στο παρελθόν να τη δω και ξέρει το τηλεφωνο μου αλλά με εξαίρεση μια σταθερή μου κάμπια δε με παίρνει από μόνη της και η κοπέλια δε μου φαίνεται να έχει ανάγκη για δουλειά
Καλημέρα ΝασιαΚαλημέρα.
Ποτέ μα ποτέ δεν κάνω κληση σε κανέναν. Με το παίρνω δεν ξέρω τι εννοεί ο sailock
Εγώ μόνο μηνύματα ανταλλάζω σε viber και WhatsApp
Τι ώρες κάνεις ραντεβού;;;Καλημέρα.
Ποτέ μα ποτέ δεν κάνω κληση σε κανέναν. Με το παίρνω δεν ξέρω τι εννοεί ο sailock
Καλησπέρα λέμε μετά τις 12….. ;) :ρΚαλημέρα.
Με μηνύματα γίνεται η πιο καλή και διακριτική συνεννόησηΚαλημέρα.
autocorrectΜπορείς να μας εξηγήσεις τι εννοεις;;
Καλησπέρα λέμε μετά τις 12….. ;) :ρ
Με μηνύματα γίνεται η πιο καλή και διακριτική συνεννόηση
Καλημέρα και καλό μας ΣΚ . Έχεις προσωπικό μήνυμα ΈδωΚαλημέρα.