Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ειναι διαθέσιμη ξέρουμε;Το τηλ για συνάντηση ;
Εμενα παντως πριν 2-3 βδομαδες μου απαντησε οτι ειναι. Δεν ξερω αν καποιος εχει νεωτερη πληροφοριαΕιναι διαθέσιμη ξέρουμε;
Δουλεύει κανονικαΕμενα παντως πριν 2-3 βδομαδες μου απαντησε οτι ειναι. Δεν ξερω αν καποιος εχει νεωτερη πληροφορια
Παιζει,ψηλη ειναι κ η Νασια. Ταιριάζουν κ οι σωματοτυποι.έσκασε μια Στέλλα κοκκινομάλλα στην αλυσίδα των Γερμανών και μου κάνει λίγο σε Νάσια...
![]()
![]()
έσκασε μια Στέλλα κοκκινομάλλα στην αλυσίδα των Γερμανών και μου κάνει λίγο σε Νάσια...
![]()
![]()
μη μας αδικείς... σου φέρνει λίγο... αλφα΄δι είναι...Δεν ήμουν σε στούντιο, γραφείο και οποιαδήποτε αλλη επιχείρηση και ούτε πρόκειται να είμαι στο μέλλον.
Δουλεύω μόνο σαν ανεξάρτητη call girl και τπτ άλλο.
Καλησπερα, δεν ειναι η Νασια αυτη. Στο λεω καθως τις εχω συναντησει κ τις 2. Καμια σχεση δεν εχουν περα απο τα κοκκινοπα μαλλια..έσκασε μια Στέλλα κοκκινομάλλα στην αλυσίδα των Γερμανών και μου κάνει λίγο σε Νάσια...
![]()
![]()
καλυτερο απο την νεραιδα?Δυνατο κορμι η Νασια,το κακο ειναι οτι παει σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία